Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Privatni otok u blizini Venecije možete iznajmiti na Airbnb-u

Privatni otok u blizini Venecije možete iznajmiti na Airbnb-u
1

Privatni otok Valle Falconera smješten je u venecijanskoj laguni, a dostupan je za iznajmljivanje putem Airbnb-a. Za 16 posjetitelja otok se može iznajmiti za 2000 kuna po noći

VIDEO

Privatni otok veličine 50 hektara poznat je kao Valle Falconera, a njegova ružičasta seoska kuća može primiti do 16 gostiju.

Valle Falconera je privatni otok koji se prostire 0.2 kilometra kvadratnih u venecijanskoj laguni te se može iznajmiti na Airbnb-u. Otok se nalazi u neposrednoj blizini grada Cavallino-Treporti blizu Venecije.

Otočna cijena najma varira ovisno o broju gostiju. Za 16 posjetitelja otok se može iznajmiti za 2000 kuna po noći. Za jednog ili dva gosta, noć na otoku iznosi 660 kuna po osobi.

Na Valle Falconeri gosti će pronaći farmu pastelne boje. Domaćin, Anna Sarzetto, vodi mjesto za iznajmljivanje i okolnu farmu sa svojim dečkom, sestrom, majkom i ocem.

Seoska kuća pripada Sarzettovoj baki, a obitelj zadržava brojne uspomene.

- Moj otac posvećuje cijelo svoje vrijeme i trud ovdje, i tu je ljubav prenio na mene - rekla je Sarzetto i dodala da obitelj novac koji dobije od najma koristi za plaćanje prepreka koje mali otok štite od plime.

Ružičasta seoska kuća ima šest spavaćih soba i može primiti do 16 gostiju. Sobe odišu starinskim, rustikalnim osjećajem.

Obitelj Sarzetto je nedavno pokrenula farmu na otoku kako bi pomogla u promociji lokalnih proizvoda, a imaju i riblje uzgajalište prenosi Insider.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa