Obavijesti

Lifestyle

Komentari 56

Pripazite na njih: Nikad neće tražiti pomoć, a treba im - Ribe, Vodenjak i perfekcionist Djevica

Pripazite na njih: Nikad neće tražiti pomoć, a treba im - Ribe, Vodenjak i perfekcionist Djevica

Kad Djevica treba pomoć, vrlo je tiha. Ne radi se o tome da Djevice ne cijene vašu pomoć, već više to vole učiniti na svoj način. Dok Vodenjaci, na primjer, ne vole da ih drugi vide u ranjivom stanju

VIDEO

Svi imamo one prijatelje koji bi učinili sve za nas, ali koji nikad ništa ne traže zauzvrat. Ne radi se o tome da žive bez drame i da im nije potrebna apsolutno nikakva podrška, nego su preponosni, previše sramežljivi ili možda preosjetljivi da bi zatražili pomoć. Tri horoskopska znaka rijetko kada traže nekog za pomoć, a jedan uvijek traži pomoć bez puno razmišljanja. Otkrijte u nastavku koji su to. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:28

Tko nikad ne traži pomoć?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

1. Djevica

Kad ste u nevolji, vaša prijateljica Djevica je uvijek tu. U potrazi ste za poslom? Cijeli dan vas spaja s kontaktima iz vašeg područja. Tražite stan? Usred noći vam šalje proračunsku tablicu Excela s najboljim odabirima iz oglasa. Osjećate se usamljeno? Namjestit će vam svog zgodnog, ali sramežljivog bivšeg kolegu koji se upravo vratio u grad.

Kad vam zatreba pomoć, Djevica će pomaknuti i planinu da vam pomogne, a zatim reći: 'Joj, ma nije to ništa!'. Ali, kada praktična i marljiva Djevica treba pomoć, vrlo je tiha. Ne radi se o tome da Djevice ne cijene vašu pomoć, već više to vole učiniti na svoj način. Stoga sljedeći put kad vidite svoju prijateljicu Djevicu kako se muči, zamolite je da vam objasni plan igre i da vam ulogu u rješenju.

Kineski horoskop: Otkrijte s kim ćete se najbolje slagati u vezi
Kineski horoskop: Otkrijte s kim ćete se najbolje slagati u vezi

2. Ribe

Ribe su emocionalne spužve Zodijaka. Izuzetno osjetljive i intuitivne, ne mogu si pomoći da sve probleme drugih ne naprave svojim. I dok Djevice pokazuju podršku forsiranjem vlastite agende, Ribe slijede vodstvo svih ostalih. I premda se njihova dobrota uvijek iznova iskorištava, one se svaki put pokažu kao empatični heroj.

Problemi s bliskošću i seksom za uzrok mogu imati roditeljsko zanemarivanje u djetinjstvu
Problemi s bliskošću i seksom za uzrok mogu imati roditeljsko zanemarivanje u djetinjstvu

Kad Ribama treba pomoć, obično čekaju dok stvari ne izmaknu kontroli. Nemogućnost Riba da pozovu upomoć na vrijeme može dovesti do nepotrebne drame i katastrofe koje kod Riba uzrokuju osjećaj napuštenosti. Sljedeći put kad svom prijatelju Ribi ispričate sve svoje tjeskobe, strahove i nevolje, zastanite i pitajte ih kako im ide. Ribe ponekad doslovno zaboravljaju na sebe pa ih podsjetite da im je dopušteno imati težak dan.

3. Vodenjak

Nitko se ne čini toliko hladan i sabran kao Vodenjak. Iako su uvijek sretni kad su pozvani na zabavu, ovaj zračni znak radije stoji po strani i promatra nego što sudjeluje u drami. I premda ste od vjernog prijatelja Vodenjaka vjerojatno dobili neke od najboljih savjeta u životu, kada su Vodenjaci u nevolji, oni radije nestanu nego posegnu za vašom rukom. Iako se može činiti kao da su Vodenjaci udaljeni ili jednostavno imaju previše ponosa, Vodenjaci su zapravo super osjetljivi. Kad prolaze kroz nešto, to prolaze sami i samo rijetki i odabrani ih smiju vidjeti u tako ranjivom stanju. Ako je vaš prijatelj ili kolega Vodenjak nedavno utihnuo, pošaljite mu poruku da vidite je li dobro. Čak i ako vam ostavi 'seen' sljedeća tri tjedna, na kraju bi mogli dobiti poruku o tome što se dogodilo i da ste netko kome može vjerovati.

Od klasične crne do jake crvene: 10 bajkerskih jakni u bojama
Od klasične crne do jake crvene: 10 bajkerskih jakni u bojama

Znak koji se nikada ne boji pozvati pomoć

Lav

Lavovi vole biti u centru pažnje kroz dobra i ne baš dobra vremena. Pomislili biste da vaš prijatelj Lav, koji uvijek izgleda glamurozno, ne bi želio da se na njega gleda kao na nekog tko nije savršen. Ali istina je da se ovaj znak ne brine da li će netko vidjeti razmazanu maskaru i sigurno se nikada neće sramiti tražiti pomoć. Ako se vaš prijatelj Lav osjeća tjeskobno i ne može stupiti u kontakt s vama, dečkom ili mamom, on će umjesto toga popričati s tipom kojeg sretne u trgovini. I ne brinite, kad budete dostupni, on će rado porazgovarati s vama. Važno je samo biti iskren sa svojim prijateljem Lavom o tome za što im je nužna pomoć, a što im je samo trenutna nelagoda, piše Yahoo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati
PRISTOJNO PONAŠANJE

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati

Baš kao kod kuće, i hoteli imaju brojna pravila ponašanja, to je suživot te je bitno pokazati poštovanje prema osoblju, nisu oni ničije sluge. Stručnjak u hotelijerstvu podsjeća na pristojnost
Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan
SIGURNO GA IMATE KOD KUĆE

Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan

Istraživanje je otkrilo zanimljive činjenice o začinu koji je čest u kuhinji te ima specifičan okus. Može se konzumirati u slanim, ali i slatkim jelima, a odličan je zato ubrzava metabolizam