Obavijesti

Lifestyle

Komentari 35

Kineski horoskop: Otkrijte s kim ćete se najbolje slagati u vezi

Kineski horoskop: Otkrijte s kim ćete se najbolje slagati u vezi

Prema godini rođenja se po tumačenju kineskog horoskopa može vidjeti s kime ćete se dobro slagati i razumjeti, a s kime unatoč svim naporima ne možete dobro funkcionirati. Provjerite vlastitu kompatibilnost

VIDEO

Kineski horoskop spada među najstarije u svijetu. Ima 12 znakova, a svake nove kineske godine vlada drugi znak. Vaša godina rođenja otkriva kojem znaku pripadate. Pronađite se na slici:

Evo što kineski horoskop kaže o kompatibilnosti znakova u njihovoj podjeli po skupinama:

Štakor, Zmaj, Majmun

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Štakor, Zmaj i Majmun se smatraju inteligentnim i konkurentnim životinjama. Usmjereni su prema cilju te brzo reagiraju. Štakori, Zmajevi i Majmuni dobra su kombinacija u zajedničkom radu i ljubavnom partnerstvu jer svi posjeduju hrabrost i lukavi su.

Bivol, Zmija, Pijetao

Ovi se znakovi smatraju dubokim misliocima. Uporni su, uvijek teže za višim ciljevima te dobro znaju što žele. Bivol ima izdržljivost, ali može biti dosadan, a Zmija je vrlo diplomatska i podmukla na svoj način. Pijetao je glava grupe i uvijek je samopouzdan bez obzira na neuspjeh.

Određuju nas: Važne godine u životu za svaki znak horoskopa
Određuju nas: Važne godine u životu za svaki znak horoskopa

Pas, Konj, Tigar

Ova se skupina smatra slobodnim duhovima kineskog zodijaka.Oni uvijek traže slobodu i nikada ne žele biti sputani. Uz njihovo samoodređenje dolazi sebičnost i strast. Tigar je uzbudljiv i žestok, dok je Konj tvrdoglaviji i neovisniji. Pas donosi odanost grupi i daje joj osjećaj iskrenosti.

Zec, Svinja, Koza

Oni su znakovi kineskog horoskopa kojima je važno ugađati drugim ljudima. Ovaj je trojac je često poznat zbog svoje ugodne naravi i slaganja s drugim ljudima, ljubavno su nastrojeni, ali ih se može se smatrati dosadnima, pa i kukavičkima.

Zec se može isključiti od svih, a Koza je oličenje skromnosti i uljudnosti. Svinja je poznata kao najvelikodušnija, najiskrenija i najčasnija od svih životinja u zodijaku.

Ilustracije prekida

Koje su horoskopske životinje najkompatibilnije, a koje ne?

Štakor je najkompatibilniji sa Zmajem, Majmunom ili Bivolom. Najmanje su kompatibilni s Kozom, Konjem ili Zecom jer mogu biti za njih neodlučni, dosadni i vrlo plahi.

Zmija se dobro slaže sa Zmajem ili Pijetlom. Oni imaju slične stavove i načine komunikacije te se dobro razumiju. Suprotno tome, sugerira im se da se drže podalje od Tigrova i Zečeva jer se mogu pogrešno razumjeti i imati puno sukoba.

Sat rođenja i znak u horoskopu otkrivaju kakav ste tip u seksu
Sat rođenja i znak u horoskopu otkrivaju kakav ste tip u seksu

Konj savršeno odgovara Zecu. Oboje su donositelji odluka, maštoviti i prirodni vođe. Najgori par za Konja su Bivol i Pijetao jer se nikad neće međusobno podržavati i steći povjerenje.

Najbolji partneri za Svinju su Ovca i Tigar. Svi su ovi znakovi obiteljski orijentirani  i međusobno bi se držali visokih standarda. S druge strane, najgori su partneri za Svinju ZmijaMajmun jer nikad neće doživjeti emocionalnu bliskost, prenosi The Sun.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme
Razbijeni mitovi u koje mnogi vjeruju: Evo kako prati ručnike da što dulje ostanu mekani
JESTE LI ZNALI?

Razbijeni mitovi u koje mnogi vjeruju: Evo kako prati ručnike da što dulje ostanu mekani

Čak i svježe očišćeni ručnici mogu sadržavati 190.000 bakterija, a brojka se penje na čak 17 milijuna nakon samo jednog dana korištenja, ističe stručnjak