Obavijesti

Lifestyle

Komentari 35

Radno vrijeme trgovina i šoping centara u srijedu na praznik

Radno vrijeme trgovina i šoping centara u srijedu na praznik

Neke trgovine neće raditi, kao i pojedini šoping centri. Dio trgovina imat će skraćeno radno vrijeme, a neke će biti otvorene kao i svakog drugog dana. Donosimo vodič kroz radna vremena na Dan antifašističke borbe

VIDEO

KONZUM Radno vrijeme njihovih trgovina ovisi o lokaciji. Na internetskoj stranici Konzuma, kada na interaktivnoj karti izaberete neku trgovinu, piše da rade kao i svaki drugi dan. Detalje o radnom vremenu njihovih trgovina pronaći ćete na interaktivnoj karti OVDJE.

LIDL Njihove trgovine će na biti otvorene, ali većinom će raditi skraćeno, ovisno o lokaciji. Neke će raditi do 14, a ima i onih koje su otvorene do 23 sata, na primjer, u Crikvenici. Detalje za svaku točnu lokaciju koja vas zanima potražite OVDJE.

SPAR i INTERSPAR Njihove trgovine radit će skraćeno, ovisno o lokaciji. Neke do 14 sati, a druge do 21. Detaljne informacije kako koja trgovina radi potražite OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO: Male stvari život čine sretnim:

Pokretanje videa...

Trikovi za sreću: Mazite ljubimca, jedite čokoladu... 01:35

KTC 'KTC je jedini trgovački lanac koji od početka 2020. godine ne radi nedjeljom, blagdanima i praznicima', priopćili su. Ostale dane rade normalno.

DM Njihove trgovine koje su i inače zatvorene nedjeljom, bit će zatvorene i za ovaj praznik. Otvorene su eventualno one u sklopu šoping centara koji će na praznik biti otvoreni, a to znači da će raditi kao i svaki drugi dan. Više detalja o radnom vremenu po točno određenoj adresi pronaći ćete OVDJE.

KAUFLAND Kažu da će raditi prema radnom vremenu za nedjelju, a to se razlikuje od trgovine do trgovine. Detalje po točno određenim lokacijama pogledajte OVDJE.

Najveći rasipnici Zodijaka: Za njih je novac tu da se brzo troši
Najveći rasipnici Zodijaka: Za njih je novac tu da se brzo troši

BAUHAUS Njihove trgovine radit će skraćeno, od 8 do 14 sati.

EMMEZETA Biti će otvoreni od 10 do 18 sati, a više detalja možete pronaći OVDJE.

PLODINE Radno vrijeme njihovih trgovima ovisi o lokaciju, a kako je navedeno na interaktivnoj karti koju su objavili na svojoj internetskoj stranici, uglavnom je jednako preko tjedna kao i subotom i nedjeljom. Detalje po gradovima i točnim adresama pronaći ćete OVDJE.

BIPA Dio njihovih trgovina je zatvoren, a dio radi skraćeno. Neke su otvorene do 13 sati, druge do 16 ili 18, a ima i onih koje rade do 21. Detalje o radnom vremenu po točnim lokacijama možete provjeriti OVDJE.

MÜLLER Radno vrijeme njihovih trgovina na praznik ovisi o lokaciji. Neke rade kao nedjeljom, na primjer, do 15 sati dok su druge otvorene normalno kao svaki drugi dan. Provjerite kako radi poslovnica u vašoj blizini OVDJE.

PEVEX  'Na Dan antifašističke borbe, prodajni centri PEVEX će raditi po redovnom radnom vremenu', priopćili su iz ove tvrtke. Na njihovoj stranici je navedeno da od ponedjeljka do subote rade do 20.30 ili 21 sat (ovisno o lokaciji), a nedjeljom do 14 sati. Detalje o radnom vremenu njihovih trgovina po točno određenim lokacijama pronaći ćete OVDJE.

Izdvojili smo i neke shopping centre:

AVENUE MALL ZAGREB Većina trgovina je otvorena do 21 sat - više detalja pronaći ćete OVDJE.

ARENA CENTAR ZAGREB Trgovine, kino, casino i svi ugostiteljski objekti rade normalno, a zatvoreni su  FINA, Javni bilježnik, PBZ i  Hrvatska pošta.

CITY CENTER ONE U ZAGREBU I SPLITU Zagreb West, Zagreb East i onaj u Splitu će raditi prema redovnom radnom vremenu. Hrvatska pošta i Fina su zatvorene, a u Splitu i Erste&Steiermarkische bank.

MALL OF SPLIT Rade normalno kao i svaki drugi dan.

SUPERNOVA ZADAR I ovaj šoping centar radi normalno.

SUPERNOVA VARAŽDIN Na praznik će raditi skraćeno, od 9 do 14 sati.

SUPERNOVA KARLOVAC Otvoreni su od 9 do 21 sat.

Europski supermarketi najavili: Više neće prodavati brazilsku govedinu zbog Amazonije
Europski supermarketi najavili: Više neće prodavati brazilsku govedinu zbog Amazonije

SUPERNOVA SISAK WEST I EAST Zatvoreni su.

TOWER CENTER RIJEKA Na praznik rade od 10 do 21 sat, osim nekoliko izuzetaka - detalje ćete pronaći OVDJE.

PULA CITY MALL Rade redovitim radnim vremenom od 9 do 22 sata.

GALERIJA POREČ I oni su na praznik otvoreni od 9 do 22 sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam
Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!
POKUŠALA OBORITI REKORD

Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!

Chiara je pokušala pojesti poznatu pizzu od metra kao 101. natjecatelj. Food influencerica stigla je sa Sicilije, a karlovačka pizza koju je mazala čokoladnim namazom sad nosi ime po njoj