Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Seksipil golih ramena stvara modne dive i logičan je izbor

Seksipil golih ramena stvara modne dive i logičan je izbor
4

Duge, pripijene haljine, koje ponekad više otkrivaju nego što pokrivaju, najčešći su i najdraži odabir novih heroina stila. Haljine koje otkrivaju ramena su siguran odabir

VIDEO

Varijacije na temu male crne haljine uvijek su siguran odabir mnogih žena, no često su preobične. Daleko zanimljiviji i upečatljiviji dojam ostavljaju žene koje su hrabro posegnule za jakim bojama. Znala je to Rihanna kad je zabljesnula u plavoj haljinici Zaca Posena do koljena. Njome je otkrila buntovnu stranu, a pritom je ostala dama.

Plava, no potpuno drukčijeg stila, bila je haljina kojom je Kate Moss na proslavi 30. rođendana ostavila nazočne bez daha.

Britanski top-model tad je proslavio glamuroznu haljinu “vrućeg” dekoltea koja skladno prati liniju tijela. Seksepilom je prštala i legendarna Halstonova crvena haljina, koja je skliznula s ramena Biance Jagger na otvorenju legendarnog Studija 54.

Otad nadalje haljine koje otkrivaju ramena postale su logični i sigurni odabir za postizanje senzualnog izgleda.

Zatvoreniju ultraženstvenu varijantu te haljine - koja otkriva samo jedno rame, a doživjela je bezbroj varijacija, proslavio je film “Animal house” i plahta koja otkriva glumičino rame.

Za suvremenu verziju zaslužan je dizajner Jason Wu, koji je provjereno senzualan izgled namijenio Michelle Obami na inauguraciji 2009. godine. 

Dobitna kombinacija: asimetrija i gola ramena

Seksepil golih ramena odabrala je i zgodna Eva Mendes, koja je na manifestaciju CNN Heroes 2009. u Los Angelesu zablistala u crno-zlatnoj haljini Monique Lhuillier. Asimetrična i profinjena ledeno zelena haljina modne marke Andrew Gn osigurala je glumici Kate Beckinsale na proslavi MOCA NEW 30th Anniversary Gala u L.A.-u epitet modnog savršenstva.

Mladenački, a zavodljiv i senzualan izgled

Natalie Portman zabljesne gdje god se pojavi. Uvijek savršeni modni odabir - u skladu s godinama, a opet zavodljivo i ženstveno. Omiljene su joj bijela i crna haljina, no često i one u živim bojama.

‘Stroga’ klasika uz malo nakita i dašak glamura

Stroga jednostavnost i pritajeni seksepil male crne haljine Hervea Lerouxa što savršeno prati liniju glumičina tijela zaslužni su za “razoružavajući” izgled Megan Fox tijekom gostovanja u talk-showu “The Late Show Davida Lettermana”. Glamuroznim kovrčama u stilu holivudskih diva te uz minimalno nakita istaknut ćete se u masi gdje god se pojavite.

Jednostavno je seksi

Sarah Jessica Parker bila je iznenađena vlastitim izgledom u pripijenoj haljini boje kože na slici na autobusu. Gola ili odjevena? Odjevena, no samo ako je stil jednostavan, a pritom senzualan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa