Lifestyle

Komentari 67
VRUĆI MJESECI ZA VRUĆU LJUBAV

Šest horoskopskih znakova koji će pronaći ljubav tijekom ljeta

Lav će upoznati nekoga zbog koga će poželjeti prekinuti vezu i sasvim promijeniti život, a Jarac krajem srpnja i početkom kolovoza mora dobro paziti da ne propusti ljubav svog života

1. Ovan

Ovog ljeta zvijezde su na vašoj strani i dobit ćete ono za čime vam srce žudi. Neće biti ljubavi na prvi pogled, ali netko bi vas mogao zavesti tijekom srpnja ili krajem kolovoza. Prepustite se jer je prava ljubav napokon stigla.

POGLEDAJTE VIDEO:

2. Lav

Ako ste mislili da ste već pronašli ljubav svog života, razmislite ponovno, jer susret tijekom srpnja mogao bi cijeli vaš svijet okrenuti naglavačke. Neki će zbog toga ozbiljno razmisliti i o promjeni partnera.

3. Djevica

Nakon dugog srpnja tijekom kojeg ćete uživati u svemu što ljeto pruža, početkom sljedećeg mjeseca vaše bi srce moglo ubrzati svoj ritam.

U kolovozu vas čeka ljubav na prvi pogled. Nemojte se bojati uskočiti u avanturu.

4. Vaga

Ovo ljeto će za vas biti jako strastveno. Slučajan susret u srpnju ili krajem kolovoza mogao bi vam promijeniti život.

Vjerojatno ćete vi napraviti prvi korak, a stvari će vrlo brzo izmaći kontroli i naći ćete se u vrtlogu strasti. Nemojte se bojati započeti ozbiljnu vezu.

5. Jarac

Krajem srpnja i početkom kolovoza postoji velika šansa da ćete upoznati nekoga posebnog. Tijekom tog razdoblja držite oči otvorenima kako ne bi propustili priliku za ljubav svog života.

Ovaj susret unijet će velike promjene u vaš život i vi ćete u tome istinski uživati.

6. Vodenjak

U početku vam neće biti jasno što vas to točno privlači kod nekoga koga ćete upoznati između 11. i 15. srpnja, ali brzo ćete postati sasvim opsjednuti svojom novom ljubavi, piše Msn.

Najčitaniji članci