Obavijesti

Lifestyle

Komentari 40

Šeširi sa spuštenim obodom i bereta za malo buntovan look

POIGRAJTE SE Lako je navući se na kape i šešire, osobito zimi, jer znaju dati neku stilsku sigurnost - one su kao šlag na torti. Svaka žena bi ih trebala imati u svojem ormaru

VIDEO

Army stil je još jednom poveo utrku kad je riječ o kapama - da, prošlogodišnja beanie kapa s golemim coflekom nastavlja svoje putovanje i ove sezone, no bereta, s obodom ili bez, trenutačno je veća faca.

Ako vam dosadi, možete je ukrasiti perlama, broševima, ukrasnim iglama ili bedževima.

Na taj način ova cool kapa postaje inventivnija, custom-made! Iako nam se uglavnom nameće ona od vune ili kože, bila prava ili eko. Kad je kožna, prisjećamo se i bajkerica, supermodela s početka devedesetih, koje je ovjekovječio Peter Lindbergh.

Njihov frajerski karakter naglašen je upravo kapom koja je bila ‘točka na i’ buntovnog stila.

Na vrhu liste najpoželjnijih stiže nam još jedan ljepotan, šešir spuštenog oboda, onaj koji se smješta na glavu umjesto - frizure. Naime, vrlo je uzak i ide uz tjeme, pa onda grli i lice.

Super stvar za neke brutalne minuse! Sjetite se ovog šeširića kad se spremate na adventsku šetnju gradom te stajanje na štandu s fritulama i kuhanim vinom.

BERETA IMA VOJNI PEDIGRE

Svojatali su je i revolucionari (potječe iz Francuske i Španjolske), a masovna je produkcija te simpatične kape koju volimo nositi na koso započela u 19. stoljeću.

Nosili su je i moreplovci, a jedan od hit likova svakako je i svjetski putnik Corto Malteze, koji je u međuvremenu postao stilska ikona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni
JESTE LI MEĐU NJIMA?

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni

Ponekad ljepota ne isključuje pamet, stoga neki horoskopski znakovi otkrivaju znakove karaktera koji upućuju na sklad svih tih pozitivnih karakteristika

Žena pokazala kako se obranila od krpelja: Ljepljiva traka je hit!
OBRANA OD OPASNIH NAPASTI

Žena pokazala kako se obranila od krpelja: Ljepljiva traka je hit!

Ne mogu ih gledati, užasni su, samo je jedan od komentara pratitelja na hrpu krpelja koji su se ulovili u 'klopku' oko ženinog gležnja. Pokazala je trik kako se zaštititi od ovih opasnih napasti - a evo i što ako ugrizu
Dnevni horoskop za srijedu 8. svibnja: Blizance muče ljubavni problemi, Ribama stiže novac
ZVIJEZDE OTKRIVAJU

Dnevni horoskop za srijedu 8. svibnja: Blizance muče ljubavni problemi, Ribama stiže novac

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 8. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje