Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Slavne zvijezde imaju svoje trikove za 'tip-top' čisti dom

Slavne zvijezde imaju svoje trikove za 'tip-top' čisti dom
1

Neki znaju pretjerati: Kirstie Alley od svih sredstava za čišćenje najčešće rabi votku koja uništava bakterije, a slavni dr. Oz čisti novčanik antiseptičkim maramicama

VIDEO

Amy Winehouse lakše je zamisliti okruženu opušcima nego s krpom u ruci, no slavna pjevačica u posljednje je vrijeme postala nevjerojatno uredna. Stan održava besprijekorno čistim i odmah obriše sve što se prolije. 

Ipak, trebat će joj vremena da dostigne Kirstie Alley kad je riječ o kućanskim poslovima. Ova glumica je kao srednjoškolka zarađivala džeparac čisteći kuće svojih bogatih kolegica i tvrdi kako joj je to iskustvo pomoglo da stvori savršen dom. Od sredstava za čišćenje svima rado preporučuje votku. Naravno, što jeftiniju. Idealna je za čišćenje slavina, naočala i staklenih lustera. Zbog visokog postotka alkohola temeljito uništava bakterije, gljivice i plijesni - osobito u kupaonici.  Osim toga, uvijek na put ponese bocu votke. Njome očisti svaki zahod prije nego što se odvaži sjesti na dasku.

Obožavam čišćenje. Ono na mene djeluje vrlo terapeutski! 

 Gisele Bundchen

Rat bakterijama objavio je i dr. Mehmet Oz koji se proslavio u “Oprah Showu”. 

- Mikroskopski zlikovci skrivaju se na neočekivanim mjestima, pa antiseptičkim maramicama treba čistiti novčanike, prekidače i površinu staklenki sa začinima - tvrdi dr. Oz.

Ako je krevet namješten, cijela soba izgleda bolje. Urednost stvara urednost.

 Martha Stewart

Profesionalna domaćica Martha Stewart kaže kako na proljeće obvezno treba oprati zavjese ili ih dati na kemijsko čišćenje te spužvicom očistiti rolete i “venecijanere” od prašine. Objašnjava da će tako zrak u kući biti svježiji. Također, preporučuje da vanjske otirače zamijenite novima i organizirate sredstva za čišćenje u kupaonici.

Dragi gosti, izujte cipele 

Jayne Seymour, majka blizanaca, otkrila je da dječaci obožavaju blato. Stoga je u kući svima zabranila nošenje cipela, pa je sve mnogo čišće. No neki su tek nedavno počeli čistiti, poput Helene Bonham Carter  koja je dugo bila antitalent za kućanske poslove, ali shvatila je da se u urednoj kući osjeća bolje.

Unaprijed zakažite termin za proljetno spremanje u kojem će svi sudjelovati.

Jamie Lee Curtis 

Tako radi  Jamie Lee Curtis koja je majstorica organizacije. Sve namirnice prebaci u plastične posude s imenima jer se originalna ambalaža ne može dobro zatvorti. CD-ove slaže po abecedi, a suvišnu odjeću daruje.

Otvorite prozore

Gwyneth Paltrow pazi na zdravlje te ističe važnost svježeg zraka. Svakog dana, čak i zimi, temeljito prozrači svoj dom jer zna da zrak u zatvorenom prostoru ima više zagađivača nego onaj vani. Brojne slavne zvijezde svjesne su zagađenja koja mogu prouzročiti kemijski proizvodi za čišćenje, pa se drže onih koji imaju etiketu "ekološko".

Postala sam ekološki svjesna i sada rabim samo ekološke proizvode Nicollette Sheridan

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa