Obavijesti

Lifestyle

Komentari 66

Savršeni jedni za druge: Ovo su horoskopski znakovi koji imaju najbolju ljubavnu kemiju

Savršeni jedni za druge: Ovo su horoskopski znakovi koji imaju najbolju ljubavnu kemiju
3

Kemija koju imate s nekim može biti kombinacija fizičke privlačnosti, kompatibilnosti i zajedničkih vrijednosti. Neki znakovi su stvoreni jedno za drugo, a kada se sretnu, emocionalni intenzitet je čaroban

VIDEO

Ovan i Vodenjak

Vodenjak je usmjeren na isprobavanje novih stvari pa Ovan voli kada se njih dvoje okupe, jer im ne nedostaje avanture. Što se tiče Vodenjaka, Ovnova originalnost dosta je privlačna ovom horoskopskom znaku.

Vodenjacima je nešto tako privlačno u vezi s nekim koga nije briga što drugi misle, sve dok su sretni. I, naravno, potreba za neovisnošću uvijek će privlačiti Vodenjaka. Ovi znakovi Zodijaka možda bi voljeli biti u posvećenoj vezi, ali potreba za vlastitim životom izvan veze nešto je važno što oboje dijele. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Bik i Rak

Bik ne uzima zdravo za gotovo Raka u svom životu. Jedna od najvažnijih stvari za Bika je znati da je njihovo mjesto u vezi poželjno. Imati pažnju koju Rak pruža toliko je važno za ovaj znak. Povrh toga, otvorena komunikacija koju Rak pruža daje Biku priliku da se izrazi u sigurnom prostoru.

Iako je Biku često teško reći što osjeća, Rak je izvanredno strpljiv s onima koje voli. Imati Bika u životu Raka pruža mu osjećaj prizemljenosti i podrške, čak i kada je život kaotičan i stresan. 

Blizanci i Strijelci

Blizanci uvijek zaborave koliko su sretni što imaju Strijelca u svom životu sve dok ne dođe do razgovora o tome da im je potrebno malo vremena za samoću ili slobodu. Za ova dva horoskopska znaka neovisnost i osjećaj slobode važniji su od gotovo svega drugog.

Strijelac i Blizanci čine da njihova veza izgleda lako jer ne dopuštaju da budu uhvaćeni u ono što im drugi govore kako njihova veza mora izgledati. Blizanci cijene prostor za disanje koji im Strijelac daje da budu ono što jesu, kao i sposobnost prilagođavanja da izmišljaju pravila u hodu. Strijelac cijeni to kako se osjećaju kao partneri ili najbolji prijatelji, kao i Blizančevu strast za životom i zabavom. 

Kakvu ženu traže: Vodenjak želi iskusnu, Škorpion odanu, Ribe suborca, Djevica posvećenu...
Kakvu ženu traže: Vodenjak želi iskusnu, Škorpion odanu, Ribe suborca, Djevica posvećenu...

Lav i Jarac

Lav i Jarac mogu se činiti kao da su iz dva različita svijeta, ali zapravo su sjajan par s puno kemije. Lav je i sam rođeni vođa, tako da im je beskrajno privlačno saznanje da i Jarac može biti vođa - a ne sljedbenik.

Lav voli ideju da se s Jarcem može suočiti s idejama i problemima i zapravo dobiti neki vrijedan savjet. Osim toga, Jarac se ne boji riskirati, što je kvaliteta koju Lav također nastoji utjeloviti. Što se tiče Jarca, imati partnera koji je toliko posvećen postavljanju ciljeva i zarađivanju novca je ludo privlačno. Ne samo da to tjera Jarca da želi više raditi kako bi veza potrajala, već ga tjera da želi više raditi i u životu. 

Djevica i Škorpion

Djevici su vrlo važni povjerenje i odanost. Ništa nije bolje od nekog tko aktivno radi na tome da iskrenost ostane glavni prioritet. Kao netko tko je uvijek zagovornik poštenja i povjerenja, Škorpion cijeni Djevicu. Djevica također cijeni Škorpionovu osjetljivost.

Dok Škorpionu možda nije ugodno biti ranjiv u bilo kojoj blizini, Djevičino strpljenje dokazuje da spuštanje opreza može biti dobra stvar. U blizini Djevice, Škorpion se osjeća i prizemljeno i saslušano. Kad život postane lud ili stresan, Škorpion se može obratiti Djevici za stabilnost, a Djevičin otvoren um olakšava Škorpionu da se otvori bez osuđivanja, piše YourTango.

Znakovi Zodijaka koji jako teško otvaraju srce: Blizanci ne vole sukobe, Djevice kriju osjećaje
Znakovi Zodijaka koji jako teško otvaraju srce: Blizanci ne vole sukobe, Djevice kriju osjećaje

Vaga i Ribe

Kad bi Vaga i Ribe imale moto za svoju vezu, on bi definitivno bio usmjeren na učenje kako voljeti i biti voljen. U ovom paru ima puno ljubavi, ali ima i puno učenja. Srećom za oba znaka, Vaga i Ribe su zagovornici promjena i prilagođavanja međusobnim potrebama. To znači bez svađa, a puno komunikacije. Vaga cijeni Ribe zbog njihovog inspirativnog stava.

storyeditor/2022-07-05/dreamstime_xl_145876091.jpg

Ribe vole biti Vagini navijači jer znaju koliko je posebno dobiti isti tretman od Vaga. Ribe su uzbudljive Vagama, koje često okupljaju one koji su entuzijastični i živahni. Iako će Ribama možda trebati neko vrijeme da se otvore i ozbiljno posvete Vagi, znajući da se Vaga može prilagoditi svim promjenama raspoloženja, Ribe se osjećaju kao da mogu rasti i učiti u prihvatljivom okruženju. Osim toga, Ribe i Vaga dijele slične vrijednosti i vizije za budućnost.

Najzlobniji znakovi u Zodijaku: Rakovi reagiraju burno na sve, Vodenjaci misle da su superiorni
Najzlobniji znakovi u Zodijaku: Rakovi reagiraju burno na sve, Vodenjaci misle da su superiorni
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa