Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Šanse kao jackpot! Rodila je dva para blizanaca iste godine

Amerikanki Alexzandriji Wolliston liječnici su rekli da su joj veće šanse za dobitak na lutriji od rođenja dva para blizanaca u istoj godini. Prvi blizanci su rođeni u ožujku, a drugi u prosincu 2019.

VIDEO

Alexzandria Wolliston (25) prošle je godine doživjela dvostruko iznenađenje. U ožujku je rodila blizance Marka i Malakija, a u prosincu još jedan par blizanaca, također dečkiće, Kaylen i Kayleba. Svi su začeti prirodnim putem. Prvi par blizanaca 13. ožujka, a drugi 27. prosinca 2019. 

Mlada 25-godišnja Wolliston kazala je da prije nego je rodila Marka i Malakija, nije znala da može dobiti blizance jer joj roditelji to nisu spominjali.

- Mama mi je ispričala kasnije da su i tetke i ujaci s tatine strane imali blizance, i bila sam šokirana - kaže. Također je saznala da su njezine bake s majčine i očeve strane rodile blizance koji su umrli pri rođenju. Alexzandria zato vjeruje da su njezini blizanci poslani od baka. 

- Obje moje bake više nisu ovdje, pa imam osjećaj kao da me paze - rekla je Wolliston, koja živi u West Palm Beachu i ujedno je majka dvogodišnje djevojčice. Tek je u lipnju saznala da očekuje svoj drugi par blizanaca.

My boys stealing hearts. Y’all watch out nah ❤️❤️ #Mark #Malakhi

Objavljuje Alexzandria WollistonSrijeda, 10. travnja 2019.

- Nikad nisam mislila da bi se to moglo dogoditi tako brzo i dogodilo se - rekla je i dodala da je brinula o tome kako će njezino tijelo moći nositi blizanačku trudnoću s već jednom 'odrađenom'.

Liječnici su joj inače rekli da ima bolje šanse za dobitak na lutriji nego dva para blizanaca koji se rode u istoj godini.

Thank you PopSugar for sharing our story ❤️

Objavljuje Alexzandria WollistonČetvrtak, 9. siječnja 2020.

Trudnoća s prvim parom blizanaca bila je visokorizična jer su bebe koristile samo jednu posteljicu. Zbog toga je svog liječnika posjećivala jednom tjedno ili jednom u dva tjedna. No druga trudnoća je bila lakša, pa je kod liječnika odlazila jednom mjesečno. 

Majka je otvorila i stranicu na GoFoundMe s objašnjenjem da su joj ljudi željeli pomoći pa na taj način mogu. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

08:55

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara