Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
0 komentara

Progledajte: Ovi znakovi vam pokazuju da ona nije za vas

Nakon intenzivnog i početnog razdoblja veze u kojem vam je bilo dovoljno samo da provodite vrijeme zajedno i upoznajete se, ovo stanje tek kasnije izlazi na vidjelo. Evo koje stvari vas mogu zabrinuti

Foto: Dreamstime
0 komentara

1. Trebate li razmišljati?

Za razliku od žena koje će analizirati budućnost i moguće situacije unedogled, muškarci se češće povode za trenutnim osjećajem. Velik dio njih osjeća pritisak da se ožene i zasnuju obitelj, no ni sami sebi ne mogu objasniti izbjegavaju li to zbog straha od promjena ili zato što podsvjesno osjećaju da djevojka s kojom jesu nije ona "prava" za njih.

POGLEDAJTE VIDEO:

2. Ne odobravaju je vaši prijatelji

Koliko god vaši prijatelji imali različit ukus u glazbi, filmovima, sportu ili ljudima, činjenica je da vas oni dobro poznaju. Stoga, ako oni smatraju da ona nije dobar izbor za vas, ili ako ih pak vaša partnerica ne može podnijeti, to je definitivan znak da u vašem odnosu nešto ne funkcionira. Najbolje što možete napraviti je razgovarati s nekim tko je nepristran, nakon čega će vam biti jasnije u čemu je problem i može li se riješiti.

Fotolia ŠTO STE SANJALI? Snovi koji najavljuju dolazak nove ljubavi i sreće u vaš život

3. Nema baš aktivnosti u kojima možete zajedno uživati

Nakon intenzivnog i početnog razdoblja veze u kojem vam je bilo dovoljno samo da provodite vrijeme zajedno i upoznajete se, ovo stanje tek kasnije izlazi na vidjelo. Zapitajte se uživate li zajedno u besposlenim nedjeljnim popodnevnima, koliko se vaši interesi, hobiji i ono što vas ispunjava preklapaju te koliko se općenito morate truditi da bi vam zajedno bilo lijepo. Ako je za sve potreban velik kompromis i trud s vaše strane, tada niste kompatibilni.

Foto: Dreamstime

4. Vi ste dežurni krivac za sve

Osim ako ste iznimno egostični ili pak nikad niste naučili kako stvari funkcioniraju u normalnim vezama, ne biste se trebali cijelo vrijeme osjećati kao da ste nešto zgriješili. Ako je osjećaj krivnje postao vaša svakodnevnica, tada je problem u nerealnim očekivanjima i tome da ste oboje zaljubljeni u idealnu sliku partnera. Ne možete li otvoreno razgovarati o tim očekivanjima i naći kompromis, tada to nećete uspjeti ni u budućnosti.

KOMPROMISI Za spas veze: Dopustila sam da ima ljubavnicu, on je sretan...

5. Seksualni život je loš

Pamtite li dobar seks na početku vaše veze, lako je samog sebe zavarati da seks nije najbitnija stvar u vezi te da je koncentriranje na njega površno. Ipak, to nije točno i rezultati brojnih zdravstvenih studija pokazuju da je redovit i zadovoljavajuć seks jedan od tri ključna preduvjeta za stabilan ljubavni odnos i partnerstvo.

6. Ona je sjajna, ali ne možete zamisliti budućnost s njom

Ona je pametna, seksi i ne ljuti se ako poslije posla ostanete na pivi s dečkima. U prijevodu, prema općenitim muškim "standardima" ona je savršena. Problem se javlja ako se s njom tako "savršenom" ne možete zamisliti u budućnosti, u braku ili s djecom. Da biste bili sigurni kako nije samo riječ o tremi zbog promjene životnog stila i velikih obaveza, pričekajte nekoliko mjeseci te ako se jednako osjećate, budite pošteni prema sebi i njoj te recite zbogom.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message