Obavijesti

Show

Komentari 74

Od holivudskog zlatnog para do propalog braka, laži i prevara...

Od holivudskog zlatnog para do propalog braka, laži i prevara...
8

No, vratimo se na početak. Par se upoznao 1998. na spoju naslijepo koji su im smjestili njihovi agenti Smatrali su da su Jen i Brad stvoreni jedno za drugo. I djelomično su bili u pravu

VIDEO

Brak Jennifer Aniston (50) i Brada Pitta (56) nazivali su savršenom ljubavnom pričom. Bili su jedan od omiljenih holivudskih parova, sve dok nevolje u njihovom odnosu nije prouzrokovao film 'Gospodin i gospođa Smith' na setu kojeg se dogodio fatalni susret Angeline Jolie (44) i Brada.

VANITY FAIR POST OSCARS PARTY, LOS ANGELES, AMERICA - 2000

Zlatni par Hollywooda je 2005. godine objavio da se razvodi. U braku su bili četiri i pol godine. Jennifer je bila potpuno slomljena i od tada se hrabro nosila s epitetom žene koja nema sreće u ljubavi. 

Brad Pitt and Jennifer Aniston allegedly broke up

No, vratimo se na početak. Par se upoznao 1998. na spoju naslijepo koji su im smjestili njihovi agenti Smatrali su da su Jen i Brad stvoreni jedno za drugo. I djelomično su bili u pravu. 

U to vrijeme oboje su bili jako uspješni  Pitt je odigrao neke od svojih najboljih uloga u filmovima kao što je 'Sedam', a Aniston je snimala petu sezonu popularnih 'Prijatelja'. Očigledno su ih menadžeri jako dobro poznavali s obzirom na to da ljubav planula na prvi pogled. 

Premiere for the film "Ad Astra" in Los Angeles

Dvije godine nakon svoju vezu krunili su brakom na svečanosti u Malibuu, 29. srpnja 2000. Par se osigurao da ceremonija ostane privatna angažiravši stotine zaštitara da spriječe upad paparazza pa je u medijima objavljena samo jedna slika s vjenčanja. 

Brad Pitt and Jennifer Aniston allegedly broke up

Par je na vjenčanje iz snova potrošio oko milijun dolara, a prvi ples otplesali su na pjesmu Franka Sinatre 'The Way You Look Tonight

Brad je tada dobio i gostujuću ulogu u 'Prijateljima'. Brad i Jen bili su toliko slavan par da su 2004. godine njihove voštane figure osvanule u muzeju 'Madame Tussauds' u Londonu i to, nezgodno, samo par mjeseci prije no što su prekinuli.

FILE PHOTO: Brad Pitt and Angelina Jolie attend the premiere of The Normal Heart in New York

No, ljubavna idila pretvorila se u pravu dramu nakon što je Brad na snimanju filma upoznao jednu od najljepših glumica na svijetu. 

Brad joj nije htio pustiti ruku: Zaljubljeno je gledao u Aniston
Brad joj nije htio pustiti ruku: Zaljubljeno je gledao u Aniston

Angelina i Brad bili su akteri jednog od najvećih holivudskih skandala u kojem je Jolie često navođena kao 'druga žena', ponajviše zbog međusobne kemije tijekom snimanja filma 'Gospodina i gospođe Smith'. Iako su i Pitt i Jolie opovrgnuli glasine o preljubu, Aniston je 25. ožujka podnijela zahtjev za razvod koji je finaliziran 2. listopada 2005.

Brad, koji je čitavo vrijeme ostao u dobrim odnosima s Jennifer, nakon raskida s Jolie pokušavao se približiti Jennifer te joj je navodno kupio i poklonio kuću u Los Angelesu u kojoj su zajedno živjeli dok su bili u braku. Glumac je bio i jedan od uzvanika velike Jenniferine rođendanske proslave u veljači ove godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

08:55

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...