Lifestyle

Komentari 278

Prvo dijete rodila je sa 14, a sad ih ima 11: 'Suprug mi spava u podrumu da bi oni imali mjesta'

Prvo dijete rodila je sa 14, a sad ih ima 11: 'Suprug mi spava u podrumu da bi oni imali mjesta'

Dvoje najstarije djece ima s prvim mužem od kojeg se razvela, a ostalu djecu ima sa sadašnjim suprugom. Iako dobiva mnogo negativnih komentara, Amerikanka želi još šestero malenih

Veronica Merritt (36) iz New Yorka svoje prvo dijete rodila je sa 14 godina, Victoriju koja sada ima 21 godinu. Do svoje 34 godine Veronica je rodila 11-ero djece, a svi zajedno žive u kući koju je kupila na aukciji za 14 tisuća funti (124.000 kuna).

POGLEDAJTE VIDEO:

Priznala je da želi još šestero djece iako je na internetu kritiziraju zbog njezinog 'velikog legla'.

- Primam mnogo negativnih komentara. Pitaju me često: 'Imaju li svi istog oca? Imate li televizor?'. Želim takvim ljudima pokloniti ogledalo tako da gledaju u njemu sebe i svoja posla - govori Veronica na TikToku.

Umjetnica Veronica živi u domu kojeg je kupila sa suprugom Martyjem (37) u srpnju 2020, sa svojih desetero djece, Andrewom (16), Adamom (15), Marom (13), Dash (12), Darlom (10), Marvelousom (8), Martalyom (6), Amelijom (4), Delilah (3) i Donovanom (1).

Potrošila je oko 1,5 tisuća funti (14.714 kn) na preuređenje doma koji sada vrijedi oko 71 tisuću funti (628.879 kuna).

- Ne morate kupiti skupu kuću. Uštedite svoj novac i preuredite dom koji će na kraju više vrijediti. Potražite investicijske nekretnine da vidite što vam je u blizini - savjetovala je Veronica.

Za časopis Fabulous ispričala je kako je neočekivano zatrudnjela u školi, nakon čega se udala i razvela od svog tadašnjeg dečka, oca njezine najstarije dvoje djece.

- Srednju školu sam završila s odličnim uspjehom, pokušala sam ići i na fakultet, ali sam se oba puta razboljela, imam bubrežnu bolest i izgubila sam bubreg prošle godine - priča majka.

S obzirom da ih je tako puno, njezin suprug spava u podrumu kako bi djeca imala više prostora.

Veronica, koja na Instagramu i TikToku dijeli detalje svoje velike obitelji, kaže da nikada ne koristi kontracepciju.

- Neka su djeca bila planirana. Ali ne mogu uzeti pilulu jer moja bolest znači da sam sklona stvaranju krvnih ugrušaka. Željela bih imati još šestero djece. U trudnoći sam provela osam i pol godina - govori Veronica.

S toliko djece teško je ići negdje, pa je nedavno kupila stari školski autobus za 3 tisuće dolara preko aukcije kako bi mogla voziti svu svoju djecu.

- Nemamo mnogo troškova. Posjedujemo kuću s devet spavaćih soba, sada i autobus, a nemamo hipoteku - govori.

Jedina pomoć koju dobivaju je hrana.

- Molim vas, nemojte me mrziti, ali dobivamo pomoć u hrani. Barem privremeno dok moja prodaja slika ne krene - rekla je u jednom videozapisu na Instagramu. 

Veronica dobiva puno negativnih komentara u kojima joj ljudi govore da ne bi trebala imati tako veliku obitelj. 

Neki od komentara su: 'Silazi s TikToka, idi i pobrini se za svoju apsolutno nepotrebnu količinu djece', 'Nikoga nije briga što imaš 11-ero djece. Dobivate mržnju jer doslovno niste sposobni odgajati 11 djece.'

- Ovo je bila sudbina i tako je trebalo biti. Moja djeca su voljena - odgovorila je Veronica.

Za sebe kaže kako nije pretjerano stroga, ali ima pravila koja su važna, a to je da joj djeca ne puše, ne drogiraju se, ne izlaze s partnerima do 18 godine i da dođu kući prije mraka, piše The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO:

PREGLED NAJČITANIJIH ČLANAKA

Najčitaniji članci