Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Rakovi će ostvarivati svoje poslovne te ljubavne planove

Rakovi će ostvarivati svoje poslovne te ljubavne planove
4

Osamljenim Rakovima neće manjkati prilika za nova poznanstva, a neki će u srpnju ući i u novu vezu ili će pronaći snage i okrenuti novu stranicu u životu

VIDEO

Početkom mjeseca bit ćete slabe osjećajne motivacije. Teško će vas se moći osvojiti ili zavesti jer ćete biti zatvoreni u svoj svijet i za druge nedodirljivi. Uzrok može biti prekid ljubavne veze u kojoj vas je partner jako povrijedio. Neki među vama možda su zaljubljeni u osobu koja vašu ljubav hrani lažnim nadama, no da od te priče nema napretka, shvatit ćete i sami. Trebat će vam neko vrijeme dok posložite  nered svog ljubavnog života. Kretanje Marsa vašim znakom poticat će vas na impulzivne reakcije i nepromišljene verbalne izjave, koje bi vam mogle stvarati teškoće u razumijevanju s bližnjima. 

Bit će trenutaka kada će se vaša gotovo idilična ljubavna situacija u sekundi pretvoriti u svađu. Takve će osjećajne turbulencije ipak biti prolazne. Agresivnim Marsovim energijama suprotstavljat će se romantična Venera, koja će od 19. srpnja biti u vama prijateljskom znaku Djevice. Od tog datuma u vama će sve više bujati potreba da imate nekog s kime ćete razmjenjivati nježnosti. 

Osamljenim Rakovima neće manjkati prilika za nova poznanstva, a neki će u srpnju ući i u novu vezu. Venera će biti vaš kvalitetan vodič kroz ljubavni labirint, osobito ako ste rođeni u lipnju. Kad ne budete bili u stanju dokučiti partnerovo ponašanje ili riječi, “proradit” će vaša dobro poznata racionalnost, koja će vam omogućiti da stavite stvari na svoje mjesto i pronađete u tom trenutku najbolje rješenje. 

Stalne veze prolazit će kroz skladno razdoblje. Povremeni poremećaji bit će vezani uz neke vanjske okolnosti ili diobu obiteljskih obveza. Nemojte dopustiti da vam se roditelji i prijatelji upleću u brak. Zajednički život sa starijim osobama, primjerice vašim ili partnerovim roditeljima, pokazat će se kao veliko iskušenje za oboje, koje ćete prevladati ako se pomirite s trenutačnim stanjem.Poslovni zastoji bit će najviše izraženi do 7. srpnja – tad pazite što potpisujete i pazite kome se povjeravate – mogli biste shvatiti da vam neke kolege nisu tako dobri prijatelji kako ste mislili. 

No od 8. srpnja kada Merkur uđe u vaš znak, poslovna zbivanja pružit će vam mnogo prilika za dokazivanje osobnih mogućnosti, znanja i kvaliteta. Iako ćete dosta vremena provoditi na poslu, nećete se žaliti. Znat ćete da to činite zbog nekog cilja kojeg želite ostvariti. Izvjesne su pozitivne promjene u postojećoj radnoj sredini ili ćete se uhodavati i upoznavati se s novim projektima unutar nove tvrtke. Imat ćete i  zaštitu Sunca u svom znaku pa ćete maštovito rješavati probleme, posebice one financijske ili pravne. Ipak, ne upuštajte se u rješavanje imovinskih pitanja, alimentacije ili nasljedstva. 

No često će vam se događati pogreške, osobito pri obavljanju poslova u kojima ste vješti. Razlog tomu bit će rastresenost. Obavljat ćete poslove brzo, gotovo automatski, a pritom razmišljati o nečem sasvim drugom. Pokušajte se usredotočiti na ono što radite. No uz neosporne komunikacijske vještine, uspjeh će biti neupitan. Netko će vam pružiti jako bitnu uslugu i tako vam omogućiti da brže i lakše ostvarite svoje ambicije. Tražite li novi posao ili čekate odgovor na natječaj, bit ćete ugodno iznenađeni u posljednjim danima srpnja. 

Naime, od 24. srpnja ulazak Sunca i Merkura u vaše polje novca donijet će vam stabilniju financijsku situaciju, ali i svijest o sebi i svojim pravim vrijednostima. Samopouzdanje će vam biti visoko, a vi poslovno iznimno uspješni. Mars u vašem znaku navješćuje prolazne vrtoglavice, bolove u mišićima ili čak mučnine.  Nećete poštivati potrebe i granice izdržljivosti svoga tijela. Nakon teških fizičkih naprezanja, predahnite. Nastojte ne raditi više stvari odjednom. Ako se bavite sportom, manje opterećujte zglobove, koljena i listove nogu. 

Ljubav preko cijelog ljeta

U srpnju će vam za rukom polaziti sve čega se primite. Ako ste na ljetovanju, godit će vam hotelska hrana i smještaj, a ako ste unajmili apartman, uživat ćete u nezaboravnom pogledu na more. Niste pristalica gužvi na plažama, pa će vas više zanimati kako se s partnerom maknuti od tuđih pogleda i uživati u intimi kakve zabačene uvalice. Pojačat će se vaš smisao za humor, koji će vas okruživati ljudima željnih dobrog provoda. Bilo u svom gradu ili na moru, srpanj vam donosi poznanstvo koje će se vrlo brzo pretvoriti u vezu. Odlučite li kolovoz provesti radno, povremeni ili honorarni posao donijet će vam dovoljno novca za provode, a mogli biste upoznati privlačnu osobu dubljeg džepa koja će vas izvoditi na skupa mjesta. Kako god bilo, ovo ljeto vas neće ostaviti bez ljubavnih prilika.Čak štoviše, druga polovina kolovoza i prva polovina rujna mogli bi vam ostati u sjećanju kao velika osjećajna  prekretnica, a koja podrazumijeva život u dvoje ili dolazak prinove. Pokazat ćete zrelost i spremnost da svoj odnos zaokružite brakom, stoga nije isključeno da vašem prstu zablista zaručnički prsten.

S kime ćete ovog ljeta doživjeti strast?

Seksualno usijanje bit će najjače uz Bika koji je puteni i strpljivi ljubavnik, dok ćete za Škorpiona biti  “lak plijen“ pa će bez problema otkrivati sva vaša najskrivenija erotska maštanja. Riba će vas oboriti s nogu vatrom u očima.

Koga izbjeći?

Odnos s Rakom bit će prožet svađama. Oboje ste uporni i svojeglavi, a  Rak je taj koji najviše trpi. Izbjegnite i Vagu koja će vas izluditi svojom potrebom za društvenim životom, izlascima, ali i neodlučnošću. 

Seks

Mars u vašem znaku obdarit će vas snagom i izdržljivošću. Vaša će strast biti pritajena, ali snažna. Nećete poklanjati srce pa će samo zaljubljeni Rakovi iskazati svoja umijeća.

Posao

Do 7. srpnja planeti donose zastoje u planovima, a i neke kolege pokazat će se neiskrenima. Od 8. srpnja sve kreće nabolje, pa ćete se isticati znanjem i vještinama.

Zdravlje

Mogli biste imati osjetljiviju kožu, a mlađi problema s aknama. Ne izlažite se previše suncu.. Zbog Marsa u znaku skloniji ste crvenilu kože pa se na plaži držite hladovine.

Obitelj

Boravak u domu ispunjavat će vas nervozom u drugoj polovini mjeseca. Moglo bi vas ometati prisustvo jednog gosta, ponašanje ukućana ili slabije zdravlje roditelja.

Novac

Mogli bi vas snaći troškovi, iako vas ovaj mjesec može i iznenaditi – neke će razveseliti povrat poreza ili će na drugi način dobiti  novac.

Savjet

Iskoristite boravak Sunca u svome znaku za ostvarenje poslovnih i ljubavnih planova. Smoći ćete snage okrenuti leđa starome i okrenuti novu stranicu u životu. Učlanite se u neko udruženje i češće boravite u društvima – neka i drugi uživaju u vašem šarmu.

Pročitajte više u specijalu Veliki ljetni horoskop 2015.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti

Misliš da ti sive ćelije rade bolje nego Poiroitu? Riješi 25 pitanja na ovom kvizu i saznaj istinu!
MOŽETE LI DO 25 BODOVA?

Misliš da ti sive ćelije rade bolje nego Poiroitu? Riješi 25 pitanja na ovom kvizu i saznaj istinu!

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...
Dnevni horoskop za nedjelju 5. svibnja: Škorpion će biti ludo zaljubljen, a Rak ići u prirodu
KAKVA ĆE VAM BITI NEDJELJA?

Dnevni horoskop za nedjelju 5. svibnja: Škorpion će biti ludo zaljubljen, a Rak ići u prirodu

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 5. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje