Najveći ubojica seksa je slatko šaputanje i tepanje partneru | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Najveći ubojica seksa je slatko šaputanje i tepanje partneru

Najveći ubojica seksa je slatko šaputanje i tepanje partneru
1

Bez truda nema ni dobrog seksa, a bliskost polako ali sigurno nestaje. Seks je bolji zatvore li se vrata kupaonice, povremeno izađe, a najgori ubojica libida je tepanje

VIDEO

Nedostaje li eksplozivne strasti s partnerom, prestanite ga zvati “dušo” i počnite se seksati savjetuju Julienne Davis i Maggie Arana, autorice knjige “Stop calling him honey and start having sex”. Naizgled bezazlene navike mogu ugroziti strast u vezi, a jedna od njih je tepanje partneru. Ribicu, miša ili malog medu teško je zamisliti kao macho muškarca koji pruža višestruke orgazme - a tepanje u krevetu najstrože je zabranjeno, ako želite seks.

- Tepanje dehumanizira partnera i deseksualizira ljubavnu vezu - upozoravaju autorice i napominju kako parovi koji su opterećeni djecom i poslom ne smiju prestati voditi ljubav.

- Zbog premalo seksa i imamo toliko visoku stopu rastava - napominje Julienne, koja upozorava da tepanje nije jedina loša navika nesretnih parova. Otvorena vrata u kupaonici također djeluju kao antiafrodizijak. Za dobrobit veze partneri ne bi trebali jedno drugom ulaziti u kupaonicu jer zahodske aktivnosti ubijaju romantiku - a slično djeluje i prekomjerno gledanje televizije.

- Kako biste vratili iskru u spavaću sobu, izbacite televizor. Ako je gledanje u šarenu kutiju bijeg od problema, tad ima poguban učinak na vezu - savjetuju autorice. Važan sastojak muško-ženske privlačnosti je želja za osvajanjem, a da biste je potpirili, ponovno otkrijte zaboravljene hobije ili aktivnosti koje ste voljeli raditi bez partnera. Zdrava razdvojenost potiče strast.

Sve što ubija rutinu može poslužiti kao afrodizijak

Bilo da je riječ o slatkišu, omiljenoj knjizi ili cvijeću, i najmanje neočekivano pokazivanje pažnje se računa. Tako je i u spavaćoj sobi - najbolji afrodizijak je sve ono što ubija rutinu. To ne znači da morate uvježbati špagu i raditi salto u krevetu - i novo rublje i dulja predigra mogu poslužiti svrsi. Počnite zavoditi prije nego što se partner vrati kući - zločesti SMS-ovi ili seksi razgovori u pauzi za ručak podignut će ljubavnu energiju i održati je do povratka s posla.

Bez trenirke ili viklera molim

Možete li se prisjetiti što ste nosili na prvom spoju? Partneri koji provode dane u starim vrećastim trenirkama i raščupane kose šalju poruku kako njihova ljubav nije vrijedna truda, što rezultira zatišjem strasti. Za malo seksa dom ne mora postati modna pista, ali uređivanje za partnera jača libido i vraća uspavanu strast u vezi.

Opet do uzbuđenja pod plahtama

Počnete li izbivati iz kuće zbog tečaja slikarstva ili se ponovno zanimate za fotografiranje, partneru će se svidjeti neočekivan nalet kreativne energije. Počet ćete mu nedostajati na kauču ispred TV-a, što će ga potaknuti da se i on pokrene te razbije rutinu. Zbog većeg zadovoljstva neće nedostajati ni uzbuđenja pod plahtama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom
AKO VAM NEŠTO ZATREBA

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Idemo kvizaši! Pokažite koliko znate u novom nedjeljnom kvizu
25 PITANJA

Idemo kvizaši! Pokažite koliko znate u novom nedjeljnom kvizu

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...
Veliki tjedni horoskop: Djevice će uploviti u novu vezu, a Bikovi pokrenuti privatan posao
od 16. do 22. lipnja

Veliki tjedni horoskop: Djevice će uploviti u novu vezu, a Bikovi pokrenuti privatan posao

Od 18.6. Ribe će intenzivno izlaziti i družiti se s prijateljima te u takvom ozračju sresti zanimljivu osobu. Nadomak su flertu koji će se brzo pretvoriti u zavođenje, strast i ljubav