Lifestyle

Komentari 1

Retrogradni Merkur daje priliku za rješavanje stvari iz prošlosti

Retrogradni Merkur daje priliku za rješavanje stvari iz prošlosti

Vraćanje unatrag može nam pomoći da stvari iz prošlosti sagledamo iz nekog drugog kuta, a to bi sve moglo pozitivno utjecati na lakše okretanje budućnosti

Od 14. listopada do 3. studenog Merkur se kreće unatrag i pridružuje se Marsu koji je u retrogradnom stanju od 9. rujna. Moćan Merkur razvijat će se u znaku intenzivnog i turbulentnog Škorpiona, a završava u znaku Vage. U tom periodu vraćat ćemo se u prošlost.

Merkur će nas potaknuti na razmišljanje i donijeti nove poglede na naš život. Dolazit će do kaosa u komunikaciji pa pripazite da vam ne promaknu bitne informacije. Na površinu će isplivati uspomene iz prošlosti. Trebalo bi voditi više računa o poslovima koji su vezani uz banke, zajmove, neplaćene račune, financije te o onom posuđenom što još nije vraćeno.

Moguće je da se pojavi nezadovoljstvo na poslu. Moglo bi doći i do osjećaja krivnje, zasićenosti, ali i do osjećaja da nam ništa ne polazi za rukom. Mnogi će biti preopterećeni obavezama. Pazite na prepreke i na emocionalnom polju. Moglo bi se dogoditi da dođe do poteškoća uspostavljanja bliskosti, intimnosti i uzajamnog povjerenja s partnerom.

Vraćanje unatrag može nam pomoći da stvari iz prošlosti sagledamo iz nekog drugog kuta, a to bi sve moglo pozitivno utjecati na lakše okretanje budućnosti. Nekadašnje okolnosti koje nisu do kraja razriješene se čiste i izlaze na svjetlo kako biste se lakše nosili s prekretnicom koja dolazi krajem godine. 

Retrogradni Merkur plovit će Škorpionovim mutnim i emocionalno nabijenim vodama, što će ovo vraćanje učiniti još intenzivnijim i moćnijim nego inače. Budite oprezni što govorite drugima iza leđa jer bi to mogli saznati. Emocionalni repovi, pa čak i ljudi iz prošlosti mogli bi se vratiti u prvi plan. Kad se Merkur 27. listopada smjesti u partnerski orijentiranu Vagu, to bi moglo biti idealno vrijeme da zauvijek prekinete vezu iz prošlosti, ali i da je obnovite, piše Mystical raven. 

Najčitaniji članci