Lifestyle

Komentari 42

Ovo su radna vremena trgovina i trgovačkih centara na Tijelovo

Ovo su radna vremena trgovina i trgovačkih centara na Tijelovo

KTC i Bauhaus već tradicionalno zatvaraju svoje trgovine na blagdane pa ni Tijelovo nije izuzetak. Većina trgovina je taj dan ipak otvorena, ali nekima je radno vrijeme skraćeno

KONZUM Radno vrijeme Konzuma na Tijelovo ovisi o lokaciji. Detalje o radnom vremenu svake njihove trgovine u Hrvatskoj 3. lipnja možete pronaći OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO Male stvari život čine sretnim:

LIDL Radno vrijeme njihovih trgovina ovisi o lokaciji, uglavnom rade skraćeno, a sve detalje možete pronaći OVDJE.

SPAR i INTERSPAR Njihove trgovine na Tijelovo imaju različita radna vremena, ovisno o tome gdje se nalaze. Informacije kako koja trgovina radi potražite OVDJE.

KTC 'KTC je jedini trgovački lanac koji od početka 2020. godine ne radi nedjeljom, blagdanima i praznicima', priopćili su. 

DM 'Na Tijelovo će biti otvorene prodavaonice dm-a koje posluju u sklopu trgovačkih centara te odabrane prodavaonice na obali. Detalji o radnom vremenu svih prodavaonica dostupni su na dm-ovoj internetskoj stranici', objasnili su. 

KAUFLAND Kod njih se radno vrijeme razlikuje od lokacije do lokacije, trgovine će im uglavnom biti otvorene kao nedjeljom. Više detalja o svakoj poslovnici pronaći ćete na interaktivnoj karti OVDJE.

BAUHAUS Sve njihove trgovine su na Tijelovo zatvorene.

PLODINE Na njihovoj internetskoj stranici nema podataka vezanih za Tijelovo. U informacijama o radnom vremenu poslovnica tijekom tjedna, ovisno o lokaciji, stoji da vrata trgovina zatvaraju uglavnom u 22 sata. Detalje pogledajte OVDJE.

BIPA U Bipi su nam rekli da će na Tijelovo raditi po izmijenjenom radnom vremenu. Više detalja o svakoj pojedinačnoj poslovnici pronaći ćete OVDJE.

MÜLLER Njihove trgovine uglavnom rade po nedjeljnom radnom vremenu. Provjerite kako radi poslovnica u vašoj blizini OVDJE.

PEVEX Sve njihove trgovine su na Tijelovo otvorene do 14 sati.

Three young women in a cafe after a shopping

Izdvojili smo i neke shopping centre:

AVENUE MALL ZAGREB Radno vrijeme tamošnjih trgovina, restorana i ostalog na Tijelovo objavljeno je na OVOM linku. Većina trgovina je otvorena.

ARENA CENTAR ZAGREB 'Na Tijelovo, 03.06.2021, trgovine Arena Centra rade prema redovnom radnom vremenu'. Napominju kako na taj blagdan ne rade PBZ, Hrvatska pošta, javni bilježnik i FINA, a koje se nalaze u sklopu centra.

CITY CENTER ONE - Zagreb West, Zagreb East i onaj u Splitu: 'City Center one na Tijelovo, 3. lipnja, radi prema redovnom radnom vremenu', stoji u njihovoj obavijesti.

MALL OSIJEK I oni su otvoreni kao i obično: 'Dragi posjetitelji, 3.lipnja, na Tijelovo Mall Osijek radi prema redovnom radnom vremenu od 9:00h do 21:00h', naglasili su.

SUPERNOVA KARLOVAC Otvoreni su kao i svaki dan, od 9 do 21 sat.

PULA CITY MALL Na Tijelovo rade prema redovnom radnom vremenu, od 9 do 22 sata.

GALERIJA POREČ Rade prema redovnom radnom vremenu,od 9 do 22 sata.

TOWER CENTER RIJEKA Većina trgovina na Tijelovo će biti otvorena: 

'Otvoreno od 10 do 21 h 1. – 4. kat

Izuzev:

5. kat

 

Najčitaniji članci