Lifestyle

Komentari 11

Šanse kao jackpot! Rodila je dva para blizanaca iste godine

Amerikanki Alexzandriji Wolliston liječnici su rekli da su joj veće šanse za dobitak na lutriji od rođenja dva para blizanaca u istoj godini. Prvi blizanci su rođeni u ožujku, a drugi u prosincu 2019.

Alexzandria Wolliston (25) prošle je godine doživjela dvostruko iznenađenje. U ožujku je rodila blizance Marka i Malakija, a u prosincu još jedan par blizanaca, također dečkiće, Kaylen i Kayleba. Svi su začeti prirodnim putem. Prvi par blizanaca 13. ožujka, a drugi 27. prosinca 2019. 

Mlada 25-godišnja Wolliston kazala je da prije nego je rodila Marka i Malakija, nije znala da može dobiti blizance jer joj roditelji to nisu spominjali.

- Mama mi je ispričala kasnije da su i tetke i ujaci s tatine strane imali blizance, i bila sam šokirana - kaže. Također je saznala da su njezine bake s majčine i očeve strane rodile blizance koji su umrli pri rođenju. Alexzandria zato vjeruje da su njezini blizanci poslani od baka. 

- Obje moje bake više nisu ovdje, pa imam osjećaj kao da me paze - rekla je Wolliston, koja živi u West Palm Beachu i ujedno je majka dvogodišnje djevojčice. Tek je u lipnju saznala da očekuje svoj drugi par blizanaca.

- Nikad nisam mislila da bi se to moglo dogoditi tako brzo i dogodilo se - rekla je i dodala da je brinula o tome kako će njezino tijelo moći nositi blizanačku trudnoću s već jednom 'odrađenom'.

Liječnici su joj inače rekli da ima bolje šanse za dobitak na lutriji nego dva para blizanaca koji se rode u istoj godini.

Trudnoća s prvim parom blizanaca bila je visokorizična jer su bebe koristile samo jednu posteljicu. Zbog toga je svog liječnika posjećivala jednom tjedno ili jednom u dva tjedna. No druga trudnoća je bila lakša, pa je kod liječnika odlazila jednom mjesečno. 

Majka je otvorila i stranicu na GoFoundMe s objašnjenjem da su joj ljudi željeli pomoći pa na taj način mogu. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Najčitaniji članci