Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Ovih 18 brendova alkohola proizvode slavni

Poznati i slavni koji su se bacili u proizvodnju najfinijih pića

Većina poznatih glumaca i glazbenika uz posao pokrene liniju parfema, odjeće ili nešto slično, no među njima ima i mnogo onih koji vole fino popiti, pa je to poticaj da se uključe u proizvodnju pića

VIDEO

Mogli bismo reći da slava i alkohol jako dobro idu zajedno. I to ne samo zbog toga što na većini događaja na kojima se mogu sresti teku rijeke alkohola, nego i zato što, uz veliki broj poznatih glumaca i pjevača koji su se odvažili u proizvodnji neke linije parfema ili  odjeće, ima i onih koji su uložili u - proizvodnju pića. Ima tu svega, od niskokaloričnih koktela do specijalnih vina. 

POGLEDAJTE VIDEO: Koliko možete popiti...

Pokretanje videa...

02:04

Evo nekoliko poznatih marki i boca koje su u vlasništvu celebrityja, za koje možda niste znali: 

Glazbenik Post Malone proizvodi rosé

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Laura Sweet (@ifitshipitshere)

Glazbenik Post Malone, u suradnji sa svojim dugogodišnjim menadžerom Jamesom Morrisseyjem, kreirao je nježni francuski rosé koji će biti lansiran u ljeto 2020. godine. Vino ima aromu svježe ubranog voća: kruške, ananasa i jagode. Boca se u maloprodaji prodaje za oko 22 dolara, odnosno nešto manje od 150 kuna, pa će biti dostupno i manje bogatim kolekcionarima. 

Glumica Kate Hudson stoji iza votke bez glutena

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli King St. Vodka (@kingstvodka)


Glumica Kate Hudson stoji iza King St.Vodke, votke bez glutena, koja se radi uz pomoć alkalne vode. Izrađuje se u Santa Barbari u Kaliforniji, a destilira se sedam puta. Prodaje se u bočicama od  750 mililitara, s cvjetnim naljepnicama, a svaka ima 43 posto alkohola.

Snoop Dogg dioničar tvrtke koja proizvodi voćnu tekilu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli novostimira (@novostimira20)

Snoop Dogg se  nekoliko puta okušao u industriji alkoholnih pića, a 2014. godine potpisao je ugovor s tvrtkom koja proizvodi brazilski špirit Cuca Fresca, čiji je dioničar i ambasador. Perbes Cuca Fresca proizvodi cachaçu, voćnu tekućinu destiliranu iz fermentiranog soka od šećerne trske.

Slavni reper je nedavno surađivao i s australijskom komercijalnom etiketom vina '19 Crimes' radi pokretanja Snoop Cali Red, na čijim bi se bocama trebala naći njegova slika. Vino je mješavina 65 posto Petite Syrah, 30 posto Zinfandela i 5 posto Merlota. 

Sam Heughan ima vlastiti miješani škotski viski

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SαмHєυgнαηAяg (@samheughanarg)

Škotski glumac koji se proslavio ulogom u seriji Outlander, u showu Stephena Colberta kazao je da već dugo radi na stvaranju marke viskija. Zove se Sassenach, a destiliran je u Škotskoj. Kaže kako ima okus breskve, meda, marelice i maslačka, s mirisom badema, agruma i vanilije. Viski je lansiran u ožujku, zasad samo u SAD-u. 

'The Rock' Johnson vlasnik je marke tekile

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Teremana Tequila (@teremana)

Glumac Dwayne Johnson ove godine je lansirao na tržište etiketu Teremana Tequila. Na Instagramu je napisao da 'tera' u njenom imenu označava zemlju, a 'mana' snažni polinezijski duh koji ga vodi. Rekao je da mu je oduvijek bio san stvoriti visokokvalitetnu,  tekilu i da je godinama radio na ovoj marki.  

Glumac Kyle MacLachlan vlasnik vinarije 

Glumac poznat po ulozi Dalea Coopera, agenta iz serije Twin Peaks, Kyle MacLachlan, vlasnik je i zaštitno i lice vinarije simboličnog imena 'Pacific-Northwest winery Pursued by Bear'. Vinarija djeluje od 2005. godine, a njezina se vina već godinama redovito pregledavaju u industrijskim publikacijama.

Ryan Reynolds vlasnik tvrtke 'Aviation Gin' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aviation American Gin (@aviationgin)

Lice glumca Ryana Reynoldsa često se može vidjeti na oglasima za destileriju gina sa sjedištem u Portlandu, čiji je vlasnik od veljače 2018. godine. Po njegovim riječima, on se više bavi financijskom i poslovnom strategijom, nego destiliranjem. No, iskreno priznaje da je se njegovo zanimanje za tvrtku rodilo prvenstveno iz ljubavi prema dobrom ginu. 

 Sammy Hagar i Adam Levine stoje iza mezquite Santo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sammy Hagar (@sammyhagar)

Dvoje glazbenika udružilo se oko proizvodnje prvog pića takve vrste, koje je spoj mezkale i tekile. Ideja je bila uravnotežiti pomalo 'zadimljen' okus mezkala okusom tekile. Kažu kako nakon dvije ili tri čašice osjećate kao da ste popušili cigaretu.

Glumac Dan Aykroyd suosnivač suvlasnik votke Crystal Head

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Crystal Head Vodka (@crystalheadvodka)

Zvijezda 'Ghostbusters', Dan Aykroyd, udružio se s umjetnikom Johnom Aleksandrom, kako bi stvorili posebnu votku bez šećera. Ideja za marku potekla je iz Aykroydove želje za votkom bez dodataka. Prodaje se u posebnoj boci u obliku lubanje i višestruko se filtrira kroz poludrage kristale poznate kao Herkimerovi dijamanti.

Drake je vlasnik luksuznog brenda viskija Virginia Black

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Virginia Black (@virginiablackwhiskey)

 

Radeći s Brentom Hockingom, osnivačem DeLeóna Tequila, Drake je 2016. pokrenuo brand viskija, poznat po svojoj elegantnoj bočici i impresivnom odazivu na Instagramu. Prati ga više od 67.000  ljudi. Boca od 750 mililitara stoji gotovo 300 kuna. 

 

George Clooney suosnivač tekile Casamigos

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Casamigos (@casamigos)

George Clooney udružio se s Randeom Garberom, suprugom Cindy Crawford, te Mikeom Meldmanom, nekretninskim tajkunom, kako bi stvorio tekilu. Proizvodi se u Jaliscu, u Meksiku, a važno im je da je vrhunske kvalitete, a opet pristupačna običnim ljudima. 

- Željeli smo da je svi mogu piti, da to ne bude samo ekskluzivno piće - kaže Garber. Zanimljivo je da je 2017. godine tvrtka alkoholnih pića Diageo kupila marku za visokih milijardu dolara. 

Justin Timberlake surađivao u proizvodnji Sauze 901

Prema Forbesu, pjevač je još bio na početku karijere, kad je 2009. lansirao vlastitu tekilu. Riječ je o trostruko destiliranoj tekili, koja je osvojila zlatnu medalju na Svjetskom natjecanju  u San Franciscu 2012. godine. Oznaka '901' u imenu pića je kod Timberlakeova rodnog grada u Memphisu, u državi Tennessee. Timberlake je sklopio partnerstvo sa Sauzom kako bi ponovo pokrenuo proizvodnju pića 2014. godine. 

Francis Ford Coppola vlasnik je vinarije 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Francis Ford Coppola Winery (@coppolawine)

Redatelj 'Kima' Francis Ford Coppola i njegova supruga Eleanor kupili su dio imanja Vinarije Inglenook još 1975. godine, a kasnije su pokrenuli vinsku marku Coppola, stvorivši obiteljsko vino. Njegova unuka Gia Coppola i kćer Sofia također imaju svoju kolekciju vina.

Bethenny Frankel 2009. stvorila brend napitaka Skinnygirl

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Skinnygirl Cocktails (@skinnygirl)

Reality zvijezda Bethenny Frankel još je 2009. godine pokrenula brend Skinnygirl, pod čijim imenom nudi niskokalorične verzije margarita. Dvije godine kasnije udružila se s tvrtkom za proizvodnju pića Beam Suntory, kako bi proširila ponudu branda na vina, aromatične votke i više gotovih koktela. Od lipnja 2020. Frankel je izvršna direktorica tvrtke. 

Sammy Hagar  i Guy Fieri zajedno su izradili tekilu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cabo Wabo Las Vegas (@cabowabolv)

 

Sammy Hagar i Guy Fieri iz grupe Van Halen zajedno su stvorili tekilu. Nazvali su je Santo Fino Blanco. Ranije je  Hagar već bio lansirao tekilu s Adamom Levineom, frontmenom Maroon 5. 

Bryan Cranston i Aaron Paul imaju svoj mezcal

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bryan Cranston (@bryancranston)

Glumci Bryan Cranston i Aaron Paul godinama i poslovno surađuju, pokrenuli su Dos Hombres mezcal. Prema navodima na Instagramu, na ideju su došli prije nekoliko godina dok su razgovarali o svojim budućim nastojanjima u karijeri.

Nick Jonas i John Varvatos vlasnici  Villa One Tequile

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nick Jonas Real Love (@nick_jonas_real_love)

Nick Jonas i modni dizajner John Varvatos došli su na ideju da lansiraju vlastiti brend tekile tijekom putovanja u Meksiko 2018. godine. Udružili su se s destilatorom Arturom Fuentesom i Stoli Groupom, kako bi oživotvorili  Villa One Tequila . Villa One Tequila trenutno je dostupna u tri vrste, prenosi Insider. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa