Lifestyle

Komentari 22

Slala poruke preminulom tati, jednog dana dobila je i odgovor

Slala poruke preminulom tati, jednog dana dobila je i odgovor

Nakon što je umro čovjek koji je brinuo o njoj, djevojka je nastavila slati sms poruke na njegov broj. A onda je dobila odgovor čovjeka koji je izgubio kći u prometnoj nesreći

- Hej, tata, to sam ja! Sutra će mi opet biti težak dan, napisala je Chastity Patterson (23) u sms poruci koju je poslala na broj mobitela koji je koristio njen otac, večer prije četvrte obljetnice njegove smrti. Već četiri godine svakodnevno mu je slala poruke s vijestima iz svog života, nastojeći tako zadržati neku vezu s njim. I ovaj put je u poruci napisala koliko joj je bilo teško tijekom četiri godine koliko ga nema, tijekom kojih je unatoč svemu dobila bitku protiv raka i uspjela završiti fakultet, ne očekujući ništa. A onda je stigao odgovor!

- Zdravo, dušo! Ja nisam tvoj tata, ali dobio sam sve tvoje poruke tijekom ove četiri godine. Veselim se tvojim jutarnjim porukama i večernjim javljanjima. Zovem se Brad i izgubio sam kćer u prometnoj nesreći u kolovozu 2014. i tvoje su me poruke održale na životu. Kad mi pošalješ poruku, znam da je to poruka od Boga, odgovorio je u svojoj poruci Chastity Brad. 

- Žao mi je što si izgubila nekog tako bliskog, no čitao sam tvoje poruke i vidio kako rasteš i prolaziš kroz probleme koje mnogi nemaju. Puno puta sam ti htio odgovoriti, ali nisam ti želio slomiti  srce, napisao je Brad te pohvalio Chastity zbog toga kako napreduje. Nazvao ju je svojim anđelom, nakon što je izgubio vlastitu kći u razornoj prometnoj nesreći.

- Ti si  prekrasna žena i volio bih da je moja kći mogla postati takva kao ti. Hvala ti na svakodnevnim porukama, podsjetila si me na to da ima Boga i da nije njegova greška to što moje male djevojčice više nema. Dao mi je tebe, mog malog anđela. Znao sam da će doći ovaj dan. Sve će biti u redu, samo uživaj u svakom danu i obasjaj nas svjetlom koje ti je Bog dao. Žao mi je što moraš proći kroz ovo, ako ti to išta znači, jako sam ponosan na tebe - napisao je Brad u svome odgovoru djevojci. 

Duboko dirnuta, Chastity je podijelila taj odgovor na Facebooku, gdje ga je ubrzo podijelilo više od 265.000 ljudi.

Napisala je: 'Svaki dan protekle četiri godine pišem poruke svom tati, da bi znao kako sam. Danas sam dobila znak da je sve u redu i da ga mogu ostaviti da počiva u miru'. Nakon što je dobila bezbroj poruka od ljudi koje je ova priča dirnula, u još jednom postu je objasnila da Jason Ligons, kojem je pisala poruke, nije bio njezin biološki otac, nego čovjek koji je brinuo o njoj otkad je bila dijete. 

- On nikad nije propustio ni jedan moj ples u školi, promociju i - o, da! - znao mi je održati predavanje zbog mog ponašanja. Ako bih dobila dozvolu za izlazak, obavezno sam morala upoznati dečka koji me prati s njim, pa bi nam također održao dugačko predavanje, kaže Chastity.

Dodaje kako je plakala s njim, sve dijelila s njim, te postala vrlo samostalna i samosvjesna jer se on potrudio pokazati joj kako sreća zgleda.

- Jason nije bio moj otac, ali bio je očinska figura za mnogu djecu u u našem gradu, napisala je i dodala: 'Podijelila sam ovu poruku zbog svojih prijatelja i obitelji, želim da vide da Bog postoji. Možda su trebale četiri godine da to uvidim, ali pokazao se u pravi čas', prenosi Daily Mail

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

  

Najčitaniji članci