Obavijesti

Lifestyle

Komentari 153

Savršeno žensko tijelo kroz povijest - u videu od 3 minute

Ljepota se nalazi u očima promatrača i teško je određeni oblik ženskog tijela nazvati savršenim ili nesavršenim. Ipak, kroz povijest su se standardi mijenjali, pogledajte kako

VIDEO

Ako pogledate slike starih majstora, vidjet ćete kako su žudjeli za žanama vrlo širokih bokova, s naslagama na trbuhu i nešto manjim grudima. Kako je vrijeme prolazilo savršenim ženskim tijelom počelo se smatrati sve tanje i tanje... sve dok to nije došlo do točke u kojoj su žene prestale izgledati kao žene i više su nalikovale vješalicama. Sva sreća, ponovo se "u modu" probijaju punije žene za koje muškarci kažu da su savršene jer su konkretne.

U ovom videu pogledajte kako se tip poželjnog ženskog tijela mijenjao kroz povijest:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 153
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA ZA SUBOTU

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 27. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora
JEDITE KAO KRALJ

Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora

Ne okrećite meso svakih nekoliko minuta. Svaki puta kada odrezak okrenete na roštilju, s njega kapaju sokovi koji ga čine sočnim, a odlučite li se za pripremu ribe, napunite je ružmarinom, origanom i kaduljom