Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Recite to vinom: Vinski klub i Gifterija osmišljavaju poklone po želji kupca - fino i originalno

Recite to vinom: Vinski klub i Gifterija osmišljavaju poklone po želji kupca - fino i originalno

Ulja, octovi, šareni keksići znani i kao macaroni, aromatizirane soli, umaci, začini, čajevi, pekmezi... To su neki od proizvoda u paketićima ili paketima koje slažu za svakog kupca posebno

VIDEO

Treba vam poklon, a niste sigurni što zapravo želite? Recite nama, ili nam samo javite za koju je prigodu! Mi smo tu da vam ponudimo prijedloge poklon paketa... Tako Ana Plazibat i Iva Špalj nude ekskluzivne personalizirane poklone svoje tvrtke Gifterija. Cilj im je osmisliti i stvoriti uspomene za sve one koji daruju i koji darove primaju.

Ulja, octovi, šareni keksići znani i kao macaroni, aromatizirane soli, umaci, začini, čajevi, pekmezi... To su neki od proizvoda u paketićima ili paketima koje slažu za svakog kupca posebno, prema njegovim željama i sklonostima. I nije riječ o robi koja se kupuje u supermarketima, nego mahom o proizvodima malih tvrtki i OPG-ova čiji vlasnici i djelatnici ulažu u posao strast kakva vodi i Anu i Ivu. Naravno da su u darovima i vina te fini destilati, a bit će ih i više.

U zagrebačkom vinskom baru Wine & Friends Ana i Iva su najavile suradnju s Tomom Jakopovićem i Ivom Kozarčaninom, osnivačima prvog hrvatskog vinskog news portala vinskiklub.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jako nas veseli ova suradnja. Izazov je birati vina uz vrhunske prehrambene proizvode, posebno u ekskluzivnim kombinacijama. Pravilan odabir u personaliziranom poklonu pružit će poseban užitak onome kome se daruje, a mi sigurno možemo odabrati najbolja vina. U posebnim prigodama, kakva je na primjer Valentinovo, zajedno uživaju i darivatelj i darovani, a vino je uvijek dobrodošlo u takvom društvu. Ma, vino je uvijek dobrodošlo... - rekao je Tomo Jakopović.

Najavu ove suradnja su, naravno, popratila i fina vina. Vinski bar Wine & Friends dočekao je goste izvanrednim zrelim ružičastim pjenušcem Rosula vinarije Kos iz Svetog Ivana Zeline, a tijekom razgovora o darovima uživalo se i u dva vrlo rijetka, gotovo jedinstvena vina: Calma 2021. vinarije Boškinac iz Novalje, mješavina autohtonih bijelih sorata maraštine i debita, iznenadila je svježinom.

Vino nije posebno pripremamo za odležavanje, no ostavilo je dojam puno mlađega nego što je. I crno je bilo izvorno: Dom Kalebić Cuvée crni 2018. jedinstvena je kombinacija plavca malog, crljenka kaštelanskog i dobričića šoltanskog, tri sorte koje su u najbližem srodstvu, no genska istraživanja nisu razjasnila tko je kome roditelj, a tko potomak.

Vina su vrlo dobro popratila plate suhomesnatih proizvoda i finih sireva. Pronašla su svako svoje "prijatelje" među kulenom, čvarcima, kobasicama, vratinom i izvrsnom bijelom slaninom od crne slavonske svinje koju gotovo nije trebalo gristi: sama se topila u ustima.

Više informacija o jedinstvenim darovima u posebno dizajniranim pakiranjima može se pronaći na internetskoj stranici gifterija.com. O njima će pisati i vinskiklub.hr u svojoj rubrici Vino i hrana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Na listi 10 najboljih krumpira na svijetu našao se i jedan hrvatski
DOMAĆI PONOS

Na listi 10 najboljih krumpira na svijetu našao se i jedan hrvatski

Na listi top 10 vrsta krumpira u svijetu, naš je zauzeo 8. mjesto. Pogledajte o kojem je krumpiru riječ i koje su još zemlje na listi. Jeste li imali prilike uživati u ovom krumpiru?
Ovo su znakovi horoskopa koji imaju najviše smisla za humor
NAJBOLJE ĆE VAS NASMIJATI

Ovo su znakovi horoskopa koji imaju najviše smisla za humor

Kako biste saznali gdje ste rangirani i u kojoj se vrsti humora ističete, provjerite na listi - poredani su od najsmješnijeg do najmanje smiješnog horoskopskog znaka