Lifestyle

Komentari 1

Povodom 25. godišnjice serije Prijatelji moći će se prespavati u stanu Monice i Rachel za 120 kn

Povodom 25. godišnjice serije Prijatelji moći će se prespavati u stanu Monice i Rachel za 120 kn

Amerikanci će uskoro imati priliku prenoćiti u stanu Monice i Rachel u New Yorku iz kultne serije Prijatelji. Imat će i svog fotografa koji će im ovjekovječiti te važne trenutke

Ovo će se svidjeti mnogim ljubiteljima serije, a nema boljeg mjesta za njih nego noćenje u apartmanu poznatih prijatelja. U čast 25. godišnjice popularnog sitcoma iz 90-ih, dvoetažni stan upotpunjen je interaktivnim iskustvima, uključujući mnoge rekreacije, originalne rekvizite, kostime i još mnogo toga. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ljubitelji serije moći će, po želji, stvoriti vlastite scene s ikoničnim ljubičastim vratima Monice i Rachel, naslonjačima Chandlera i Joeyja i Rossovom zloglasnom sofom. Tamo će biti čak i kostimi, uključujući poznatu Rachelinu jaknu s kravljim uzorkom i Chandlerovo zečje odijelo. 

Gosti će dobiti večeru i piće, prilagođeni obilazak apartmana te će moći zaigrati igre s tematikom serije kao što je Phoebe’s Escape Room, a ujutro mogu uživati u kavi u Central Perku, baš kao i njihova omiljena posada.

Osim toga, imat će na raspolaganje i privatnog fotografa koji im može zabilježiti cijeli boravak, tako da ne zaborave ove bitne trenutke. 

Noćenje će iznositi samo 19,94 dolara (oko 123 kune), u čast godine premijere. 

Friends Experience dostupan je tijekom cijele godine za ture, na vodećim lokacijama u New Yorku i Chicagu. U New Yorku je i kafić Central Perk koji je svakodnevno otvoren za javnost, s poslasticama nadahnutim likovima prijatelja. 

Rezervacije se otvaraju u petak, 21. svibnja, a gosti će moći prenoćiti u ovom apartmanu u nedjelju, 23. svibnja i ponedjeljak, 24. svibnja, piše Forbes. Projekt je napravljen u sklopu 'Friends Experience' u suradnji Bookinga i Superfly X.

Najčitaniji članci