Lifestyle

Komentari 13

Serijska ljubavnica otkrila: 'Božić i Nova godina otkrivaju zločestu stranu kod muškaraca'

Serijska ljubavnica otkrila: 'Božić i Nova godina otkrivaju zločestu stranu kod muškaraca'

Gweneth je bila u braku s trgovcem naftom. Postala je udovica 2011. godina nakon što joj je suprug Robert preminuo od raka. Do danas je, tvrdi, bila s preko 130 oženjenih muškaraca

Blagdansko vrijeme je za Gweneth Lee (49) iz Londona kao otvorena kutija šarenih bombona iz koje može jesti koliko želi.

- Sezona je preljuba, imam više afera nego ikada prije. Svi smo predugo bili zatvoreni i želimo se malo zabaviti - kaže i napominje da njezin savršeni blagdanski izlazak izgleda ovako: ona i on ulaze u hotel s pet zvjezdica, strastveno vode ljubav na ogromnom krevetu i posvuda po apartmanu. Potom malo predahnu, otpiju gutljaj, dva šampanjca i krenu u kupovinu skupih dizajnerskih stvari.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svi njezini sadašnji ljubavnici su u braku i nazivaju je svojom 'malom božićnom smetnjom'. 

- Božić i preljub idu ruku pod ruku - tvrdi ova žena koju neki nazivaju 'serijskom ljubavnicom', a ona se ne buni. Priznaje da voli seks i ima jako puno ljubavnika koji u vrijeme Božića žongliraju između nje i svojih obitelji.

Gweneth je bila u braku s trgovcem naftom

Postala je udovica 2011. godina nakon što joj je suprug Robert preminuo od raka. Do danas je, tvrdi, bila s preko 130 oženjenih muškaraca koje je većinom upoznala na web stranici IllicitEncounters.com.

S avanturama je počela puno prije njegove smrti, nakon što je saznala da mijenja ljubavnice kao čarape.

- Saznala sam što radi i pomislila: 'Ako ga ne mogu pobijediti, pridružit ću mu se'. Nisam željela drugog muža nakon što je on umro, afere mi savršeno odgovaraju. U ovakvim aranžmanima seks ne postaje dosadan kao u dugotrajnim vezama - dodala je. 

Priznaje da toliko uživa u tome da je čak kršila pravila karantene samo kako bi se mogla nalaziti sa svojim ljubavnicima.

- Lagala bih kad bih rekla da posljednje dvije godine nisu bile teške zbog tih ograničenja, ali sad smo se opet vratili u neko polunormalno stanje i zabavljam se kao nikad do sad - kaže.

- Božić i Nova godina definitivno otkrivaju zločestu stranu muškaraca s kojima se nalazim. Svi oni žele uživati u strasti prije nego što budu tjedan dana zatvoreni kod kuće sa svojim obiteljima. Zbilja sam uživala u slasnom seksu dok se i oni i ja spremamo za božićnu pauzu - nastavila je otkrivati detalje privatnog života.

Opisala je kako zamišlja savršenu blagdansku seks avanturu

- Moj savršeni spoj je seks u jednom od londonskih hotela s pet zvjezdica, božićni šoping u Bond Streetu i mojim omiljenim dizajnerskim trgovinama kao što je Gucci, a potom večera u jednom od restorana s Michelinovim zvjezdicama. Uvijek je najbolje prvo obaviti seks, puno je uzbudljivije kad si svjež, nisi umoran od šopinga i napuhan od večere - ispričala je.

Trojica muškaraca s kojima se trenutno viđa su pilot, menadžer i privatni poduzetnik.

- Svi oni su u braku i apsolutno nemaju namjeru napustiti svoje žene. Ja sam njihova 'mala božićna smetnja'. Jedan od mojih ljubavnika je pilot s kojim se viđam od ljeta. On s obitelji živi u Sussexu blizu zračne luke Gatwick. Često prespava u gradovima diljem svijeta, a ja sam njegova djevojka iz Londona. Voli žene u uniformama pa sam napravila posebne fotke samo za njega. Pilotska odjeća ga izluđuje - dodala je.

- Drugi je upravitelj investicijskog fonda vrijedan nekoliko milijuna funti. Vrijeme mu je podijeljeno između obiteljske kuće na selu u Berkshireu i stana u središtu Londona. Ima puno ljubavnica i puno afera, no njegova žena nema ništa protiv. Može raditi što želi kad je u svom stanu. Njihov stav je 'Što se događa u Londonu, ostaje u Londonu'. Viđam se s njim od jeseni. Naći ćemo se u njegovom stanu i dočekati Novu godinu 'uz vatromet' - nastavila je. 

Treći ljubavnik ima nekoliko tvrtki, a njegova obitelj živi u ruralnom Warwickshireu. Često putuje u London zbog posla gdje usput provodi vrijeme s Gweneth i drugim ljubavnicama.

- On uživa u malo nastranom seksu, ali njegova žena više nije zainteresirana za to. Ima puno igračaka i ideja koje voli koristiti kad smo zajedno. Najdraži scenarij mu je onaj gdje ja dominiram kao stroga ravnateljica internata koja ga je uhvatila u nestašluku - prisjetila se.

Jessica Leoni, stručnjakinja za seks i veze s web stranice za upoznavanje IllicitEncounters, na kojoj Gwenwth pronalazi ljubavnike, kaže: 'Gweneth je primjer tipične dobro obrazovane, sofisticirane žene koja i ovog Božića traži afere na stranici'.

- Sve one žele upoznati bogate muškarce koji dolaze bez apsolutno ikakve prtljage ili očekivanja od veze. Oni samo žele odličan seks i dobar provod, a Gweneth to isporučuje u velikim količinama - pojasnila je, prenosi Daily Mail.

Najčitaniji članci