Obavijesti

Lifestyle

Komentari 28

Rak će početkom 2013. biti vrlo dobar u poslu, poslije u ljubavi

Rak će početkom 2013. biti vrlo dobar u poslu, poslije u ljubavi
4

Tijekom cijele druge polovice godine Rakovi imaju priliku upoznati ljubav svog života, a planet sreće koji ih prati najpovoljniji je tijekom rujna i početkom listopada

VIDEO

Ljubavni život u 2013.

Pred vama je godina za pamćenje koja u vaš život može uvesti nekoga u kome ćete odmah prepoznati svoju srodnu dušu. U prvoj polovini godine mogli biste se zaplesti u mrežu zabranjene ljubavi, no kad uvidite da premalo dobivate a previše dajete, sami ćete smoći snage izaći iz takvog odnosa. Ožujak će biti mjesec novih ljubavi, a kada Venera u lipnju uđe u vaš znak, mogli biste upoznati nekog tko će vas oboriti s nogu. Toj će se planeti pridružiti i Jupiter, planet sreće, pa tijekom cijele druge polovine godine imate priliku upoznati osobu svog života. 

Najizglednije da se to dogodi bit će tijekom rujna i početkom listopada. Iako je razdoblje od 6. studenoga pa sve do kraja godine povoljno za vjenčanja, bračni će odnosi u tim mjesecima prolaziti kroz krizu koja će srećom biti prolazna. Dobar Saturnov utjecaj mnogima među vama donosi u život mogućnost da upoznaju stranca ili visoko obrazovanu i produhovljenu osobu, za koju ćete osjećati veliku pripadnost i srodnost. 

Posao i karijera u Novoj godini

Ovo je definitivno vaša godina uspjeha! Došlo je vrijeme ubiranja plodova, pa biste mogli primiti zaslužene nagrade, priznanja i uspjehom okruniti svoja nastojanja. Vaša poduzetnost i sjajna intuicija omogućit će vam da proširite poslovne horizonte. Prekrasni poslovni mjeseci kao što su veljača, ožujak i prva polovina svibnja, pružit će vam prilike za napredak i financijski prosperitet. No tijekom travnja i druge polovine svibnja pripazite jer ćete se suočiti sa zastojima i povećanim odgovornostima u radnoj sredini. 

Ulazak Jupitera u vaš znak od 27. lipnja sve do kraja godine otvara vam mogućnosti za napredak, a naklonjeni Saturn vaša će nastojanja nagraditi uspjehom. Kolovoz vam donosi financijski uspjeh, a listopad i studeni priznanja i popularnost, osobito ako ste medijski eksponirana osoba. U rujnu pripazite s kime surađujete i pod kojim uvjetima da ne bi bilo neugodnih iznenađenja.

Zdravstveno stanje

Prva polovina godine odlična je za obavljanje pretraga, raznih oblika liječenja i terapije, pa čak i zahtjevnijih operacija ako tako nešto planirate učiniti. Odlično ćete se osjećati u veljači i prvoj polovini ožujka koji vam donosi smirenje i puno bolje raspoloženje. Iskoristite to pozitivno razdoblje i posvetite se sebi, svome zdravlju, izgledu i općenito završite sve ono sto ste zapostavili u posljednje vrijeme. 

Od 13. ožujka do 20. travnja bit ćete izloženi poslovnom stresu, pa neće čuditi ako ćete imati probavnih tegoba ili patiti od bolova u kralježnici. Mnogo bi vam pomogle vježbe istezanja, pilates ili bavljenje jogom. No vaša energija rapidno raste od 21. travnja te tijekom cijelog svibnja kada ćete naprosto procvjetati, biti vitalni i željni dobre zabave i društva. Od 16. 10. do 7. 12. vaše će mentalne sposobnosti zasjati, pa ćete bolje pamtiti i biti veseliji. Mnogo ćete se družiti i izlaziti, što će uvelike pomoći i da se i psihički bolje osjećate.

Najbolji dani u godini: 11. ožujka, 10. svibnja,  8. srpnja, 5. rujna , 3. studenoga

Najgori dani u godini: 27. ožujka, 25. svibnja, 23. lipnja, 18. listopada, 17. prosinca

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti
Misliš da ti sive ćelije rade bolje nego Poiroitu? Riješi 25 pitanja na ovom kvizu i saznaj istinu!
MOŽETE LI DO 25 BODOVA?

Misliš da ti sive ćelije rade bolje nego Poiroitu? Riješi 25 pitanja na ovom kvizu i saznaj istinu!

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...