Obavijesti

Lifestyle

Komentari 49

Razvijajte ono najbolje u njima: Djevice vole puzzle, Lav plesati

Razvijajte ono najbolje u njima: Djevice vole puzzle, Lav plesati
1

Male Ribe šefuju vršnjacima, Škorpioni vole setove za slaganje, a Ovnovi uživaju voziti autiće. Djeca Jarci glumit će da vode posao, a Lavovi samo glume...

VIDEO

Djeca se jako razlikuju karakterom, pa ih tako i vesele ili smiruju različite stvari. Pročitajte kako vam horoskopski znak može pomoći da razvijete ono najbolje u njima.

OVAN

Zahtijevaju veliku pažnju, osobito od odraslih. Često imaju bistar i aktivan um, pa vrlo rano možete započeti  sa zagonetkama. Dječaci su često agresivni, pa im osigurajte mekane igračke. Imaju potrebu za kretanjem, vole autiće, utrke, modu, presvlačenje i prerušavanje. Neovisni su i temperamentni, vole imati vrijeme samo za sebe.

BIK

Vole se lijepo odijevati. Upišite ih na timsku sportsku aktivnost na otvorenom ili ih odvedite u park. Muzikalni su, pa ih okružite igračkama instrumentima i potičite da pjevaju. Uživaju u slušanju glazbe. Vole obitelj i posesivni su, a najviše će se voljeti igrati s bratom ili sestrom.

BLIZANCI

Imaju genijalnosti u sebi i rano mogu pokazati glazbeni dar, progovoriti i čitati. Često će razgovarati sami sa sobom ili izmišljenim prijateljima ili izmisliti vlastiti jezik. Mogu imati napredne tehničke sposobnosti, ali pripazite jer mogu postati ovisni o igrama. Vole raditi pokuse ili se igrati detektiva. Učenje stranih jezika im je zabava, rođeni su za dramske grupe.

RAK

Mogu biti ćudljivi i puno plakati. Probajte im ponuditi igračku koju mogu zagrliti kad trebaju utjehu. Uživaju u odijevanju, vole lutke i plišance za koje se mogu brinuti, kao i ljubimce. Hrana im je poseban užitak. Vole pomagati u kuhinji, a uživat će u crtanju, slikanju i kolažu. Pustite ih da uređuju svoju sobu jer im to pruža osjećaj sigurnosti.

LAV

Nasmijani, društveni i dramatični. Vole se igrati, od društvenih igara, lutki do trčanja za ljubimcima. Upišite ih na dramske radionice, ples ili gimnastiku kako bi se izrazili. Izviđači su odlični jer će tamo iskoristiti svoje prirodne sposobnosti za vodstvo. Vole se presvlačiti i imaju izmišljene prijatelje. Budite spremni za stalno pljeskanje.

DJEVICA

Robovi su navike, pa najbolje funkcioniraju uz raspored. Vole jednostavnost i okolinu bez smetnji. Često nauče čitati i pisati jako rano. Okružite ih knjigama i puzzlama. Vole pomagati i raditi s rukama. Ako itko od pranja suđa može napraviti umjetnost, to su oni. Brbljivi su i trebaju mnogo prijatelja.

VAGA

Trebaju mnogo pažnje od odraslih i mogu smetati braći i sestrama zbog stalne potrebe za pažnjom. Ugurat će se u svaki kadar. Pustite ih da uljepšaju svoju sobu. Mogu sate potrošiti na izrađivanje maketa. Velikodušni su, vole proslave, glazbene igračke, pozornicu i presvlačenje. Vole sportove jedan na jedan kao što je tenis, ali i školske predstave.

ŠKORPION

Poput malih petardi, oni su s puno talenta i stavova. Depresivni i napeti, a u idućoj minuti se neodoljivo smiju. Mogu biti introvertni. Igračke instrumenti i setovi za slaganje zabavljat će ih satima. Vole se natjecati, pa ih pustite da sudjeluju u aktivnostima u kojima mogu zasjati kao individualci. Vole se transformirati i imitirati. Ne forsirajte ih da sudjeluju u ekipnim sportovima.

PA/Pixsell

STRIJELAC

Spremni su na istraživanje svijeta od prvog dana. Ako ih stavite u pješčanik ili im date sportsku opremu, bit će sretni satima. Vole učiti i često rano progovore. Obožavaju igre u blatu, ne vole pravila, ali vole igre u kojima mogu naučiti. Ljubitelji su životinja. Otvorenog uma.

JARAC

Stare duše, odgovorni i perfekcionisti. Vole velika društva. Prijateljstva iz djetinjstva čuvat će cijeli život. Uživaju vani, a vjerojatno će biti popularni među vršnjacima. Vole grupne sportove, prirodni su vođe, vole ići na posao s roditeljima ili se pretvarati da vode svoj posao. U igračke uključite blagajnu i Monopoly.

VODENJAK

Rođeni s crtama genijalnosti i hazarderstva koje se preklapaju. Mogu biti ekscentrični i izvan pravila. Mogu vas iznenaditi bizarnim komentarima i čudnim navikama. Najbolje je da uživate u njihovim nastupima. Mrze nepravdu i autoritet. Objasnite im sve kao da razgovarate s odraslim. Oni su pobunjenici i trebaju znati da ima i posljedica.

RIBE

Stare duše, rođene s mudrošću i osobnošću. Često izrastu u likovne umjetnike, inženjere i fotografe. Vole šefovati vršnjacima. Imaju bogatu maštu. Ako postoji velika napetost, mogu postati nasilni. Izrada kolaža i crtanje satima će ih zabaviti. Uživaju u sportovima poput nogometa, plivanja i klizanja. Vole pozornicu, ples, pjevanje i glumu. (ss)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'