U novom broju potražite recepte, savjete i trikove za slasna svinjska rebarca koja će obožavati svi ukućani. Donosimo i recepte za musaku, lignje i čajne kolačiće
Slasna svinjska rebarca, lignje i musaka u novom Skuhatćute
I ove subote potražite na kioscima uz 24sata novi primjerak magazina za uživanje u hrani. U specijalu donosimo 16 obiteljskih recepata za musaku, kraljicu složenaca. Od klasika s mljevenim mesom, patlidžanima i krumpirom do pikantne inačice s bulgurom, musake s gljivama i tikvicama te mediteranskog specijaliteta koji mami mirisnim začinima.
U superfinim i sočnim rebarcima uživa se diljem svijeta, a svaka domaćica ima svoje tajne pripreme. Uz praktične savjete i trikove za pečenje ili kuhanje rezultat je meko meso koje predstavlja senzaciju za sva osjetila. Za svinjska, teleća, goveđa ili janjeća rebarca ne treba izdvojiti mnogo novca niti vremena. Rezultat je gurmansko jelo koje je najslađe ako se jede prstima.
Odaberite i jedan od brojnih recepata za lignje. Ovi darovi mora pirjaju se u vlastitu soku, pohaju ili nadijevaju. Slasne su u umaku od češnjaka s krumpirom, naglo pečene u pikantnim začinima, punjene repovima kozica, rižom...
Novi broj magazina Skuhatćute donosi i recepte za francuski klasik - čajne kolačiće madeleines, perece nadjevene sirom i češnjakom te jesenski džem od bundeve.
I ove subote potražite Skuhatćute na kioscima za samo 1,99 kn.