Lifestyle

Komentari 245

Seks tajne pročitajte iz dlana: Voli seks, obdaren, maštovit...

Seks tajne pročitajte iz dlana: Voli seks, obdaren, maštovit...

Romantični ljubavnici imaju naglašen brijeg, ali prenaglašen upućuje na ozbiljne ovisnike o seksu, Veliki palac pokazuje da obožavaju dominaciju u krevetu

Kakav palac, takav muškarac, znale su reći naše bake. Mnogo toga upućuje na to da su bile jako blizu istine, no hiromanti upozoravaju kako je, u kombinaciji s palcem, vrlo važno obratiti pažnju i na mali prst te Venerin brijeg, ali i na veličinu te oblik dlana u odnosu prema ostatku tijela. Tako, na primjer, izrazito veliki dlanovi općenito označavaju osobu koja mnogo razmišlja i teško prelazi s riječi na djela, što i u seksualnom smislu znači da ćete se načekati do seksualne akcije.  

Dok palac govori o nekim osobinama karaktera koje mogu utjecati na stav i seksualnu izvedbu osobe, mali prst govori o kvaliteti seksualne energije ili njenom poremećaju, dok Venerin brijeg – jastučić koji se nalazi u podnožju palca – općenito govori o naravi osobe koja je određuje i u seksualnom smislu. Ako vam pak neki od tih detalja kod partnera pobuđuje sumnju u njegov seksualni apetit, obratite pažnju na detalje koje o seksualnim preferencijama otkrivaju linija srca i linija glave. 

Ukratko, čitanjem iz dlana možemo predvidjeti različite aspekte nečije osobnosti, pa tako i seksualnu energiju kojom je osoba obdarena, te potencijal koji na temelju toga ima za budući seksualni i ljubavni život. Zato, bacite oko na desnu ruku svog partnera, jer ona odražava sadašnjost i potencijale za budućnost (bez obzira na to je li riječ o dešnjaku, ili ljevorukoj osobi) i – provjerite. 

Naglašen i mesnat Venerin brijeg govori o osobi koja je aktivna, energična, romantična i senzualna i s kojom bi vam vjerojatno u seksu moglo biti i više nego ugodno. No ako je Venerin brijeg prenaglašen, to bi mogla biti osoba s golemim seksualnim apetitima, možda i ovisna o seksualnom uzbuđenju. 

S druge strane ako je jastučić ispod palca mali, slabije naglašen ili ravan, u seksualnom smislu možda imate posla s teškim dosadnjakovićem. Ako je linija života, koja se proteže od Mjesečeva brijega (jastučića na donjem vanjskom dijelu dlana), paralelno s Venerinim brijegom do njegova vrha vrlo izražena, riječ je o vrlo senzualnoj osobi. 

No izražena je i sklonost spolnim bolestima, kao i preseljenju u inozemstvo zbog seksualne veze. Izražene okomite linije preko Venerina brijega dodatni su znak sklonosti spolno prenosivim bolestima (osoba koja ih ima izražene na lijevoj ruci možda je bolovala od spolno prenosivih bolesti u prošlosti), dok je na ženskom dlanu to znak sklonosti leukoreji – vaginalnom iscjetku koji se pojavljuje u vrijeme ovulacije i nije znak nikakve bolesti. 

Ako linija glave i linija srca čine jednu liniju i razdvajaju se ispod Saturnova brijega (jastučić ispod srednjeg prsta), te ako su isprepletene kao lanac, ili iskrižane, riječ je o osobi koja voli masturbirati. Ako pak linija srca ima oblik lanca, ili je prepuna križeva te ako se zaustavlja ispod srednjaka, odnosno Saturnova brijega, mogla bi biti riječ o velikom seksualnom sanjaru, koji rijetko ostvaruje svoje maštarije. 

Linija života koja počinje od palčanog zgloba, upućuje na moguću impotenciju, a ako je palac deformiran, to govori o seksualnom poremećaju. Ako na Venerinu brijegu postoji križ, odnosno križaju se linije, to govori o manjem broju spermija, bolesti bubrega ili prostate. Ako pak na Venerinom brijegu postoji četverokut, to predstavlja zaštitu od veneričnih bolesti.  S druge strane mreža na Venerinu brijegu može biti znak senzualne osobe, ali i osobe koja voli neprirodan seks. 

