Lifestyle

Komentari 112

Prvi (i zadnji) spojevi: Imaš li šta love? i Koja si krvna grupa?

Prvi (i zadnji) spojevi: Imaš li šta love? i Koja si krvna grupa?

Koliko djece želiš? S koliko si njih spavala? Kakav seks voliš? - neka su od pitanja koja mi je kad smo se našli postavio tip kojeg sam upoznala preko Tindera - opisala je jedna djevojka svoje iskustvo

Vjerojatno nema mnogo ljudi u braku ili u ozbiljnoj vezi, koji nisu barem jednom, pa makar samo u žaru ljubavne svađe, pomislili kako 'baš zavide svim tim samcima koji izlaze i upoznaju nove, sigurno zanimljive ljude'.

Sada su ti 'sretnici', samci iz raznih krajeva svijeta, podijelili na Daily Mailu svoja iskustva o prvim spojevima na kojima su bili. Ovo su, ukratko, neka od gorih: 

- Tip me pitao 'volim li snijeg', a onda mi je objasnio kako 'on snijeg voli samo zato što, kako kaže, mrzi gledati mrtvu travu' - napisala je jedna djevojka koja kaže kako 'je jadnik bio zgodan, ali nikako nije uspijevao započeti smisleni razgovor'.

- Jedan me tip kad smo izašli pitao 'koja sam krvna grupa' - piše djevojka.

Pomislila sam da će me ubiti, ne znam koji bi drugi razlog za takvo pitanje imao - zaključila je..

- Znam da smo se tek upoznali, da imam dijete od tri godine i da nemam posao, a ni planove za budućnost ali, bi li se možda svejedno udala za mene? - ukratko je, kaže djevojka, prepričala prošnju koju je doživjela na jednom prvom (naravno i zadnjem) spoju. 

Mnoge su djevojke doživjele i da tipovi koji ih prvi put u životu vide, indirektno ili direktno komentiraju njihovu težinu i izgled:

- Stvarno ćeš pojesti burger?, rekao je kad sam naručila. Možda bi bilo bolje da pojedeš salatu, sugerirao joj je. 

A bilo je i onih direktnijih, koji su jednostavno pitali djevojku 'Misliš li ti izgubiti što od tih kila?'

- Imaš super kukove, taman za rađanje; koliko bi djece htjela imati? - rekao je jedan tip curi kad su prvi put izašli.

- Koliko djece želiš? S koliko si njih spavala? Kakav seks voliš? - neka su od pitanja koja mi je kad smo se našli postavio tip kojeg sam upoznala preko Tindera - napisala je jedna djevojka i dodala kako je sad sigurna da će 'uvijek ostati sama'. 

Ima, čini se, i muškaraca koji stvarno žele 'samo jedno', no to nije uvijek ono na što cure misle. Tako je jedan tip odmah na prvom spoju pitao: Imaš li što love? Moram 'gibat', treba mi, piše jedna djevojka. 

Neke su se pak osjećale kao da su, kako piše jedna cura, 'na razgovoru za posao' a ne na spoju, pogotovo kad ju je tip pitao 'Gdje se točno vidi za pet godina?'.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci