Lifestyle

Komentari 0

Sakrijte tragove korištenja na vašem starinskom namještaju od punog drva - pomoću oraha

Sakrijte tragove korištenja na vašem starinskom namještaju od punog drva - pomoću oraha

Ako vam smetaju ogrebotine i drugi nedostaci te tragovi korištenja, uvijek postoji mogućnost dorade tog komada namještaja. Pokušajte se riješiti malih tragova korištenja na namještaju pomoću - oraha

Ljubitelji vintage ili starinskog drvenog namještaja znaju da ovi stariji komadi dolaze s nekim kompromisima. Na primjer, stariji namještaj od punog drva napravljen je da traje - za razliku od modernih primjeraka od iverice. Ali zbog toga može biti izuzetno težak (tj. težak za pomicanje) i biti prilično skup ako je u besprijekornom stanju.

POGLEDAJTE VIDEO: Obnavlja starinski namještaj

To je još jedan dio kompromisa: namještaj koji je napravljen da traje, pa čak i generacijama može ostati čvrst, ali ako se redovito koristi, vjerojatno će nakupiti ogrebotine, udubljenja i druge tragove korištenja tijekom godina. 

Međutim, dobra strana toga je da to znači da možete dobiti nevjerojatan vintage drveni namještaj - uključujući ogrebotine i mrlje - po niskim (ili barem razumnim) cijenama piše Lifehacker.

Ako vam smetaju ogrebotine i drugi nedostaci te tragovi korištenja, uvijek postoji mogućnost dorade komada. Ali ako vam se uglavnom sviđaju - ili biste bili zadovoljni nečim zbog čega ogrebotine izgledaju znatno bolje, ali ne i potpuno savršene, i s beskrajno manje posla i ulaganja - možda biste se trebali dočepati malo oraha. Evo što trebate znati.

Kako popuniti ogrebotine na drvenom namještaju s orasima

Prije nego što počnemo, za početak ćemo reći da vam trik s orasima neće dati savršene rezultate jer ogrebotine neće u potpunosti nestati. Također, svjesni smo da ovo nije profesionalno niti trajno rješenje. To je, međutim, jeftin način da svoj drveni namještaj s malo truda uljepšate.

Najčitaniji članci