Obavijesti

Lifestyle

Komentari 53

Proljetna sanjarica: Tko u snu bere cvijeće, čeka ga ljubav...

Proljetna sanjarica: Tko u snu bere cvijeće, čeka ga ljubav...

Pozitivni su snovi o biljkama i cvijeću znak da smo svladali neku tešku životnu lekciju, jer cvijeće sazrijeva u pravom trenutku, ne može se požuriti ili odgoditi

VIDEO

Sanjati o nečemu što se razvija poput biljke moćan je simbol vlastitog unutarnjeg rasta. Takvi su snovi pozitivni ako se u njima ogledaju biljke šarenih boja, plodne voćke ili cvijeće, a negativni ako se u snovima javljaju mračne šume, prezrelo i gnjilo voće ili sasušeno cvijeće.

Pozitivni snovi o biljkama i cvijeću znak su da smo svladali neku tešku životnu lekciju - ljepota biljke koja raste odnosi se na naš rast i dobivanje samopouzdanja. Ako su snovi negativni, možda nas upozoravaju da nam se nešto u životu otelo kontroli ili da zanemarujemo nešto iznimno važno. Ako primjerice sanjamo da je biljka uvenula jer smo je zaboravili zaliti, trebali bismo se zapitati kojim životnim područjima ne posvećujemo dovoljno pozornosti.

Erotska sanjarica: Seks snovi otkrivaju podsvjesne strahove
Erotska sanjarica: Seks snovi otkrivaju  podsvjesne strahove

Kako bismo si lakše rastumačili snove o biljkama i cvijeću, moramo se zapitati pokušavamo li usvojiti ili ohrabriti neku novu vrlinu u sebi ili drugima. Trebamo razmisliti pokušavamo li što naučiti, želimo li sazrijeti kao osoba ili nam se možda ne sviđa neka novonastala navika. Na sva ta pitanja snovi o cvijeću i biljkama mogu ponuditi odgovor. Biljka je simbol nečega što raste u nama. Ona je nenametljiva i jednostavno se prepušta prirodnim procesima, a kad joj dođe vrijeme, sazrijeva. Na isti ćemo način osjetiti poziv za osobni razvoj kad za njega dođe pravi trenutak, on se ne može forsirati. Biljka je uvijek ukorijenjena na mjestu koje joj je dodijeljeno te i korijenje ima simboliku. Ono je simbol brige jer se njime iz zemlje izvlači snaga i ono što nas hrani. Ako u snu berete cvijeće, sigurno je da ćete započeti novu ljubavnu priču. A ako dajete cvijeće, nekome ćete se udvarati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Posebno je dobro sanjati crveno cvijeće jer ono na javi donosi ozdravljenje. Ako u snu sadite cvijeće, vjerojatno vas očekuje dobitak ili neočekivani novac. Buket cvijeća u snovima označava ugodno druženje s prijateljima i rodbinom, a dobiti cvijeće na poklon pruža radost i ljubav.

Smiling young entrepreneur in her nursery

Briga za biljku znak je brige za vlastite potrebe

Ako se u snu brinemo za biljku ili obrađujemo vrt, to je možda znak da učimo prepoznavati i ispunjavati vlastite unutarnje potrebe, bile one emotivne, fiziološke ili duhovne.

Berba plodova nagrada je koju se dugo čeka

Sanjamo li da beremo cvijeće, voće ili povrće, to je znak primitka očekivane nagrade nakon mukotrpna rada ili početak nove ljubavi. Napokon bi trebalo započeti razdoblje obilja.

Cvatnja cvijeća donosi samo pozitivno

Kad u snu procvjeta cvijeće, to je uvijek znak kako nam u susret dolazi nešto pozitivno. Divljenje koje čovjek osjeća kad ugleda cvijeće u cvatu proširit će se na divljenje životu općenito.

Ružini cvjetovi predstavljaju savršenstvo

Najčešće se u snovima spominju ruže. One su zbog bogatih latica simbol bogatstva psihe sanjača. Ruže predstavljaju najveće savršenstvo i nagovješćuju nešto uzvišeno.

girl helps her mother

Stvaranje biljke stvaranje je života

Sanjamo li kako sadimo biljku ili sijemo, to je znak nove ideje, novog odnosa ili novog načina razmišljanja ili ponašanja koje želimo primijeniti. Sadnja simbolizira početak nečega novog u nama ili novog početka u našem životu.

Osjećaj mira nastaje u vrtu

Kako bismo ušli u vrt, moramo pronaći vrata, a zato moramo obići oko cijelog vrta. Takav san predstavlja dugotrajan razvoj kojem je na kraju iznimno unutarnje bogatstvo. Snovi o vrtu često su mistični i stvaraju dubok osjećaj mira, pripadnosti i jedinstva s prirodom. San o vrtu dobar je znak jer nam govori kako smo svjesni nečega prekrasnog u sebi. Naša je podsvijest zapravo poput vrta.

Loto sanjarica: Uplatite listić ako ste sanjali nešto od ovog...
Loto sanjarica: Uplatite listić ako ste sanjali nešto od ovog...

Ako je obasipamo pažnjom koju zaslužuje, ako je oslobađamo korova ljutnje i strahova, ako smo u potrazi za korijenjem koje nam daje osjećaj smislenosti, onda će ona biti prekrasna, prepuna novih ideja koje samo treba ubrati. To je mjesto nedodirljivo za druge ljude i u njega se uvijek možemo povući kad nam je potrebno da se odmaknemo od svakodnevice i napunimo energijom. 

ONI SU GROZNI I ZLI: Ova tri horoskopska znaka nije briga za druge i nitko ih ne želi u svojoj blizini

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...