Obavijesti

Lifestyle

Komentari 61

Priuštite joj vrhunac iz snova: 5 poza koje stimuliraju G-točku

Priuštite joj vrhunac iz snova: 5 poza koje stimuliraju G-točku

G-točka je veličine kovanice, a tkivo joj je 'grubo i hrapavo' na dodir, kao da je napravljeno od spužve. U nekim pozama može ju se stimulirati bolje nego u drugima, tvrdi dr. Laura Deitsch

VIDEO

Malo je dijelova ženskog tijela koji su pokrenuli debata koliko i G-točka, za koju stručnjaci kažu da je smještena uz unutarnji vaginalni zid. Ta točka navodno, kad ju se stimulira, može dovesti do 'vala' jakih orgazama. Navodno ju se može napipati prstom, a seksologinja dr. Laura Deitsch kaže da je veličine kovanice i da joj je tkivo 'grubo i hrapavo' na dodir, kao da je napravljeno od spužve. Dodaje i kako ju se u nekim pozama može posebno stimulirati. 

Žena na vrhu

- Kad je žena na muškarcu, a on leži na leđima, najbolje može kontrolirati koliko duboko penis ulazi. Dok se žena lagano naginje naprijed, pomiče partnerov penis koji se onda prislanja uz rub unutarnjeg zida, što je jedan od najsigurnijih načina za doživjeti orgazam s G točkom - kaže dr. Deitsch. Dodaje da bi žene trebale 'rasporediti' težinu kako im odgovara, da imaju manevarskog prostora 'namjestiti' njegov penis na pravu poziciju i istovremeno diktirati tempo u seksu. 

'Obrnuta kaubojka'

U ovoj je pozi žena na partneru, ali naopako, tako da gleda njemu u noge, a mnogim je ženama ta poza i najdraža. Umjesto da se nagnete nazad, nagnite se naprijed, jer tako penis može stimulirati prednji vaginalni zid, kaže dr. Deitsch, i napominje da je tako žena i manje izložena, i manje razmišlja 'o tome kako izgleda' pa se više može prepustiti trenutku. 

- Za ravnotežu primite partnerove noge i namjestite kukove kako vam odgovara - preporučuje. 

Prilagođena misionarska poza

U tom položaju žena leži na leđima, a pod stražnjicu može staviti nekoliko jastuka da bude na pravoj visini. Koljena su savijena, a stopala naslonjena na krevet. Kako partner penetrira, žena se više uzdiže prema gore, što njemu omogućuje da dođe do vaginalnog zida. 

- Tako on kontrolira situaciju, brzinu i tempo, dok žena leži na leđima - objašnjava dr. Deitsch.

Licem prema dolje

Razne varijacije ove poze su idealne za dotaknuti G-točku. Lezite na krevet s licem prema dolje s uzdignutom stražnjicom i skupljenim nogama. Partner bi vas trebao opkoračiti i onda penetrirati od iza. Dok su vam noge skupljene ni vagina se previše ne raširi, pa bi penis trebao 'taman' stati i lako dosegnuti mjesto G-točke. Za to vrijeme žena može micanjem kukova odrediti točno na koju bi partner stranu trebao ići i tako ga usmjeriti, kaže dr. Deitsch.

'Poza škare'

Lezite na bok i dignite jednu nogu u zrak, a partner neka vam priđe između nogu, tako da je vaša noga koja je na tlu, između njegovih nogu.

- Tako ćete moći točno kontrolirati kuda njegov penis ide i namjestiti ga da dođe do te 'magične točke' - objašnjava dr. Deitsch i kaže da je ovo zabavna, ali kod većine parova nedovoljno korištena poza koja omogućava dolazak do famozne G-točke. 

SEKSUALNA EKSTAZA: Ovaj horoskopski znak je najbolji u krevetu 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 61

VIDEO

Horoskop slavnog astrologa iz renesanse: Na koji dan si rođen u mjesecu, takvo breme nosiš
SUDBINA U ZVIJEZDAMA

Horoskop slavnog astrologa iz renesanse: Na koji dan si rođen u mjesecu, takvo breme nosiš

Svaki dan u mjesecu ima svoje karakteristike koje utječu na formiranje osobnosti, životne izbore, želje, sumnje i strahove. Giordano Bruno objasnio ih je još u 15. stoljeću

Evo kako saditi rajčice da vam daju bogate plodove mjesecima
MALE VRTLARSKE TAJNE

Evo kako saditi rajčice da vam daju bogate plodove mjesecima

Što dublje zakopate sadnicu rajčice, ona će razviti veći i jači korijen. Što više korijena ima, ona će moći apsorbirati više hranljivih tvari i vode. Dodatni korijeni će pomoći biljci da ostane uspravno pod pritiskom vjetra
Evo koliko možete voziti nakon što se upali lampica za gorivo
DOBRO JE ZNATI

Evo koliko možete voziti nakon što se upali lampica za gorivo

Naziv ‘rezerva’ odnosi se na kapacitet goriva koji ima sigurnosnu ulogu te se ne nalazi u nikakvom posebnom spremniku. Saznajte koliko dugo još možete voziti nakon što se upali lampica za 'rezervu'