Obratite pažnju i na “narukvice“ koje imamo na zglobu ruke, odmah ispod dlana. Ako vaša linija ima zaobljenje prema dolje, to bi moglo upućivati na mogućnost pobačaja, dok zaobljenje prema gore, prema Mjesečevu brijegu, upućuje na probleme sa začećem. Ako pak jedan kraj linije života ide preko Mjesečeva brijega, to upućuje na urinarne probleme i probleme s jajnicima. 

Velik palac jasan je znak dominacije u krevetu 

U hiromantiji je uvriježeno da se kod čitanja o seksualnim karakteristikama pogleda dužina prstiju općenito, ali posebno palca, jer se on smatra najmoćnijim prstom koji “kontrolira” sve ostale. Naposljetku, riječ je o prstu koji pripada planetu Veneri. Ako je riječ o muškarcu ili ženi koji imaju velik i snažan palac, imate sreće: vjerojatno ima vrlo jaku seksualnu energiju i zapovjedničku narav i mogla bi biti dominantna u krevetu. Mali palac ne mora biti razlog da izbjegavate partnera, no imajte na umu da bi mogao imati problema s tim da progovori o svojim seksualnim potrebama, što znači da ćete se teže i uskladiti.

Dugački kažiprst držite na tihoj vatri

Kažiprst je pod utjecajem Jupitera. Ako je dugačak, riječ je o ambicioznom karakteru koji će se i u krevetu sigurno truditi da vas zadovolji, ali voli i biti zadovoljen. To su osobe koje najveće uzbuđenje osjećaju tijekom osvajanja, odnosno stalno biste ih trebali držati na tihoj vatri i davati im priliku da se trude oko vas. To ne smije biti “cimanje”, nego baš osjećaj da ste zapravo neosvojivi te da uvijek ostaje jedan dio vas za koji se moraju boriti. 

Dobro pazite kako se naginje srednjak 

Saturnov prst, ili srednjak, nalazi se između racionalne i podsvjesne strane dlana i govori o skladu između volje i emocija te između osjećaja da vam se netko sviđa i da želite biti sami. Kad ispružite dlan i prste, obratite pažnju na to kako stoji srednjak: ako se svija prema kažiprstu, to je znak spontanosti i vesele naravi s kojom ćete se i u društvu osjećati ugodno. Ako se svija prema prstenjaku (ili mu je bliži), to jesu društveni ljudi, ali trebaju i malo svog prostora, pa je moguće da se u nekim „ključnim“ situacijama osjetite napušteno. 

Nezgoda je, na primjer, što se to može dogoditi i neposredno nakon seksualnog odnosa, tako da partner jednostavno odluta, umjesto da nastavi s razmjenom nježnosti. Budite oprezni s onima čiji se srednjak jako naginje prema prstenjaku, jer je riječ o ljudima koji bi mogli biti skloni depresiji, koja može voditi i gubitku volje za seksom. Inače, iznimno dugi prstenjak može biti i oznaka da je osoba sklona kockanju, pa možda i tome da ulazi u rizične seksualne odnose.

Dugački prstenjak pun strasti i osjećaja 

Ako je prstenjak (utjecaj Sunca ili Apolona) duži od kažiprsta, riječ je o ljudima koji imaju izrazitu emocionalnu snagu, pa biste u odnosu mogli biti ponijeti silinom emocija i strasti s kojom vam partner pristupa. No ako je kažiprst vidno kraći od prstenjaka, riječ je o osobi s nedostatkom samopouzdanja, koja će oko svakog pokreta biti puna sumnji i stalno tražiti vašu potvrdu da to što radi nije promašaj, što može biti vrlo naporno.

Mali prst odaje šarmere bez pokrića 

Mali prst (utjecaj Merkura) predstavlja komunikaciju, pa je dobro da bude dugačak, što znači da čovjek ima dobru sposobnost verbalne i emocionalne komunikacije, što je u seksualnom odnosu iznimno važno. Ravni mali prst upućuje na osobnost koja je pomalo naivna i iskrena, pa bi lako mogla pasti na šarmere koji imaju jedini cilj da ih odvedu u krevet, dok mali prst koji se blago naginje prema prstenjaku odražava lukavost i sklonost diplomaciji. 

