Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Proljetne haljine će lepršati u pastelnim bojama i retro stilu

Proljetne haljine će lepršati u pastelnim bojama i retro stilu
0

Dizajnerica Diana Viljevac otkrila je svoju kolekciju za proljeće i ljeto, a ona izgleda romantično i ženstveno za sve dame koje vole spoj elegancije i nježnosti

Dizajnerica Diana Viljevac oduvijek je sinonim za romantične i ženstvene haljine kojima svake sezone udahnjuje novu viziju. Uvijek vjerna svom modnom izričaju, ali svakom novom kolekcijom Diana romantičnost reinterpretira na nov i inovativan način. U novoj kolekciji u romantičnosti je ovaj put unijela dozu mističnosti i dramatičnosti, te se inspirirala novim formama i strukturama. Haljine i kombinezoni i dalje vladaju u njenom svijetu, ali nove haljine dobile su pročišćene linije i jednostavnije krojeve, no sam izgled haljine dobio je novu strožiju formu i novu duljinu.
Koloristički ovaj put dizajnerica ide korak dalje te u svoj dizajn uvodi rapsodiju boja poput žute, crvene, roze i pastelnih  boja. Prozračnost cijele kolekcije naglašena je upotrebom fluidnih i podatnih materijala od čipke do mikrofibre koji su idealni za toplije dane.

15
| Foto: Ivo Biočina