Obavijesti

Lifestyle

Komentari 25

Pravi ljubavni oglas: Ljepotice moja, s tobom mi je svaki dan Valentinovo! Beskrajno te volim

TKO BI SE TOGA SJETIO Tihomir je supruzi Alenki želio čestitati Valentinovo preko novina pa je kontaktirao redakciju 24sata. Ispunili smo mu želju...

VIDEO

U pismima čitatelja prije nekoliko dana zaprimili smo neobičan zahtjev. 

“Poštovanje, poslao bih supruzi poruku preko Vaših novina za naše 30. Valentinovo, jer nisam u Hrvatskoj. Je li moguće to učiniti, kako i koja je cijena?”. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:56

Uredništvo se odmah složilo da “ljubav nema cijenu” te da bismo ovom čovjeku malom gestom pomogli da razveseli ženu od koje je udaljem možda na stotine ili tisuće kilometara... 

Tihomira Benčića (46) dobili smo na telefon u dalekoj Nizozemskoj. Silno se razveselio što smo ga nazvali i stoput nam zahvaljivao. Usput nam je ispričao i njihovu ljubavnu priču te zašto voljenu ženu želi iznenaditi na ovaj način. 

U pažljivom planiranju ove objave, njihove zajedničke slike poslao nam je preko Whatsupa, jer žena nekad “pogleda mailove”, pa da to bude “baš iznenađenje”. 

Supruga Alenka Bradić Benčić (48) ovaj mjesec slavi i rođendan, za koji će, kaže, morati smisliti neko drugo iznenađenje. 

- Suprugu poznajem cijeli život. Živjeli smo u istom kvartu iz kojeg sam otišao kao devetogodišnjak. Vratio sam se sa 17 i tada smo se počeli družiti, razgovarati i na kraju se desila ljubav. Nismo planirali budućnost, ali evo nas zajedno i nakon 30 godina. Imamo prekrasne dvije cure od 21 i 17 godina - kaže nam Karlovčanin koji u Nizozenskoj radi protupožarne sustave posljednje tri godine, dok je prije toga godinu dana proveo u Njemačkoj. Kad smo ga upitali koji su mu trenutci bili najteži u odnosu sa suprugom, kazao nam je da su vječno zajedno i da je odvajanje i njegov odlazak u inozemstvo oboma najteže pao. Ali, “sila ne pita”.

Jakša i Tatjana su 57 godina u braku: 'Nemojte nikad otići na spavanje, a da se ne poljubite'
Jakša i Tatjana su 57 godina u braku: 'Nemojte nikad otići na spavanje, a da se ne poljubite'

- A, bez dvojbe, najljepši trenutak svakako je rođenje naših cura - ponosan je Tihomir. Oglas je želio staviti kako bi srcem bio barem “malo bliže”.

- Kako nisam doma, ovakve sitnice nam puno znače. Valentinovo nam je svaki dan, a ja sam sretan ako je i supruga sretna! - kaže. 

- Gledajte, niti jedan brak nije idealan, niti postoji idelano u životu, ali mi smo sekundicu od toga! Obožavam svoju Aci, to joj je nadimak, i svaki trenutak bez nje mi je koma - dodaje. Zajedno su 30 godina, od toga 22 u braku. Ovako nadahnut ljubavlju, s nama je podijelio i nekoliko bračnih mudrosti.

Valentinovo s djecom i obitelji: Odmaknite se od poklona, pokažite zahvalnost i ljubav
Valentinovo s djecom i obitelji: Odmaknite se od poklona, pokažite zahvalnost i ljubav

- Hahaha, recept za uspješan brak? U našem slučaju puno razgovora, odricanja, tolerancije i naravno ljubavi. Kažu kako s vremenom ljubav izblijedi, ali hvala Bogu do sada to nisam osjetio, a nadam se ni supruga.

Mladima i svima koji se vole, savjetujem - razgovarajte, razgovarajte, i opet razgovarajte. Ne dozvolite da tišina uđe u vezu ili brak jer tada dođe do problema - zaključuje Tihomir. 

Ljepotice moja, iako ti nisam blizu ti znaš da sam uz tebe...

Valentinovo...još jedan normalan dan u nizu samo drugog imena, jer nama je svaki poseban bili fizički zajedno ili ne. Kao što znaš ti si moje sve, obožavam te i beskrajno volim!
Sretno ti Valentinovo! Ljubim te! 
                                                   Tvoj Tihi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje