Obavijesti

Lifestyle

Komentari 62

Savršen posao za svaki znak: Ovan samo da ima akcije, Lav je glavni, a Rak kao mali mrav

Savršen posao za svaki znak: Ovan samo da ima akcije, Lav je glavni, a Rak kao mali mrav

Biku dobro leži timski rad, a Blizanac traži profesiju koja nije monotona. Lav želi titulu vođe i vrlo je pouzdan, a Djevica ima oko za detalje te će provjeriti baš svaku sitnicu

VIDEO

Ovan

Oni su otvoreni, samouvjereni i poprilično impulzivni, a to znači da vole preuzimati inicijativu. Poznato je da Ovnovi ne vole mirovanje, pa im najbolje odgovaraju zanimanja iz sektora politike, gradnje ili obrazovanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Euro VIDEO

Bik

Na Bika se uvijek možete osloniti, iskreni su i praktični. Dobro im leži timski rad i strastveno pristupaju poslu u kojem trebaju surađivati s mnogo ljudi. Mogu se pronaći u financijama, uređenju interijera, medicinskim poslovima, inženjeringu, odvjetništu, marketingu ili PR-u.

Blizanci

Pripadnici ovog horoskopskog znaka traže profesiju koja će ih držati motiviranima. Njima ni dva radna dana ne bi trebala biti ista, pa upravo monotonija može biti razlog tome da su oni nanezadovoljniji svojim zanimanjima. U istraživanju Careerbuildera, većina Blizanaca izjavila je da radi u sektoru umjetnosti, dizajna, arhitekture, prodaje i medicine.

Rak

Oni su nježni, maštoviti i zaštitnički nastrojeni. Vole štititi one do kojih im je najviše stalo. Rakovi vole kuhati i održavati snažne odnose s ljudima, bilo profesionalno ili privatno. Jako su radišni, a dobro se snalaze u području zakona, psihologije, edukacije ili medicine. Sudionici istraživanja uglavnom rade u politici, oglašavanju, visokom obrazovanju, prijevozu i vojsci.

3 najpametnija znaka Zodijaka: Njih ne možete lako 'preveslati'
3 najpametnija znaka Zodijaka: Njih ne možete lako 'preveslati'

Lav

Nitko nema potrebu za moći i titulom vođe kao Lavovi. Pouzdani su, optimistični, karizmatični i zabavni. Lako osvajaju šarmom – pripadnik ovog znaka je Barack Obama koji je proglašen jednim od najboljih političkih performera našeg vremena. Politika, umjetnost, dizajn, arhitektura, inženjering, zabava i obrazovanje im odlično leže.

Djevica

Metodične i marljive Djevice poznate su kao odlični radnici. Imaju oko za detalje i provjerit će baš svaku sitnicu, a same sebi bit će najbolji šef. Vole poslove koji zahtijevaju točnost, istraživanja i perfekcionizam. Za njih je savršen posao filmske montaže, pisanje, prodaja ili priprema hrane.

Vaga

Vrlo su društvene, pa im je potrebna interakcija s ljudima kako bi ostvarile uspješnu karijeru. Stoga im odgovara pozicija na kojoj neće raditi same nego s partnerom. Jako su kooperativne i uspješne u ostvarivanju kompromisa jer više od svega poštuju pravdu. Većina Vagi zato se pronašla u poslovima vezanim za politiku, socijalni rad ili provođenje zakona.

Veliki tjedni horoskop: Blizanci bi mogli upoznati novu ljubav, Djevice čeka napredak u poslu
Veliki tjedni horoskop: Blizanci bi mogli upoznati novu ljubav, Djevice čeka napredak u poslu

Škorpion

Analitične, intuitivne i domišljate Škorpione privlači sve što je misteriozno ili abnormalno. Dobro se snalaze u političkim, ali i detektivskim vodama. Odlični su istraživači u potrazi za istinom, no sudionici ankete uglavnom se bave poslovima pravne službe, inženjerstvom, znanošću i obrazovanjem.

Strijelac

Vole duhovnost i etičnost, a odlikuje ih velika pozitivnost. Ljubitelji su putovanja i zadovoljit će se poslom koji im daje dovoljno slobode da pričaju “svoje” istine. Filmska montaža, pisanje, marketing i odnosi s javnošću idealna su zanimanja za slobodumne Strijelce.

Jarac

Jarci žive na Zemlji, doslovno i figurativno, pa nikad ne gube hladnu glavu. Ustrajni su i jako odgovorni. Podjednako su dobri šefovi i radnici. Najviše Jaraca radi u području umjetnosti, dizajna, arhitekture i pripremi hrane, a ova zanimanja najviše odgovaraju Jarcima.

Pet poruka iz Svemira za svaki znak: Ovan treba vrijeme za sebe, a Rak manje ogovarati
Pet poruka iz Svemira za svaki znak: Ovan treba vrijeme za sebe, a Rak manje ogovarati

Vodenjak

Poznati su kao nekonvencionalni ljudi ispred svojega vremena, često su izumitelji. Neovisni su, ali i duboko povezani s ljudima. Imaju prirodan dar za razumijevanje novih tehnologija, a to se odražava na njihove izumiteljske umove. Njihovo područje je astronomija, fotografija, avijatičarstvo i računalstvo. Sudionici ankete bavili su se prodajom, poslovima u vojsci, inženjerstvom, pripremom hrane i prijevozom. Vodenjaci pripadaju promjenjivim znakovima, pa često mijenjaju posao.

Ribe

Ribe su naosjetljiviji znak zodijaka, pa se često vole predstavljati kao mučenici. Jako su empatični te često stavljaju tuđe potrebe ispred svojih. Zato im odgovaraju zanimanja iz područja zdravstva i socijalnog rada.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme
Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje