Lifestyle

Komentari 0

Sylvester Stallone prodaje pet luksuznih limitiranih satova

Sylvester Stallone prodaje pet luksuznih limitiranih satova

Slavni glumac jedan je od strastvenih sakupljača skupih satova, a sada će se u prodaji naći njegovih pet modela inspiriranih filmom Rambo, dok su neki od njih dio limitiranih edicija

Stallone je jedan od najvećih kolekcionara skupocjenih satova te je upravo on zaslužan za popularnost brendova kao što su Panerai i Richard Mille. Sada će se njegovih pet satova naći na aukciji kuće Phillips Watches, piše GQ.

Montée des marches de la cérémonie de clôture du 72ème Festival International du Film de Cannes

Jedan od najvažnijih primjeraka je sat Panerai Luminor, koji je nosio u filmu Daylight 1966. godine. Glumac ga je kupio osobno, u vrijeme snimanja filma u Italiji. Inače, kompanija Panerai dugogodišnji je dobavljač satova za talijansku mornaricu te su u to doba tek počeli raditi primjerke za masovno tržište.

POGLEDAJTE VIDEO: Inovativan nakit inspiriran zagrebačkim Hendrix mostom potpisuje umjetnik Adriano Nokaj

Nakon što si je Stallone kod njih kupio sat Panerai Luminor, brend je postao mega popularan, a glumac je usput naručio limitirane primjerke s ugraviranim imenom Slytech i vlastitim potpisom.

Poklanjao ih je prijateljima glumcima, među njima je bio i Arnold Schwarzenegger, koji je sat nosio u filmu Eraser.

Ostala četiri sata potpisuje brend Richard Mille, a model RM 25-01 osmišljen je kao napredan tehnološki, inovativni dizajn koji bi nosio i Rambo osobno. 

Jedan od modela satova ukrašen je ružičasto-zlatnom lubanjom, dok drugi ima zelenog guštera i kandže kao motiv te nosi ime Zvijer.

Očekuje se da bi na skorašnjoj aukciji ovi satovi zajedno mogli postići cijenu od čak oko 12 milijuna kuna.

Najčitaniji članci