Obavijesti

Lifestyle

Komentari 20

Rang lista najboljih mama po horoskopu: Ribe podržavaju svoju djecu, a Vage potiču sklad

Rang lista najboljih mama po horoskopu: Ribe podržavaju svoju djecu, a Vage potiču sklad

Mame Ovnovi potiču svoju djecu da se suoče s izazovima i da se bore za ono u što vjeruju. Mame Vodenjaci će poticati svoju djecu, ali nemaju strpljenja za bilo koju vrstu neuspjeha

Biti roditelj je iscrpljujuće i postoje trenuci u kojima roditelji trebaju odmor. Kao roditelj morate osigurati sklonište, hranu, ljubav i prilike za rast. To je težak posao i nije svaka mama jednako dobra u obavljaju svega što majčinstvo podrazumijeva. 

POGLEDAJTE VIDEO: Znakovi na poslu

Pokretanje videa ...

No, čini se da su neki znakovi Zodijaka malo kvalificiraniji za majčinstvo od drugih.

Ovo je poredak od najboljih do najgorih horoskopskih mama.

1. Ribe (19. veljače - 20. ožujka)

Ribe su ona vrsta majke koja svojoj djeci usađuje poštovanje prema umjetnosti i potiče svoju djecu da budu kreativna.

Djeca mame Ribe bit će osjetljiva, maštovita i naučit će postupati prema drugim ljudima s ljubaznošću i suosjećanjem. Mame Ribe će prenijeti ljubav prema prirodi, osjećaj ponosa što pomažu drugima i neovisan duh svojoj djeci.

Mama Riba možda ne zna kako naučiti svoju djecu da svoje snove ostvare, ali će ih svim srcem podržati da te snove pokušaju ostvariti. 

Započinje vladavina Djevice: Evo što to donosi svakom znaku
Započinje vladavina Djevice: Evo što to donosi svakom znaku

2. Ovan (21. ožujka - 19. travnja)

Mame Ovnovi drže rasporede svoje djece pune satovima glazbe, sporta, hobija, društvenih aktivnosti i kampova. U međuvremenu, mama Ovan i sama ima pun raspored.

Želi da njezina djeca budu pustolovna i ne bježe od isprobavanja novih stvari. Potiče ih da se suoče sa svim izazovima i da se bore za ono u što vjeruju.

Povremeno je otvorena, ali gotovo odmah požali. Ove mame mogu biti napadne sa svojom djecom i ponekad moraju slušati i stvarno čuti što njihovo dijete želi ili ne želi raditi.

3. Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja)

Mame Blizanci mogu razgovarati o bilo čemu sa svojom djecom te rade na komunikaciji s djecom od najranijih dana. Mame Blizanci nemaju tajni pred svojom djecom.

Djeca imaju izvrsne komunikacijske vještine i vrlo su svjesna onoga što se događa u svijetu oko njih.

Jedna od stvari koja mamu Blizanca čini tako jedinstvenom je njezina sposobnost da razumije svoju djecu, bez obzira na njihov spol ili dob. Mame Blizanci priređuju najbolje zabave, rođendane i druženja.

Ovo su najveće snage i slabosti svih horoskopskih znakova: Lav nije fleksibilan, Riba glumata...
Ovo su najveće snage i slabosti svih horoskopskih znakova: Lav nije fleksibilan, Riba glumata...

4. Jarac (22. prosinca - 19. siječnja)

Mame Jarci borit će se do smrti za svoju djecu. Jarci su jako odani i uvijek će se zauzeti za njih.

Ove mame shvaćaju odgoj jako ozbiljno te svojoj djeci žele usaditi dobru radnu etiku, disciplinu i fokus. Možete biti sigurni da njihova djeca, ako dobivaju džeparac, zarađuju obavljajući kućne poslove i brinući se za svoju braću i sestre.

Mame Jarci su najčešće zaposlene mame i ponekad ih se mora podsjetiti da uzmu malo vremena za sebe, a ne da svaku slobodnu minutu posvete obitelji.

Like mother like daughter. Beautiful blond hair mother and daughter embracing and smiling while standing against grey background

5. Bik (20. travnja - 20. svibnja)

Mame Bikovi su nevjerojatno strpljive, toliko da se ponekad čine kao svetice. Ali nemojte se zavaravati, mame Bikovi vrlo su ozbiljne i prizemljene.

Mame Bikovi mogu biti tvrdoglave, što može dovesti do problema kada njezina djeca dođu u tinejdžerske godine. Ako ste ikada svjedočili sukobu između majke Bika i njezine tinejdžerice, znate da to nije lijepo.

Mama Bik se brine da njezina djeca cijene ljepotu i prirodu. Budući da je možda sklona pretjeranom uživanju u hrani i trošenju, mora pripaziti da unatoč tome pazi na prehranu svoje djece i da ih nauči vrijednosti novca. 

Najbolji i najgori očevi Zodijaka
Najbolji i najgori očevi Zodijaka

6. Vaga (23. rujna - 22. listopada)

Vage su sjajne mame jer su uravnotežene i miroljubive. Oni potiču sklad u domu, a kada postoji nesloga između braće i sestara, ona može vidjeti svačiju perspektivu i pomoći sudionicima da pronađu neutralno tlo.

