Obavijesti

Lifestyle

Komentari 21

'Saznala sam da me zaručnik vara sa susjedom dan nakon što sam rodila naše prvo dijete'

'Saznala sam da me zaručnik vara sa susjedom dan nakon što sam rodila naše prvo dijete'

Moj savršeni život se srušio kad mi se javila njegova susjeda. Rekla je da je spavala s njim cijelo vrijeme dok smo bili zajedno, ali nije mi htjela ništa govoriti dok ne rodim, prisjetila se

VIDEO

Moj bivši zaručnik Leury (37) je bio toliko romantičan da nisam imala pojma kako radi bilo što drugo. Mislila sam da me obožava, da imamo vezu iz bajke, a on je bio u vezi sa svojom susjedom, ispričala je Claire Barnes Northcott (35), voditeljica društvenih medija iz Velike Britanije.

- Dan nakon što sam rodila naše prvo dijete sam saznala da ima aferu koja traje više od dvije godine. Bila sam šokirana, mislila sam da je naš odnos prekrasan. Bili smo zaručeni, vjenčanje je trebalo za samo nekoliko mjeseci. Planirali smo život zajedno - dodala je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Preljubnici otkrili koje žene biraju za aferu 00:26


- Upoznala sam ga u ožujku 2017. godine kada sam otišla na odmor u Dominikansku Republiku na vjenčanje prijatelja. On tamo živi i radi kao instruktor ronjenja. Počeli smo izlaziti i ostali smo u kontaktu nakon što sam se vratila kući. Zaljubili smo se. Ubrzo sam često putovala na taj karipski otok - prisjetila se.

Ovi znakovi Zodijaka prevarit će partnera bez puno razmišljanja
Ovi znakovi Zodijaka prevarit će partnera bez puno razmišljanja

- Godinu dana nakon što smo se upoznali, isplanirao je iznenađujuću romantičnu prosidbu, uz pomoć dvoje mojih najboljih prijatelja. Rekla sam 'Da' i rezervirali smo termin za vjenčanje koje je trebalo biti godinu dana kasnije na otoku. Odlučili smo da se tamo preselim - nastavila je.

- Samo nekoliko tjedana nakon što mi je stavio prsten, saznala sam kako sam trudna. Dogovorili smo se da ću ipak ostati u Velikoj Britaniji dok se dijete ne rodi, kako bih mogla biti blizu obitelji, a zatim se preseliti na Karibe, taman na naše vjenčanje iz snova i novi zajednički život. Bilo je tako uzbudljivo. Svakodnevno smo se dopisivali i čavrljali. Djelovao je odano - ispričala je.

Kaže kako je imala osjećaj da zna gdje je njezin zaručnik u svakoj minuti dana. Mislila je da su bliskiji od bilo kojeg para koje je poznavala. 

- Dala sam otkaz na poslu, podijelila imovinu i iznajmila svoju kuću kako bih se mogla preseliti u Leuryjev dom. Kad sam rodila našu kćer Mickayley, Leury ju je odmah nakon toga vidio na video pozivu. Zaljubio se u nju kao i ja. Rekao mi je: 'Volim te! Jako sam ponosan na tebe' - rekla je.  

Ali, sljedećeg dana je uslijedio šok.

- Moj savršeni život se srušio, jer mi je jedna od Leurynih susjeda u Dominikanskoj Republici poslala poruku na Facebooku. Poslala mi je fotografije na kojima je polugola zajedno s Leuryjem. Rekla je da je spavala s njim cijelo vrijeme dok smo bili zajedno, ali nije mi htjela ništa govoriti sve dok ne rodim. Pitala sam Leuryja, očekujući da će biti šokiran njezinim lažima, ali je priznao da vara - ispričala je Claire.

- Nisam mogla zamisliti ni u najluđim snovima da bi mi on to mogao napraviti. Potpuno sam mu vjerovala. Čuli smo se video pozivima i porukama nekoliko puta dnevno. Uvijek mi je govorio da nema što skrivati. Čak mi je rekao neka pogledam njegove poruke i društvene mreže kad god poželim, ali zapravo nije morao koristiti mobitel jer je ta žena živjela odmah do njega - dodala je.

'Imam 60 godina, ali toliko sam zgodan da žene zbog mene mijenjaju postavke na Tinderu'
'Imam 60 godina, ali toliko sam zgodan da žene zbog mene mijenjaju postavke na Tinderu'

- Otkazala sam vjenčanje i usredotočila se na ponovnu izgradnju svog života, uz podršku mojih prijatelja i obitelji. Prevario je mene, moju obitelj i prijatelje - zaključila je i dodala kako je upoznala drugog muškarca s kojim je danas jako sretna, a prenosi The Sun.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno