U restoranu Gatto Nero otkrili su nam stoljetni recept za najfiniji domaću paštu koja se mijesi na štapu, a u jednom satu kuharice ih naprave na tisuće komada
Lifestyle
Komentari 16
U restoranu Gatto Nero otkrili su nam stoljetni recept za najfiniji domaću paštu koja se mijesi na štapu, a u jednom satu kuharice ih naprave na tisuće komada
Autohtoni krčki jelovnici baziraju se na namirnicama poput friško ulovljene ribe i škampa, hobotnica, lignji... Provjerenog recepta za dobru spizu drže se i u krčkom restoranu Gatto Nero koji je prepoznat po tradicionalnim jelima od ribe, svježih tartufa, mesa boškarina, autohtonog istarskog/krčkog goveda, ili pak domaće pašte zbog koje smo se ovoga puta uputili k njima. Riječ je o šurlicama, ručno rađenoj tjestenini po kojima su ovi prostori poznati. Tamo su nam pokazali kako se zapravo rade.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+