Mame Vage ne vole biti onaj tko mora disciplinirati, radije bi bile prijateljice nego mame, ali obično čekaju da postanu prijateljice sa svojom djecom dok ne odrastu.

Najvažnije stvari koje mama Vaga uči svoju djecu je kako dijeliti, suosjećanje s drugima i kako biti dobri prijatelji.

7. Rak (21. lipnja - 22. srpnja)

Mama Rak je zaštitnički nastrojena i brižna. Zapravo, djeca čija je mama Rak znaju da su uistinu voljena i pažena.

Mama Rak je uvijek tu da sasluša svoje dijete i pomogne mu da se bolje osjeća. Želi da njezin dom bude mjesto ljubavi i udobnosti, a da se njezina djeca uvijek osjećaju ugodno podijeliti s njom što god ih muči. 

Kad sve drugo zakaže, mama Rak će svom djetetu napraviti omiljene kolačiće ili grickalicu samo da ih podsjeti koliko ih voli. Također je izvrsna u pomaganju u razvoju djetetove kreativnosti i ne srami se podijeliti genijalnost svog djeteta sa svijetom.

Svaki znak Zodijaka ima svoju svrhu - otkrijte zbog čega ste tu
Svaki znak Zodijaka ima svoju svrhu - otkrijte zbog čega ste tu

8. Strijelac (22. studenog - 21. prosinca)

Mame Strijelci imaju veliko srce i žele im prenijeti svoju ljubav prema putovanjima i svijetu. 

Vrlo vjerojatno počinju putovati s njima u ranoj dobi. Svojoj djeci usađuju žeđ za znanjem i snažan osjećaj neovisnosti, kao i opak smisao za humor.

Strijelci su zabavne mame i znaju da je djetinjstvo kratko, pa želi da njezina djeca uživaju u svakom trenutku. Međutim, ona zna biti impulzivna i brzo mijenjati odluke i planove. 

Ona većinom puta nema toliko pravila kao druge mame jer želi da njezina djeca budu svoji ljudi, a ne njezina kopija.

9. Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Što god da se pokvari, mama Djevica dat će sve od sebe da to popravi, bilo da se radi o igrački ili slomljenom srcu. Ima velika očekivanja od svoje djece i zna biti kritična, ali ih i dalje jako voli, čak i kad je iznevjere.

Ona je kraljica multitaskinga jer je roditelj, radi, volontira i još uvijek održava vrlo čist i uredan dom. Želi da su njezina djeca disciplinirana i da ne odustaju od svojih ciljeva samo zato jer su naišli na prepreku.

Mama Djevica ima perfekcionističke sklonosti i može previše zahtijevati od svoje djece ako nije pažljiva.

Svemir ima posebnu poruku za svaki znak Zodijaka - poslušajte ju i imat ćete divan život
Svemir ima posebnu poruku za svaki znak Zodijaka - poslušajte ju i imat ćete divan život

10. Škorpion (23. listopada - 21. studenog)

Mame Škorpioni su zastrašujući intuitivne i često znaju što se događa s njihovim djetetom prije nego ono samo shvati. Mame Škorpioni jako su odane, poštene i zaštitničke prema svojoj djeci. Sve dok njezina djeca govore istinu i paze jedni na druge, ona je dobra.

Rođeni borac, ova mama će se boriti za svoju djecu više, jače i duže nego za sebe. Potrebe svoje obitelji stavit će iznad svojih i strastveno će ih braniti kad god osjeti da su joj djeca ugrožena.

11. Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače)

Mame Vodenjaci se ne prilagođavaju i vjerne su sebi. Ona može svoju djecu školovati kod kuće, ali će se pobrinuti da idu na razne edukacije i van kuće. Pobrinut će se da znaju koliko je važno pomagati drugima i da njezina djeca budu svjesna važnih problema kao što je globalno zagrijavanje.

Mama Vodenjak će poticati maštu i eksperimentiranje kod svoje djece. Međutim, ona će imati vrlo malo strpljenja za neuspjeh i bilo kakvu vrstu emocionalne nestabilnosti.

Možda je treba podsjetiti da ne može pretpostaviti da njezina djeca znaju da ih ona voli i da ih treba s vremena na vrijeme podsjetiti. 

Kakvi su kad su zaljubljeni: Bik ne gubi glavu, Lav se uljepšava, Jarcu i mane budu privlačne...
Kakvi su kad su zaljubljeni: Bik ne gubi glavu, Lav se uljepšava, Jarcu i mane budu privlačne...

12. Lav (23. srpnja - 22. kolovoza)

Mama Lavica je najdjetinjastija od svih mama. Uživa se igrati sa svojom djecom i davati im velikodušne darove. Ona, međutim, može biti zaokupljena sobom i staviti vlastite potrebe ispred potreba svoje djece, piše Your Tango.

Priređuje li tu skupu zabavu jer su to tražili njen sin ili kći ili to radi jer želi impresionirati druge mame?

Iako voli svoju djecu, može imati narcisoidne sklonosti, razmišljajući o svojoj djeci kao o produžetku sebe. Ne bi imala zamjerke koketirati s djetetovim učiteljem, čak i ako bi time posramila svoje dijete.

POGLEDAJTE VIDEO: DOM IZ BAJKE SA SLAVICOM DE JONG