Lifestyle

Komentari 52

Sedam urnebesnih blagdanskih seks poza za vruće zimske noći

Sedam urnebesnih blagdanskih seks poza za vruće zimske noći

Božićno razdoblje je vrijeme da se okupi obitelj i uživa u gužvi među najmilijima, no kako će ove blagdane mnogi provesti sami ili samo s partnerom, donosimo ideje kako možete začiniti stvari u spavaćoj sobi

Medenjak

Neka se muškarac 'pretvori' u čovjeka od medenjaka i stane tako da drži ruke prema dole, u razini kukova, kao lutka. Žena se tada namjesti ispred i radi sav posao jer lutka se ne može micati, zar ne?

POGLEDAJTE VIDEO:

Rolada

- Nema ništa gore nego kada se nakon božićne večere osjećate sasvim puni, a usput ste i malo napaljeni. 'Zarolajte' se pod dekom s partnerom/icom i iskusite najljeniji i najsporiji seks svog života. Tko zna, možda uspijete i sagorjeti par kalorija od večere... - rekli su stručnjaci sa internetske stranice Datingroo za Metro.co.uk.

Snježna kugla

Ovo je samo za muškarce koji masturbiraju, a stvar je u tome da si priredite lijepu toplu kupku i onda legnete u kadu i prionete poslu. Kažu da će pjenušanje vode nalikovati na snježnu kuglu... Svakako se istuširajte poslije.

Namastite puricu

- Ne dopustite da se samo purica zabavlja, nauljite se s partnerom/icoom i uživajte u sklizavom seksu. Možete odabrati i jestivu boju za tijelo kako bi malo začinili akciju - preporučuju iz Datingrooa.

Sanjke Djeda Božićnjaka

Ovo je za one koji žive u nešto većim i seksualno slobodnijim kućanstvima, barem dok traje lockdown. 

Znači, sudionici ovakve grupne zabave, kojih treba biti neparan broj, bi trebali stati na sve četiri u jedan red po dvoje, slično kao što su sobovi poslagani dok vuku sanjke.  

Oni odozada tada oralno zadovoljavaju ove ispred, dok 'igrač viška' penetrira posljednjeg u redu. 

Da bi se još bolje uživjeli u uloge, u cijeli 'igrokaz' možete uključiti i bič.

Zamatanje poklona

Poigrajte se dok zamatate poklone. Iskoristite vrpcu za zamatanje pa vežite jedno drugo te se tada nesputano prepustite sputanim strastima. Pazite jedino da ne stegnete vrpcu previše kako ne bi došlo do ozljeda.

Najčitaniji članci