Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Požurite po novi laptop, PC ili mobitel - jeftinije uz 24 Oranž, a uz ove trikove trajat će duže

Požurite po novi laptop, PC ili mobitel - jeftinije uz 24 Oranž, a uz ove trikove trajat će duže

24 Oranž donosi super popuste na laptop, PC ili mobitel i to u iznosu od 10 eura. Popust vrijedi za sva prijenosna računala, mobitele skuplje od 120 Eura, za narudžbe tonera...

Računalu možete produljiti vijek trajanja uz pravilnu brigu, no ipak dođe vrijeme kad treba nabaviti novi uređaj. Najbolje od svega je što korisnici 24 Oranža imaju na raspolaganju nevjerojatne popuste uz koje će im laptop, PC ili mobitel biti nikad jeftiniji. Stoga, ako već niste dio 24 Oranž kluba, svakako se registrirajte i pretplatite - uštede su i nevjerojatne! Kliknite ovdje!

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Na računalu se svakodnevnim korištenjem nakuplja hrpa smeća, koje je lako skupiti surfajući internetom.

Postoje programi koji pomažu u tome da očistimo računalo, što povremeno svakako treba napraviti. Ipak, ako niste previše vični u čišćenju memorije i drugih komponenti, to je najbolje prepustiti profesionalcima, dok vama preostaje čišćenje ekrana i tipkovnice.

Provjerite 24 Oranž popust na laptop, PC ili mobitel

Ne koristite kemikalije pritom, nečistoće je uvijek bolje riješiti sredstvom koje je za to namijenjeno i nekom mekanom krpicom.

Imajte na umu da se pod poklopcem računala može skupiti dosta prašine, ili dlaka kućnih ljubimaca ako ih imate, što može usporiti sustav hlađenja i dovesti do trajnog pregrijavanja uređaja i cijelog sustava u cjelini. Zato je dobro barem svakih šest mjeseci očistiti računalo od prašine i dlaka. 

Provjerite 24 Oranž popust na laptop, PC ili mobitel

Ako se na to odlučite sami, potreban vam je skup odvijača prikladan za rastavljanje uređaja, male i meke četkice za teško dostupna mjesta, gumice, gumene rukavice i usisavač.

No budite pažljivi ako nemate iskustva u rastavljanju i sastavljanju osobnog računala jer bilo koja pogreška može biti kobna za vaš uređaj. No, ako niste sigurni u svoje sposobnosti, bolje je kontaktirati servisni centar, gdje će učiniti sve za vas uz malu naknadu.

Provjerite 24 Oranž popust na laptop, PC ili mobitel