Lifestyle

Komentari 4

Proizvođač whiskeya traži glasnogovornika koji ima lijepe ruke: 'Plaćamo 640.000 kuna!'

Proizvođač whiskeya traži glasnogovornika koji ima lijepe ruke: 'Plaćamo 640.000 kuna!'

U pozivu kojim se obraća kandidatima tvrtka navodi da će onome koga zaposle isplatiti 'malo bogatstvo', a njegove ruke će objaviti u tiskanim, video i kampanjama na društvenim mrežama

Mislite li da su vaše ruke posebne? Na Twitteru u objavi tvrtka Fistful od Bourbon obraća se kandidatima i objašnjava kako traže svojevrsnog glasnogovornika koji će svojim rukama predstavljati njihove proizvode.

POGLEDAJTE VIDEO: Zarada na porocima

Plaća je oko 640.000 kuna, a uvjet je da kandidat ima više od 25 godina.

Otvoreni poziv "Potraga za šakom od 100.000 USD" objavili su na društvenim mrežama i navode kako od kandidata koji će dobiti posao očekuju angažman u budućim tiskanim, video i kampanjama na društvenim mrežama. Dodatne obveze detaljnije će definirati ugovorom. Osim izdašne plaće, Fistful of Bourbon svog budućeg glasnogovornika planira nagraditi individualno izrađenom bocom te spa tretmanima i treninzima.

Brend u vlasništvu Williama Grant & Sonsa također navodi kako će odabranog kandidata povezati sa "vrhunskim hollywoodskim modelom za ruke kako bi cijenjena šaka izgledala dobro, fit i spremno za svjetla reflektora", prenosi Fox News.

Oni koji žele sudjelovati moraju popuniti prijavnicu na stranicama Fistful od Bourbona u kojoj traže uobičajene kontakt podatke podnositelja zahtjeva, poveznicu na društvene mreže po njihovom izboru i kratku izjavu zašto smatraju da zaslužuju priliku za ovaj jedinstveni posao. Usto, podnositelji zahtjeva ne bi trebali zaboraviti poslati fotografije i videozapise svojih ruku kako bi ih ocjenjivački sud mogao procijeniti.

Kandidati moraju imati i zakonske preduvjete za radni odnos u SAD-u.

- U Fistful of Bourbon tražimo novu vodeću zvijezdu, nekoga tko će nas zaista moći oduševiti svojim uspjehom. Mi nudimo mješavinu najboljih američkih burbona i prirodno tražimo ruku koja će nas predstavljati - kazao je Anthony Bohlinger iz te tvrtke.

Rok za kasting je utorak, 13. travnja.

Najčitaniji članci