Obavijesti

Lifestyle

Komentari 20

Seksi igra karticama koja će vas zagrijati za prepuštanje užitku

Seksi igra karticama koja će vas zagrijati za prepuštanje užitku

Ako više ne znate koju pozu u seksu zauzeti, igra 'Pismo iznenađenja' mogla bi vam pomoći. Ideja je da probudite kreativnost i da je iskoristite u spavaćoj sobi

VIDEO

Najprije trebate napraviti materijal za igru, odnosno izraditi šest kategorija kartica, a za element iznenađenja nemojte otkriti partneru što će na njima pisati. Dok ispisujete riječi na kartice, ne razmišljajte o tome da riječi moraju biti vezane uz seks.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Omiljena poza otkriva kakav ste par 00:42

Pri izradi bit će vam potrebno šest omotnica i dovoljno papira za 40-50 komadića na kojima će pisati ključne riječi. U igri pismo iznenađenja šest je kategorija, i to “položaji tijela”, “tip pokreta”, “kut”, “dio tijela”, “brzina” i “ritam”.

Za svaku od kategorija osmislite što više opcija pa ih zapišite. Na primjer, kartica za kategoriju “položaji tijela” može imati upute poput: “sjediš prekriženih nogu”, “klečiš”, “sklupčaš se”, “ležiš na boku”, “sjediš na stolcu”... Pokušajte napisati barem deset položaja i stavite kartice u omotnicu koju ste označili brojem jedan.

'Živimo u predbračnoj čistoći i već dvije godine intenzivno treniramo za prvu bračnu noć'
'Živimo u predbračnoj čistoći i već dvije godine intenzivno treniramo za prvu bračnu noć'

Kako biste u igru unijeli malo izazova, na kartice za kategoriju “pokret” možete ispisati aktivnosti poput trčanja, mahanja rukama, pomicanja kukovima.... Potrudite se napisati barem šest radnji i stavite ih u omotnicu pod brojem dva.

Kako biste igru dodatno “zakomplicirali”, pod ključne riječi za kategoriju “kut” ispišite 90 stupnjeva, 45 stupnjeva, 180... i spremite ih u omotnicu s rednim brojem tri. Kategorija “dio tijela” donosi novo iznenađenje, a u nju su uvršteni dijelovi tijela.

Ključne riječi “noga”, “šaka”, “dlan” ili, npr., “rame” koje ćete spremiti u omotnicu br. 4 pažnju će možda tijekom igre usmjeriti na vašu ili partnerovu erogenu točku. Iako možda volite da sve ide polako, kategorija “brzina” stavit će vas pred nove izazove.  

Nisam se seksao sa ženom već 15 godina, evo što mi je rekla
Nisam se seksao sa ženom već 15 godina, evo što mi je rekla

Ključne riječi iz ove kategorije mogu biti “začuđujuće polako”, “brzo”, “umjereno”, “poput munje”... Stavite ih u omotnicu pod brojem pet. Na to kako će se stvari odvijati pod plahtama utječe i kategorija “ritam”. Upute poput “ravnomjeran”, “žestok”, “spor” ili “brz tempo” pokreta iz omotnice broj šest dodatno će začiniti igru. Ako u svakoj omotnici imate barem šest kartica, spremni ste. 

Poanta je da se predate humoru jer vas igra pokušava naučiti da je seks kreativan i zabavan. Pa počnimo - neka jedno od vas uzme karticu iz omotnice 1, drugi iz 2, prvi iz 3, drugi iz 4, prvi iz 5, drugi iz 6 pa ih posložite.

Možda ćete dobiti nešto poput: “sjedi prekriženih nogu”, “pomicanje kukova slijeva nadesno”, “45 stupnjeva”, “ruke”, “brzo i ravnomjerno”. Prvo ćete se vjerojatno smijati, a kad dođete k sebi, pokušajte pronaći pozu koja će uključivati sve navedene elemente. Neće uvijek imati smisla, ali upamtite - važno je zabaviti se!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 20

VIDEO

Horoskop slavnog astrologa iz renesanse: Na koji dan si rođen u mjesecu, takvo breme nosiš
SUDBINA U ZVIJEZDAMA

Horoskop slavnog astrologa iz renesanse: Na koji dan si rođen u mjesecu, takvo breme nosiš

Svaki dan u mjesecu ima svoje karakteristike koje utječu na formiranje osobnosti, životne izbore, želje, sumnje i strahove. Giordano Bruno objasnio ih je još u 15. stoljeću

Evo kako saditi rajčice da vam daju bogate plodove mjesecima
MALE VRTLARSKE TAJNE

Evo kako saditi rajčice da vam daju bogate plodove mjesecima

Što dublje zakopate sadnicu rajčice, ona će razviti veći i jači korijen. Što više korijena ima, ona će moći apsorbirati više hranljivih tvari i vode. Dodatni korijeni će pomoći biljci da ostane uspravno pod pritiskom vjetra
Evo koliko možete voziti nakon što se upali lampica za gorivo
DOBRO JE ZNATI

Evo koliko možete voziti nakon što se upali lampica za gorivo

Naziv ‘rezerva’ odnosi se na kapacitet goriva koji ima sigurnosnu ulogu te se ne nalazi u nikakvom posebnom spremniku. Saznajte koliko dugo još možete voziti nakon što se upali lampica za 'rezervu'