Lifestyle

Komentari 1

Robert Sever za Fashion.hr dizajnirao liniju 'Instant chic'

Robert Sever za Fashion.hr dizajnirao liniju 'Instant chic'

Cilj je bio napraviti nekoliko modnih komada koji će zajedno, ali i odvojeno funkcionirati kao chic kombinacija. Cijene se kreću od 69,90 do 189,90 kuna

Nakon uspješne suradnje s eNVy room-om Fashion.hr nastavlja u istom tonu. Njihovom timu pridružio se Robert Sever koji je osmislio modnu liniju Instant Chic. 

Mini jesensku kolekciju čine haljina, majica, remen s dugačkim resama, remen s printom, torbica i pašmina. Ideja dizajnera bila je napraviti nekoliko modnih komada koji će zajedno, ali i odvojeno funkcionirati kao chic kombinacija. Krojevi su jednostavni, ali bogati detaljima. Prevladavaju sive, ljubičaste i plave nijanse u spoju s crnom i zelenom. 

Dizajnerska kolekcija dostupna je u svim trgovinama lanca drogerija Bipa od 11.studenog. Cijene se kreću od 69,90 kuna za remen do 189,90 kuna za haljinu. 

- Uvijek podržavamo ideju u kojoj je dizajn prihvatljiv što većem broju ljudi – to je u konačnici i poanta dobrog dizajna. Mi volimo raditi edicije koje prezentiramo na reviji, ali isto tako volimo prilagođavati dizajn tako da se lako može uklopiti u svakodnevnu odjeću žene - ističu Robert Sever i Branko Basletić, dizajneri koji stoje iza branda Robert Sever.

- Već je prva Fashion.hr kolekcija pokazala da postoji potražnja za domaćim modnim dizajnom, a mi smo očito odabrali dobitnu kombinaciju kad su u pitanju dizajn, kvaliteta proizvoda i cijena. To nam je naravno bio dodatni poticaj za nastavak ovog modnog projekta i vjerujem da će ova kolekcija ostvariti još bolji rezultat s obzirom na to da su nas potrošači već prepoznali kao kvalitetan modni brand -  izjavio je Vinko Filipić, direktor Fashion.hr-a. 

Najčitaniji članci