Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Rasplamsajte strasti u spavaćoj: Sedam ideja s kojima ćete oduševiti partnera kreativnošću

Rasplamsajte strasti u spavaćoj: Sedam ideja s kojima ćete oduševiti partnera kreativnošću

Muškarci su u jednom istraživanju priznali da je stimulacija bradavica jedno od najvažnijih mjesta za poticanje seksualne želje. Seksualni stručnjaci stoga preporučuju nježno sisanje ili lizanje bradavice

1. Usta

Usta su jako bitna erogena zona. Ljubljenje povećava razinu dopamina u mozgu, neurotransmitera koji povećava želju za seksom.  

- Možete probati jezikom prolaziti njegovim usnicama ili lagano grickati donju usnu - predlaže seksologica Carol Quinn.

POGLEDAJTE VIDEO: Seks u braku

Pokretanje videa ...

2. Uši

Ako vam se ikad itko igrao s ušima i to vam se svidjelo, onda ima smisla da će se to svidjeti i vašem partneru. Dapače, u jednom istraživanju pokazalo se da su uši druga najjača erogena zona na muškom tijelu.

- Probajte polako ustima proći niz liniju njegove ušne resice, lagano ju grickati ili lizati. Ili mu samo šaputati o svojim maštarijama - savjetuje Quinn za britanski Sun

3. Vrat

Lagani poljupci niz vrat su jako erotični i brzo će potaknuti vašeg partnera na seks. Najbolja točka za stimulaciju je dio vrata taman ispod kose, koji treba lagano ljubiti s poluotvorenim ustima.

Za vođenje ljubavi godine ne znače ništa: U 60-ima može biti jednako dobro kao i u 20-ima
Za vođenje ljubavi godine ne znače ništa: U 60-ima može biti jednako dobro kao i u 20-ima

- Kombinacija topline i vibracije će potaknuti jaku želju kod vašeg partnera - objašnjava seksualna stručnjakinja Emily Morse.

4. Bradavice

U nedavnom istraživanju za američki časopis Cortex, muškarci su priznali da je stimulacija bradavica jedno od najvažnijih mjesta za poticanje seksualne želje.

Seksualni stručnjaci preporučuju nježno sisanje ili lizanje bradavice te istovremeno dodirivanje penisa za dodatno zadovoljstvo.

5. Vrh penisa

Na vrhu penisa se nalazi jako puno živaca i to mjesto na muškom tijelu je najbliža verzija ženskog klitorisa. Dakle, bilo da koristite ruke ili ste usred oralnog seksa, budite sigurni da će vam partner biti zahvalan ako se usredotočite na ovo mjesto.

6. Stražnjica

I muškarci imaju svoju G-točku. U pitanju je žlijezda prostate koja se nalazi otprilike na prst udaljenosti unutar njegove stražnjice. Nisu svi muškarci jednaki, pa postoji šansa da mu se to i ne sviđa. Bila bi dobra ideja prije pokušaja preispitate njegove želje.

Snimaju se tijekom vođenja ljubavi i sve komentiraju: 'Tako pomažemo drugim parovima'
Snimaju se tijekom vođenja ljubavi i sve komentiraju: 'Tako pomažemo drugim parovima'

7. Perineum

To je onaj mali komad kože između testisa i anusa na kojem se nalaze ejakulacijski mišići. Laganom masažom priuštit ćete svojem partneru jači od uobičajenog orgazma. Probajte dodirivati to mjesto prilikom oralnog seksa.