Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

'Puno novca sam potrošila na preglede, ali kažu mi da imam magiju i da sam zato bolesna'

'Puno novca sam potrošila na preglede, ali kažu mi da imam magiju i da sam zato bolesna'

Bolesna žena koja nakon niza pregleda i terapija se i dalje loše osjeća se pita li je to posljedica magije, a ne neke bolesti? Pitala je Mevludina da joj da savjet kako i što dalje

Dragi Mevludine,

obišla sam mnoge ljude, puno novca potrošila i nadala se boljem. Govore mi da imam magiju i da sam zato bolesna. Što mi vi predlažete?

šifra: hoću li ozdraviti

Alen Vuković

Odgovor:

Iz vaših fotografija vidi se da ste prošli u životu velike drame i golgote. Imali ste loš brak bez razumijevanja, a vi ste svima uvijek bili pri ruci. Dobri ste i milostivi, pa su vas svi gledali kroz prizmu interesa. Zato su vam živci oslabjeli.

Magije nemate i ti kojima ste davali novac samo vam lažu. Psiha vam je narušena, no nemojte prekidati terapiju. Vidite i sami da vam je bolje, no psihički ste oslabjeli. Imate svoju mirovinu i miran kut za život.

Bolestan sam i nemam stan. Zanima me hoće li biti bolje?
Bolestan sam i nemam stan. Zanima me hoće li biti bolje?

Povremeno vas unuk posjeti i to je pohvalno. I dalje uzimajte propisane lijekove i redovite kontrole. Vidim da ćete dobiti više motivacije i želje za životom. Šetajte, idite u crkvu jer vam i molitva pomaže.

Pomoći će vam i jedan prijatelj i sve će biti bolje nego sad. Aspekti su vam dobro aspektirani u 2022. godini, krenut će vam na svim poljima. Glavu gore, ništa nije izgubljeno, napravite kako sam vam rekao i osjećat ćete se bolje. Javite se za tri mjeseca. Sretno!