Ukratko, to su često šarmeri bez pokrića, oni koji vas u krevetu ponekad mogu i razočarati. Ako mali prst jako naginje prema prstenjaku, čuvajte se: Riječ je o izrazitim manipulatorima. No ako ste naletjeli na  nekoga s ravnim i dugačkim malim prstom koji je nagnut prema van, odnosno udaljen je od prstenjaka, riječ je o osobi vrlo otvorena uma, koja bi i u seksu mogla biti vrlo slobodoumna. Dakle, ne postoje granice za ono što će poželjeti isprobati. 

Deformacije malog prsta 

Poremećaji erekcije, prerana ejakulacija, ili gubitak libida kod muškarca mogu biti povezani s godinama, zdravljem, problemima s kralježnicom ili psihom. Mogu se javiti neočekivano, u mladoj dobi i bez nekog poznatog razloga, osim što je jednostavno riječ o čovjeku koji nema izraženu seksualnu energiju. 

Mali prst jedan je od glavnih pokazatelja stanja u našem seksualnom bunaru: ako je dugačak, toliko da malo prelazi iznad gornje falange na prestenjaku (falange su vodoravni krugovi na pregibima zglobova na prstima), riječ je dobroj seksualnoj energiji. Ako je prst kraći od te falange na prstenjaku, ili je deformiran, to upućuje na probleme u protoku seksualne energije koji se manifestiraju kroz probleme u seksu. 

Linije upućuju na strast, ali i na bolesti 

Ako je linija života vrlo izražena, riječ je o vrlo senzualnoj osobi.

Jako izražene vene na ženskom dlanu znak su jačeg vaginalnog iscjetka za ovulacije.

Ako linija glave i linija srca čine jednu, te ako su isprepletene upućuju na ljude koji vole masturbirati.

Linija srca koja ima oblik lanca ili je prepuna križeva znak je seksualne maštovitosti.

Na impotenciju upućuje linija života koja počinje od palčanog zgloba, a deformirani palac na seksualni poremećaj.

Križ na brijegu govori o manjku spermija, mogućoj bolesti bubrega ili prostate.

Četverokut predstavlja sigurnu zaštitu od veneričnih bolesti.

Mreža može biti znak senzualnosti, ali i osobe koja voli neprirodan seks.

Ako prva ‘narukvica’ na ručnom zglobu ima zaobljenje prema dolje, valja čuvati trudnoću. 

Ako prva ‘narukvica’ ima zaobljenje prema gore, to upućuje na nešto teže začeće.

Linija života koja ide preko Mjesečeva brijega upućuje na urinarne probleme.

Ako linija završava na Saturnovu brijegu, riječ je o osobi koja je slobodnija u seksu.

Zvijezda na Venerinu lancu upućuje na uživanje u romantičnom seksu.

Vatrene ruke

Dlanovi su dugački, kratki prsti, bogate i istaknute linije te čvrsta, topla koža. Ovo su ruke osobe koja voli riskirati i pokretati akcije. Kao ljubavnici su pozitivni i pouzdani, voljni preuzeti kontrolu.

Vodene ruke

Dlanovi su dugački, dugački prsti, velik broj linija koje nisu uvijek posve jasne i mekana, vlažna koža. Ti detalji upućuju na kreativnu i emotivnu osobu. I u vezi su osjećajni, ranjivi, pomalo naivni i fokusirani na brižnost što onda traže i od partnera.

Zemljane ruke

Četvrtasti dlan, ali kratkih prstiju, snažne ili debele kože i dubokih, jasnih i pravilnih linija. To su ruke praktičnih ljudi izražene životnosti. Često su povezani s prirodom i aktivnostima u prirodi. Kao ljubavnici, vrlo su neovisni i izravni.

Zračne ruke 

Zračne ruke: četvrtasti dlan, dugački prsti i tanke, jasne linije. Ovo su ruke intelektualnih i društvenih ljudi. Često su nemirni i u potrazi za promjenom i stimulacijom, posebice mentalnom. U ljubavi im je najvažnije da s partnerom budu na istoj valnoj duljini. 

Najčitaniji članci