Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Previše pudera, laka i umjetnih trepavica može 'ubiti' seksepil

Previše pudera, laka i umjetnih trepavica može 'ubiti' seksepil
1

Držite se torbice i nakita, a perje i ekstenzije ostavite slavnima. Previše pudera, laka za kosu i umjetnih trepavica jamči da će muškarci pobjeći glavom bez obzira

VIDEO

Previše rumenila, nijansirana podloga ili tamni hidratantni korektor najbrži su način da vas muškarci primijete. I istog trena pobjegnu.

Oprezno i s puderom jer će ostavljati tamni rub na ovratniku. Držite se laganih boja, a višak šminke uklonite vlažnom spužvom. Muškarce će uplašiti i previše umjetnih trepavica dužinom cijeloga kapka. Često će izgledati kao paukova mreža na očima. 

Radije stavite nekoliko umetaka za trepavice na vanjske uglove kako biste postigli otvoren, seksi i mladenački pogled. A ne postoji ništa manje seksi od suhih nogu, grubih laktova, ispucanih peta i općenito suhe kože. Redovito nanesite losion za tijelo odmah nakon tuširanja i vaša koža bit će svilenkasta i glatka. 

Muškarce će odbiti i neuredno brijanje ili depilacija - rabite novu i oštru britvicu kako biste izbjegli crvene točkice, oticanje nogu i obrijanih područja te postigli glatkoću.Pripremite tijelo kremom, a dlačica se rješavajte na danjem svjetlu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dramatično, a suptilno

Ako se zaigrate s paletom sjenila, oči će ubrzo izgledati opterećene teškom, tamnom i nagomilanom šminkom. Suptilan smokey eyes dobit ćete tako što ćete razmazati malo sjenila u kombinaciji s malo crnog tuša dužinom rubova vaših očiju.

Jednostavnost je itekako seksi

Nitko neće moći provući prste kroz kosu ako je zamršena u punđu, natapirana i natopljena lakom. Odlučite se za pristupačnije ležernije frizure kao što su jednostavni valovi, rep ili ležerno skupljena kosa.

Nijansa čini razliku

Brončani ten je prekrasan, ali samo sloj više pretvara ga u katastrofu. Igrajte na sigurno i odaberite tek nijansu tamniji od prirodne kože. Ako se brinete hoćete li pogriješiti, razrijedite kremu za samotamnjenje s hidratantnom.

Mirisno pretjerivanje

Previše parfema ili preteški mirisi mogu izazvati efekt suprotan od željenog. Također, nije poželjno često mijenjati miris. I za sjajilo vrijedi pravilo manje je više. Suptilan sjaj da, ali “ljepilo” na usnama nikako ne. 

S crvenom nema greške

Ako je lak za nokte crni, sa šljokicama, svijetli u mraku ili bilo koja od tih kombinacija, čuvajte ga za posebne prilike. S bezvremenskom crvenom ili blijedom neutralnom bojom ne možete pogriješiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru