Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Proizvođač whiskeya traži glasnogovornika koji ima lijepe ruke: 'Plaćamo 640.000 kuna!'

Proizvođač whiskeya traži glasnogovornika koji ima lijepe ruke: 'Plaćamo 640.000 kuna!'

U pozivu kojim se obraća kandidatima tvrtka navodi da će onome koga zaposle isplatiti 'malo bogatstvo', a njegove ruke će objaviti u tiskanim, video i kampanjama na društvenim mrežama

Mislite li da su vaše ruke posebne? Na Twitteru u objavi tvrtka Fistful od Bourbon obraća se kandidatima i objašnjava kako traže svojevrsnog glasnogovornika koji će svojim rukama predstavljati njihove proizvode.

POGLEDAJTE VIDEO: Zarada na porocima

Pokretanje videa ...

Plaća je oko 640.000 kuna, a uvjet je da kandidat ima više od 25 godina.

Otvoreni poziv "Potraga za šakom od 100.000 USD" objavili su na društvenim mrežama i navode kako od kandidata koji će dobiti posao očekuju angažman u budućim tiskanim, video i kampanjama na društvenim mrežama. Dodatne obveze detaljnije će definirati ugovorom. Osim izdašne plaće, Fistful of Bourbon svog budućeg glasnogovornika planira nagraditi individualno izrađenom bocom te spa tretmanima i treninzima.

Brend u vlasništvu Williama Grant & Sonsa također navodi kako će odabranog kandidata povezati sa "vrhunskim hollywoodskim modelom za ruke kako bi cijenjena šaka izgledala dobro, fit i spremno za svjetla reflektora", prenosi Fox News.

Japanska tvrtka traži od svih zaposlenika kratke frizure
Japanska tvrtka traži od svih zaposlenika kratke frizure

Oni koji žele sudjelovati moraju popuniti prijavnicu na stranicama Fistful od Bourbona u kojoj traže uobičajene kontakt podatke podnositelja zahtjeva, poveznicu na društvene mreže po njihovom izboru i kratku izjavu zašto smatraju da zaslužuju priliku za ovaj jedinstveni posao. Usto, podnositelji zahtjeva ne bi trebali zaboraviti poslati fotografije i videozapise svojih ruku kako bi ih ocjenjivački sud mogao procijeniti.

Pijenje viskija

Kandidati moraju imati i zakonske preduvjete za radni odnos u SAD-u.

- U Fistful of Bourbon tražimo novu vodeću zvijezdu, nekoga tko će nas zaista moći oduševiti svojim uspjehom. Mi nudimo mješavinu najboljih američkih burbona i prirodno tražimo ruku koja će nas predstavljati - kazao je Anthony Bohlinger iz te tvrtke.

Rok za kasting je utorak, 13. travnja.

Pa ti izbjegni brak: Muškarci su u tom slučaju plaćali veći porez
Pa ti izbjegni brak: Muškarci su u tom slučaju plaćali veći porez