Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Radite li to kao poznati? Slavni su otkrili svoje navike u krevetu

Radite li to kao poznati? Slavni su otkrili svoje navike u krevetu
7

Slavni su otkrili svoje omiljene navike u krevetu. Madonna se voli samozadovoljavati, Mariah Carey sluša vlastite pjesme dok vodi ljubav, a Hailey Bieber preferira doggy

VIDEO

Donosimo seks ispovijesti pop zvijezda. Od pjevačice koja između plahti sluša vlastite pjesme, do Madonninih otkrića koja bi mogla biti najeksplicitnija od svih, ovo su njihove navike u krevetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Spavačica 00:48

Cherylini udisaji

Cheryl, nekadašnja pjevačica grupe Girls Aloud, većinom svoj privatni život drži podalje od svjetla reflektora, ali to ne znači da tijekom godina nije ispustila neki intimni detalj ili dva. Kada se udala za prvog supruga Ashleyja Colea, Cheryl je otkrila u intervjuu poneki intimni detalj.

Helikopter poza obećava snažne vrhunce, ali je samo za hrabre
Helikopter poza obećava snažne vrhunce, ali je samo za hrabre

- Mi se zezamo u spavaćoj sobi i on voli da mu masiram stopala. Mislim da više muškaraca radije čuje male udisaje nego velike glasne krike. Inače zvučiš kao porno film - rekla je pjevačica.

Cheryl također priznaje da joj je seks s nekim koga voli važniji od svog novca svijeta.

- Seks me čini sretnom, novac ne - ističe.

Madonnini lažni seksualni činovi

Pjevačica hita Like A Virgin, 65-godišnja Madonna ne boji se šokirati, a u svom dokumentarcu iz 1990. čak se pretvarala da izvodi nepristojni seksualni čin s bocom i otvoreno je pričala o svojim divljim nestašlucima u spavaćoj sobi. Zatim je u MTV-jevom dokumentarcu Madame X iz 2021. priznala da voli da muškarci spavaju s njom i potom odu.

Također se pohvalila da je poznata po samozadovoljavanju na pozornici. Madonna se prvi put pretvarala da to radi na krevetu tijekom svoje turneje Blond Ambition 1990., a to je zamalo dovelo do toga da bude uhićena tijekom nastupa u Kanadi.

- Uvijek masturbiram, poznata sam po tome. Ti si poznat po tome što pušiš na pozornici, ja sam poznata po masturbaciji na pozornici - rekla je dok je razgovarala s američkim komičarem Daveom Chappelleom.

Opening Night of Madonna: The Celebration Tour, in London

Glazbeni tonovi Mariah Carey

Pjevačica ima jedan od najljepših glasova na svijetu pa ne čudi otkriće sada već bivšeg supruga Mariah Carey, Nicka Cannona, da su njezine pjesme slušali dok su bili intimni. U razgovoru s Amber Rose u njezinoj emisiji 2016., priznao je da se pjevačici nije svidjelo što je svijetu rekao da vode ljubav uz njezinu glazbu, ali ističe da je to istina.

Ove stvari o seksualnom životu žene će uvijek radije ispričati prijateljicama nego partneru
Ove stvari o seksualnom životu žene će uvijek radije ispričati prijateljicama nego partneru

- Bila sam sa samo petero njih u životu, tako da sam pomalo razborita, iskreno, u usporedbi s većinom drugih na terenu - izjavila je jednom prilikom Mariah.

2018 American Music Awards - Press Room - Los Angeles

Robbie Williams

Zvijezda je u sretnom braku sa suprugom Aydom Field, ali prije je Robbie Williams imao mnogo romansi. Izlazio je s čitavim nizom slavnih žena uključujući Melanie C, Geri Horner i Nicole Appleton. I Robbie i Ayda uvijek su otvoreno govorili o svom seksualnom životu otkako su se vjenčali 2010., ili nedostatku istog.

- Svatko zna da nema seksa nakon braka. To je jednostavno tako - rekli su.

No, prije toga je otvoreno priznao da je ovisan o seksu i smatra da je spavao s više od 110 žena.

FILE PHOTO: The 76th Cannes Film Festival - Screening of the film the film "Killers of the Flower Moon" Out of Competition - Red Carpet Arrivals

Seksi tekstovi Liama Paynea

Bivša zvijezda One Directiona, 30-godišnji Liam Payne, toliko voli seks, da očito ne može, a da ne pjeva o tome. U razgovoru s Gazom Drinkwaterom na Total Accessu 2018., Liam je objasnio kako voli seks.

- Volim seks. Ima li boljeg načina nego da se glazbeno izrazim kao mladić koji odrasta. Sviđa mi se to. Dobro je - priznaje Liam. Njegov solo hit Bedroom Floor, na primjer, referira se na njegove nestašluke u spavaćoj sobi, za koje se priča da se odnose na bivšu Cheryl.

All Of Those Voices premiere - London

Justin Bieber

Oni su jedan od najseksi parova na svijetu pa nije ni čudo što Hailey i Justin Bieber imaju ozbiljnu kemiju. Par se vjenčao 2018., a Hailey je bila iznimno iskrena o njihovom seksualnom životu kada je govorila u podcastu Call Her Daddy, koji je vodio Alex Cooper. Ona je odgovorila i na pitanje o njihovim omiljenim položajima u seksu, donosi The Sun.

- Nije kao da ja volim strogo samo jedno, a on strogo nešto drugo. Uvijek je drugačije... Jako volim doggy-style - rekla je.

Kako kupiti seksi poklon bez da se nađete u neugodnoj situaciji?
Kako kupiti seksi poklon bez da se nađete u neugodnoj situaciji?

Na pitanje što uzbuđuje Justina, odgovorila je da je njemu jako važno povezivanje

- Mogli bismo doslovno samo ležati i razgovarati prije toga i voditi stvarno zabavan razgovor, a to je za njega jako važno - dodaje Hailey.

Justin and Hailey Bieber Are Spotted Heading to Lunch at Bar Pitti in New York City
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću
Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?
25 PITANJA

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...