Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Savršeni i bez šminke: Bitno je istaknuti samo lijep ten i obrve

Savršeni i bez šminke: Bitno je istaknuti samo lijep ten i obrve
1

Piling s medom i šećerom, potamnjivanje obrva, isticanje trepavica uvijačem i vazelinom, skidanje zubnog kamenca i tonirana krema podarit će licu prirodan sjaj

VIDEO

Prirodni look ne podrazumijeva "goli izgled" bez imalo šminke, već doziranje male količine tonirane kreme i rumenila za svjež, besprijekoran izgled. Osim što ćete izgledati drugačije u prirodnom looku, koža koja je po zimi često suha, bit će vam zahvalna.

Oblikovane obrve za odličan dojam

Definirani lukovi obrva uokviruju lice, a u prirodan look osobito se dobro uklapaju deblje obrve. Ako su vaše obrve prirodno svjetlije možete ih potamniti za nijansu do dvije specijaliziranom bojom, sjenilom ili olovkom. Obrve počešljajte, a za to možete iskoristiti i četkicu stare maskare. Ne zaboravite ih redovito održavati, pa jedan dan u tjednu odvojite za njihovo čupanje i uređivanje.

Dobar piling za lijepi ten

Kako bi koža bila glatka i sjajna zimi joj je osobito potreban piling koji će odstraniti mrtve stanice i omogućiti dublju hidratizaciju unutarnjih slojeva nakon nanošenja kreme. Najbolji odabir je blagi piling sa zrncima šećera i medom koji će nahraniti kožu, a neće djelovati agresivno, savjetuju dermatolozi.

Sjaj je uvijek poželjan

Ljetnu kremu za samotamnjenje možete pomiješati s običnom hidratantnom kremom te nanijeti na lice i isprati. Time ćete izbjeći previše umjetnu boju, no istovremeno licu dati novi osunčani sjaj.

Spustite maskaru i uzmite vazelin

Iako maskara otvara oči, ona licu dodaje i godine. Umjesto nje, za produljivanje trepavica koristite uvijač i malo vazelina. Sušilom za kosu nakratko ugrijte uvijač za trepavice, uhvatite ih i tako držite 30-ak sekundi. Nakon što ste ih uvili na prste stavite malo vazelina i prijeđite preko trepavica.

Kako bi oči izgledale još svježije u njih stavite nekoliko kapi za oči.

Bijeli zubi čine razliku

Što su zubi svjetliji to lice izgleda mlađe, a formula za posvjetljivanje osmijeha je mnogo. Prvo što možete napraviti je kod stomatologa se naručiti na skidanje zubnog plaka. Nakon tog tretmana, vaš će osmijeh odmah postati ljepši, a možete na zube staviti i porculanske ljuskice za posvjetljivanje zubi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu
Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač