Lifestyle

Komentari 0

Poznate likove pop kulture pomoću softvera pretvara u 3D oblike : Izgledaju tako stvarno

Poznate likove pop kulture pomoću softvera pretvara u 3D oblike : Izgledaju tako stvarno

Diba svakodnevno modelira, oblikuje, radi sjene i teksture za popularne likove kako bi što bolje i realnije ispali. Njegov rad, zahtijeva mnogo znanja, ne samo u softveru u kojem radi, već i u ljudskoj anatomiji

Likovi iz crtića daleko su od realnosti i većina nas ne može ni zamisliti kako bi izgledali da postoje u stvarnom životu. Tada na red dolaze umjetnici koji nam svojim vještinama pokazuju kakvi bi bili poznati likovi iz crtića da danas u stvarnom vremenu postoje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Hossein Diba, umjetnik iz Turske, neke od najpopularnijih likova pop kulture radi kao stvarne ljude. Tako je 'oživio' Aladdina, Moe Szyslaka iz Simpsona, Milesa Moralesa iz Spidermana, Homera Simpsona, princezu Jasmine i mnoge druge.

Svoje jedinstvene kreacije počeo je raditi tijekom karantene, a njegove 3D slike koje radi zaista izgledaju stvarno.

Diba svakodnevno modelira, oblikuje, radi sjene i teksture za popularne likove kako bi što bolje i realnije ispali. Njegov rad, zahtijeva mnogo znanja, ne samo u određenom softveru u kojem radi, već i u ljudskoj anatomiji, jer su njegove slike vrlo detaljne.

Većinu svojih kreacija dijeli na Instagramu, gdje ima priznatu bazu obožavatelja od preko 221 tisuće pratitelja, ali detaljan postupak kako radi većinu ovih 3D likova možete pronaći na njegovom YouTube kanalu, piše Bored Panda.

Pogledajte neke od njegovih najzanimljivih radova:

1. Super Mario

2. Djed Simpson iz Simpsona

3. Goku, Dragon Ball

4. Ned Flanders, Simpsoni

5. Jessie, Priča o igračkama

6. Luigi, Super Mario

7. Bluto, Popaj

8. Charlie Brown, Snoopy

9. Milhouse Van Houten, Simpsoni

10. Buzz Lightyear, Priča o igračkama

11. Joe Gardner, Soul

12. Aladdin

13. Princeza Jasmine

14. Miles Morales, Spiderman

15. Lisa Simpson

Najčitaniji članci