Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Romantična kobasica s jajima: Idealan doručak za Valentinovo

Romantična kobasica s jajima: Idealan doručak za Valentinovo

Novi britanski proizvod hit je na internetu, a jednostavna domaća inačica gotova je dok kažeš 'seks' - kobasice se formiraju u oblik srca i pričvrste čačkalicom, a u sredinu se uliju jaja...

VIDEO

'Ljubavna kobasica', odnosno svinjska kobasica u obliku srca omotana trakicama slanine novi je proizvod britanske tvrtke Marks & Spencer. Proizvod su lansirali povodom Valentinova, jer naravno, ništa ne vrišti 'neodoljiva romantika' bolje od kobasice od 460 grama.

'Ljubavna kobasica' košta oko 42 kune, i može se kupiti od 8. veljače. Promoviraju ju kao 'ultimativni mesni užitak za valentinovski doručak u krevetu'.

Couple in bed

Proizvod ne dolazi s jajima, kako to sugerira promotivna slika. Međutim, dolazi s daškom tartufa, koji su uključeni upravo zbog afrodizijačkih svojstava.

- Potičemo kupce da se počnu ranije zabavljati povodom Valentinova s ljubavnom kobasicom za doručak. Recept je začinjen ukusnim tartufima kako bi bio poseban, a kako biste ga dodatno upotpunili, razbijte dva jaja i ulijte ih u središte srca prije posluživanja doručka iz snova - savjetuje Sarah Loxton, razvijačica proizvoda u tvrtki Marks & Spencer.

Recept za najbolji afrodizijak: 'Proizvodi seksualnu energiju'
Recept za najbolji afrodizijak: 'Proizvodi seksualnu energiju'

Kao što se moglo očekivati, objava supermarketa zadobila je brojne reakcije na internetu, a mnogi su ukazali i na očite seksualne konotacije tog mesnog proizvoda. Dok su neki pokazali interes da poklone ovakvu poslasticu partneru za Valentinovo, drugi su se zgrozili, a neke su objave urnebesne.

- Upravo sam pitao kolegu na poslu želi li probati ovaj proizvod i sve je toliko brzo eskaliralo da uskoro imam disciplinski razgovor sa službom za ljudske resurse – požalio se korisnik Twittera Matt Sandry.

Kreativne ideje za romantiku kod kuće

Ako ste među onima kojima se sviđa ovakva ideja, iznenadite partnera za valentinovsko jutro jednostavnom inačicom ovog proizvoda. Nabavite spojene tanje kobasice ili hrenovke i napravite proreze nožićem s gornje strane na udaljenosti od otprilike jedan centimetar. Tako ćete ih moći formirati u oblik srca, a pričvrstiti ih možete čačkalicom. Proreze možete obogatiti malim trakicama slanine ili sira.

Valentine

Ako nemate spojene kobasice, koristite dvije odvojene i spojite ih čačkalicom i na donjem dijelu 'srca'. Ispecite ih na tavi s obje strane (više s gornje) pa pred kraj pečenja okrenite na donju, manje pečenu stranu i ulijte u sredinu dva jaja. Pecite dok se jaja ne ispeku, a da bi bila bolje pečena s gornje strane, možete ih podlijevati masnoćom.

Za još jednostavniju inačicu jela, možete razrezati i jednu kobasicu uzdužno sve do vrha, okrenuti dvije polovice prema van i spojiti ih čačkalicom na dnu. Takav srcoliki 'kalup' možete napuniti i omiljenim sastojcima za salatu.

Idea for Valentine

Imate li kalupe za kolače u obliku srca, izrežite njime mekani dio kriške kruha. Oni su također odlični za ispeći jaja u obliku srca, samo ih ulijte sirova u njih i pecite. Rubove hrenovki također možete spojiti čačkalicom u malena srca, a razni umaci iz tube poslužit će vam za crtanje srcolikih oblika na kruhu. Ako je vjerovati tvrdnji da ljubav ide kroz želudac, isplati da dati mašti na volju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'